57 görmeden pes etmek yok :)

ben geldim :))

kahvalti 07:00
Tost yedim :KK43:

saat 10:30
1 kutu ayran
öğlen 12:00
yogurtlu köfte yedim baya ekmeklerinde de yedim çok lezzetliydi ama yedikten sonra çok pişman oldum :KK43:
akşam spora gidicem yurucem koşucam eve gidincede sadece meyve yicem
bu gün çok yedim hemde yememen gereken şeyleri yedim off offf tek güzel yanı galiba şimdiye kadar 2 litre su içtim bugünün en güzel yanı o

hem yesek hem kilo versek olmaz mı ya :)

saat 15:00
5 tane çiğ badem

saat 17:00
1 kutu süt

aksam 18:30
1 kutu süt

akşam spordan sonra evde de 1 ceviz çok az meyve yicem :KK43:

yine de bana cok azgeldi yiyeceklerriiin

günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zaten :KK53: sabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'

uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz:KK53:)

kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.

beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)
saat 14`de 1 tabak karpuz yedim,

uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz:KK53:)

beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)
saat 14`de
1 tabak karpuz yedim,

aksam 17:15
2,5 tane biber dolmasi,
1 kase cacik

günü böyle kapatmayi planliyorum :)

selam ben geldim :)

sabah uyaninca, 3 taze incir

kahvalti 10`da
1 porsiyon patates salatasi,
5 tane siyah zeytin (ev yapimi)
2 tatli kasigi dogal sekersiz karadut pekmezi

saat 13:30
1 kutu ayran

aksam 19:15
1 tabak biber soslu makarna (sos konserve sos evde yapildi koca bir tencere sosun icine 1 cay bardagi yan konmus sadece, o yüzden az yagli makarna yemis oldum :) )

bugun spor yok ama carsidaydik sabahtan beri, sürekli ayaktaydik cok yoruldum günü böyle kapatirim

selam ben geldimm :)

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi
:KK68::KK68:

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi

:KK68::KK68:

aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt

bugun de misafir vardi :KK53: ben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna baglio_O

uyandigimda sular yoktu, ancak kahvalti yapabildim bugun

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

aksam 17:15
1 tabak semizotu yemegi,
4 yk sarimsakli yogurt

selamlar ben geldim :)

kahvalti 8:30
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)
:kk77: yedigim dondurma tamamen dogal yollarla yapiliyor bu konuda icim rahat bayadir da canim istiyordu iyi geldi :KK54:simdiye kadar bunlar yediklerim :KK76:

kahvalti 8:30
5 siyah zeytin,
2 tatli kasigi biber sosu,
1 yk tahin pekmez karisimi

saat 13 civari
4 top dondurma yedim (2 si kestaneli, 1 i karamelli, 1 i de bademli olmak üzere)

saat 16
1 yesil elma

aksam 17:45
1 kase z.yagli taze fasulye,
1 kase yogurt

beginner seviye pilatesimin 10. günü tamam :KK49: günü böyle kapatirim diye umuyorum:KK54:

evetttttt kaç gündür yazamıyodum bugün yazıyorum +0,50 yarım kilo alarak hafataya kilo artışıyla başlıyorum :KK43:
başlangıç :70
şuan :68 kiloyumm kız isteme için alışveriş yapıcam diye ne düzgün bişeyler yiyebiliyorum nede diyet yapabiliyorum
çok stresli işlermiş :)) çok kararsızmısım bide onnu gördüm

sabah : yumurta kırdım ,domates,salatalık,zeytin,peynir yedim (içimde yumurta çıkcak yakında artık yumurta yemicem karar verdim yoksa tiksincem)

öğlen arasında saçımı boyattım atıştırmalıklardan yedim :KK43: ara öğünde 8 tane badem yedim akşam eve geç gidicem sadece meve yicem şimdiye kadar 1 litre su içtim

sabah uyaninca 9`da 2 taze incir

1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez

aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik) :KK70:
1 kase yogurt

acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor :KK43:

sabah uyaninca 9`da 2 taze incir

1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez

aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik) :KK70:
1 kase yogurt

acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor :KK43:
zorladın mı ki acaba bi kaç gün bisiklet binme istersen

X