Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
68 GÖRDÜM SABİTLEMEK İSTİYORUM BU HAFTA HAFTAYADA 67 İÇİN UGRAŞICAMkızlar yarın başka yere gidicem ve 9 unda dönücem ı zamana kadar tartılamıcam çok heyecanlı çok iyi beslenip 61 i görmek gibi kendimi şaşırtmak istiyorum sanırım 63 üm ama 62 de olabilir elektronik olmayınca tartılar zor oluyor
BEN DE YAZIYORUM BURAYA SONRADA YÜZÜM KIZARIYO BENDE İRADELİ OLUCAM DİYORUM EN KÖTÜ YANIM SU İÇEMİYORUM AH Bİ İÇEBİLSEM SÜPER OLCAKayy benim de neler yemek geciyo aklimdan sonra diyorum nasil yazicam oraya
ayy ben ramazanda bile 1 bardak bile su icemeyen bir insandim, sonra bigün zorladim kendimi su iciceksin dedim kendime, ilk 1 hafta cok zor gelse de simdi alistim, uyanir uyanmaz ilk 1 yada 2 bardak su icerim ben hep. bide cok aciktim gibi olunca su iciyorum, bakiyorum acligim gecer belki diyeBEN DE YAZIYORUM BURAYA SONRADA YÜZÜM KIZARIYO BENDE İRADELİ OLUCAM DİYORUM EN KÖTÜ YANIM SU İÇEMİYORUM AH Bİ İÇEBİLSEM SÜPER OLCAK
ay masallah :) darisi benim basima, ben de cok dikkat etmiyorum ya gözüm kalacagina diyip canim ne cektiyse az da olsa tadina bakiyorumYA BEN SİZ KADAR NEDEN İRADEKLİ OLAMIYORUM İNŞ SU KAYBI OLMAMIŞTIR BENDE DE
BAŞLANGIÇ KİLO :70
2. HAFTA :68 KİLOYU GÖRDÜM :)
ben günde yarım litre bile içmeyen insanım 1-1,5 litre içmeye calışıyorumayy ben ramazanda bile 1 bardak bile su icemeyen bir insandim, sonra bigün zorladim kendimi su iciceksin dedim kendime, ilk 1 hafta cok zor gelse de simdi alistim, uyanir uyanmaz ilk 1 yada 2 bardak su icerim ben hep. bide cok aciktim gibi olunca su iciyorum, bakiyorum acligim gecer belki diye
bende dayanamıyorum tatllı için yatıya giderim en büyük keyfim mağlesef o keyifte bol bol kilo olarak geliyo ama yavaş yavaş gitcek inş :)ay masallah :) darisi benim basima, ben de cok dikkat etmiyorum ya gözüm kalacagina diyip canim ne cektiyse az da olsa tadina bakiyorum
zamanla alisacaksin :)ben günde yarım litre bile içmeyen insanım 1-1,5 litre içmeye calışıyorum
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedimkahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)
saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir
simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim )
aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.
cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar
NERDEYSE 1 KİLO OHH GİTSİN KİLOLARRRRtok karınla akşam 63.8 dim ve 3 gün tuvalete çıkamamıştım
ne güzel ya pazartesi tartıldığımdaa ben bu kadar yemeyle kilo almamış olursam süper olcakgünaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zaten sabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'
uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da
kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz)
kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.