57 görmeden pes etmek yok :)

SABAH AZCIK YUMURTA DOMATES ZEYTİN PEYNİR SÜT
ARA ÖĞÜN 3 TANE HURMA ÇOK AIKMIŞTIM
ÖĞLEN YEMEĞİ:KK70:ANA ROSTO ,SALATA,AYRAN :)

Bİ ARA DIŞARI ÇIKIP ARA ÖĞÜNLERDEN ALMAM LAZIM HEPSİ BİTTİ

BENDE
kızlar yarın başka yere gidicem ve 9 unda dönücem ı zamana kadar tartılamıcam çok heyecanlı çok iyi beslenip 61 i görmek gibi kendimi şaşırtmak istiyorum sanırım 63 üm ama 62 de olabilir elektronik olmayınca tartılar zor oluyor
68 GÖRDÜM SABİTLEMEK İSTİYORUM BU HAFTA HAFTAYADA 67 İÇİN UGRAŞICAM

BEN DE YAZIYORUM BURAYA SONRADA YÜZÜM KIZARIYO BENDE İRADELİ OLUCAM DİYORUM EN KÖTÜ YANIM SU İÇEMİYORUM AH Bİ İÇEBİLSEM SÜPER OLCAK
ayy ben ramazanda bile 1 bardak bile su icemeyen bir insandim, sonra bigün zorladim kendimi su iciceksin dedim kendime, ilk 1 hafta cok zor gelse de simdi alistim, uyanir uyanmaz ilk 1 yada 2 bardak su icerim ben hep. bide cok aciktim gibi olunca su iciyorum, bakiyorum acligim gecer belki diye

kahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)

saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir

simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde :KK76::KK76: bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim :KK49::KK49: )

ayy ben ramazanda bile 1 bardak bile su icemeyen bir insandim, sonra bigün zorladim kendimi su iciceksin dedim kendime, ilk 1 hafta cok zor gelse de simdi alistim, uyanir uyanmaz ilk 1 yada 2 bardak su icerim ben hep. bide cok aciktim gibi olunca su iciyorum, bakiyorum acligim gecer belki diye
ben günde yarım litre bile içmeyen insanım 1-1,5 litre içmeye calışıyorum

4 parca karpuz,

1 tabak karpuz,
2 taze incir

(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde :KK76::KK76: bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim :KK49::KK49: )

aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.

cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar :KK43:

4 parca karpuz,

1 tabak karpuz,
2 taze incir

aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.

cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar :KK43:
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedim

AKŞAM YEMEĞİ YİYEMEDİM MİSAFİRLİKTEYDİM EVE GELİNCE
ÜZÜM GEDİM 1 SAAAT SONRA AZICIK KKURUYEMİŞ ANTEP FISTIGI 5 TANE 1 TANE BADEN 3 FINDIK
YATARKENDE YOGURT PUL BİBERLİ 2 KAŞIK YİYEBİLDİM

selam kizlar ben geldiim,
bugun sabah tartildim ve güncel kilom, 69.4, pazartesi 70.1 dim, iyi gidiyorum cok sükür. bugun cok kosusturmali bi gündü ne kahvaltiya firsat oldu ne de disarda bir sey yemeye, resmen aksam 6 ya kadar ac gezdim.

kahvalti 10:00
2 tane kuru incir (sadece bunu yiyecek vaktim oldu)

saat 12:15
1 kutu ayran (bunu da yolda bayilip kalmiyim diye kosusturma arasinda ictim)

aksam 18:30
1,5 tabak biber salcali makarna (artik bu kadar yemesem ölücektim bugun)

bugun aksam yemeginde cok yedim biliyorum, aksama misafir var ama yine pastadir böreltir evde dolup tasti, onlari yememek icin karnimi tika basa doldurdum. bugun pilatesin 7. günü yok ama bugun calisma, bugun rahat 8 9 km yürümüsümdür. günümü böyle kapatirim diye umuyorum.

günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zaten :KK53: sabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'

uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz:KK53:)

kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.

ben geldim :))

kahvalti 07:00

Tost yedim :KK43:

saat 10:30
1 kutu ayran
öğlen 12:00
yogurtlu köfte yedim baya ekmeklerinde de yedim çok lezzetliydi ama yedikten sonra çok pişman oldum :KK43:
akşam spora gidicem yurucem koşucam eve gidincede sadece meyve yicem
bu gün çok yedim hemde yememen gereken şeyleri yedim off offf tek güzel yanı galiba şimdiye kadar 2 litre su içtim bugünün en güzel yanı o

hem yesek hem kilo versek olmaz mı ya :)

saat 15:00
5 tane çiğ badem

saat 17:00
1 kutu süt

aksam 18:30
1 kutu süt

akşam spordan sonra evde de 1 ceviz çok az meyve yicem :KK43:

günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zaten :KK53: sabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'

uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz:KK53:)

kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.
ne güzel ya pazartesi tartıldığımdaa ben bu kadar yemeyle kilo almamış olursam süper olcak

X