selam bende aranıza katılıyorum yarın :) az kalori alarak çok kilo verip geri almadım sonra sağlık sorunları yüzünden aldım şimdi yine vermem lazım :) seninleyim bana gaz verinnnnnnnn :)))))
yarın :)
4 sene önce 76 kg dan 51 e kadar indim inan yapılmayacak sey degil en fazla 4 kilo alıyorum ne yersem yiyeyim :) son 5 kilom kaldı simdi asla vazgecmem :)bence kesinlikle yarın sen de basla ve sürdürmeye calıs yapılmayacak hic bişey yok .devam etmelisin inat etmelisin birlikte başarabiliriz 85 kiloyum ben bugün abiye elbise bulamadım giymek için sinirim bozuldu aşırı derecede ve karar verdim ben yarın başlıyorum
hoşbuldummmMerhaba hosgeldinne guzel cogaliyoruz, hem boylece daha kolay motive oluruz :) bence en buyuk motivasyonun abiye elbisenin icinde ne kadar guzel goruneceginin hayali olmali :) ben spor kiyafetleri cok seviyorum ve genelde kendimi hep oyle hayal ediyorum :)
yalnız bu kadar hızlı verince 2 gündür kilom sabitlendi ya motivasyon kaybediyorum boyle
biliyorum canım bende 8 sene önce yaptım aynısını 41 kiloydum sonra böyle oldum verilebileceğini kanıtladım şimdi yine yapacağım : )4 sene önce 76 kg dan 51 e kadar indim inan yapılmayacak sey degil en fazla 4 kilo alıyorum ne yersem yiyeyim :) son 5 kilom kaldı simdi asla vazgecmem :)bence kesinlikle yarın sen de basla ve sürdürmeye calıs yapılmayacak hic bişey yok .
regl dönemimdeyim umarım onun etkisidir bu duraklamaBen bazen 1 haftalik duraklamalar bile yasadim, bu kadar hizli verince bir sure durmasi normal, yoksa sagliksiz ve tehlikeli olurdu. Asla moralini bozma, direnirsen birkac gune tekrar kilo vermeye baslayacaksin :)
1.65 boy 51.5 kilo ama omuzlar geniş malesef kiBu arada boy ve kilo olculeriniz nasil kizlar? :) ve bir de hedef tabii :) ben 50'leri hedefliyorim ama simdiye kadar 60'lari bile gormus degilim
Kesinlikle onun etkisi. vucudum reglden iki gun once su toplamaya basliyor ve kilo vermem duruyor.R
regl dönemimdeyim umarım onun etkisidir bu duraklama
48'de tam manken inceliginde olursun super1.65 boy 51.5 kilo ama omuzlar geniş malesef ki
46 hedef garanti olsun diye ama sabır lazım bize :) mayıs sonu hedefliyordum ama uzayacak gibi bu gidişle48'de tam manken inceliginde olursun super
Gec olsun guc olmasin demisler :) hedefe emin adimlarla ilerliyorsun onemli olan bu :)46 hedef garanti olsun diye ama sabır lazım bize :) mayıs sonu hedefliyordum ama uzayacak gibi bu gidişle
Evet vazgecmek yok:)) senin baslangıc boy kilo kac ? Bi de ekstra spor veya kür yapıyor musun 500 kl yanındaGec olsun guc olmasin demisler :) hedefe emin adimlarla ilerliyorsun onemli olan bu :)
vazgecmek yok:)) senin baslangıc boy kilo kac ? Bi de ekstra spor veya kür yapıyor musun 500 kl yanında
Bende bu hallere 76 kilo ve senden 5-6 cm kısa olarak geldim hep diyodum ah bi 55 olsam ne isterim baska suan yetmiyo :)) kürlere bende inanmıyordum da zencefilli olanı uyguluyorum acıkcası ise yarıyor gibi gibi belki denersin :)Yillardir kilo alip vermekle ugrasan biri olarak acikcasi kurlere hic inanmiyorum. Her zamab ise yarayan tek yontem kaloriyi azaltmak olmustur, en guzel kur :) ben 1.70-1.71,boyundayim ve maalesef 90 kusur kiloyum. Yarin tartilinca net kilomu yazarim, su an yuvarlak konusuyorum :) senin la petite femme hallerin yaninda benim ne kadar iri oldugumu dusun artik :) tek bir artisi var, ne kadar cok kilo fazlan varsa o kadar cabuk veriyorsun :) ama tabi buna sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Ben de 50-52 kg arasinda olmayi hedefliyorum ama tabi o zamana kadar daha coook var :)Bende bu hallere 76 kilden 5-6 cm kısa olarak geldim hep diyodum ah bi 55 olsam ne isterim baska suan yetmiyo :)) kürlere bende inanmıyordum da zencefilli olanı uyguluyorum acıkcası ise yarıyor gibi gibi belki denersin :)
Tesekkurler canim :) evet, cok saglikli bir yontem degil ve onerilmiyor ama yine de yapmak isteynelr vardir diye actim basligi :)FrKafka .!.:Sağlıksız gibi gözüküyor
Bir insanın normalde tükettiği kalori miktarı yaşına boyuna ve kilosuna oranla değişkenlik göstererek 1700-2100 arasıdır. Diyet yaparken ise çekilmesi gereken en düşük seviye 1100 kalori olmalıdır.
Siz günlük 2000 bine yakın kalori alırken bunu birden bire 500'e indirirseniz vücut direnç gösterir ve korumaya geçer. Aldığınız karbonhidratların, proteinlerin büyük bir kısmını yağa çevirerek koruma oluşturur.
Siz bu yöntemle kilo vermiş olabilirsiniz ama bence herkes için sağlıklı olmayabilir. Aksine daha çok kilo alanlar da olabilir :)
Dikkat edin kızlar
Yediklerinin kalorisini hrsapladin mi? Hayirli olsun, bol bol eksiler :)ay bugün başladım bi parça ekmek ve iki bisküvi araklamam Dışında uydum rejime ilk gün olur böyle şeyler : D