Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuEsmâ-i Hüsna nedir?Faziletleri, Allah'ın 99 ismi ve Anlamlari
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN Rabbim senin kapına geldim sen kapından boş çevirme sen bağışlayansın ben aciz bir kulum sen affedicisin beni eşimi ailemi bağışla evlat isteyen evlat icin yanan tum kullarina ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle onları güzel yetiştirecek aklı ve kuvveti ver Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve çocuğuyla sınama Allahim eşime sağlık sıhhat çalışma gücü ver helalinden bol rizik ver bu rizikla güzel hayırlar yapmayı çocukları sevindirmeyi nasip eyle Rabbim ben anne ve babamdan razıyım sende onlardan razı ol Allahim bütün üzüntülerini bütün hastalıklarını yok et Allahim Gazzede tüm Müslümanların yardımcısı ol zulüm gören insanlara yardım et çocukları kotu insanlardan sen koru Rabbim Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Bismillahirrahmanirrahim Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Küçük kızıma kolay hamilelik nasip et sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu. Büyük kızımında tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle
️Birinci Dua 100 defa okuyacağız Sübhânallâhi ve bi-hamdihî, Sübhânallâhi’l-azîm...
Anlamı...Allah'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim. Azim olan Allah'ı her türlü eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim.. ️Ikinci Dua 100 defa okunucak "Allahümme Ecirna Minennar"
Anlamı...Allah'ım beni cehennem ateşinden koru
️Üçüncü Dua 3 defa okunucak "Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim."
Anlamı: "İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir.derse, ona hiçbir şey zarar vermez.”
okumalarımız bitiyor
Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam