Diyeti aciklarmisin bende kilo vermek.istiyorum da :)
Konu taşınmıştır.Bilginize...
Denediginde kaç kilo verdin sen ?
500 kalori çok az değil mi? uzun vadeli olması zor ve 500 kalori aşıldığında verilen kiloların hemen döneceği çok aşikar...
Estagfurullah ne demek, tam tersine ben yorumlardan mutlu oluyorum ve olumlu olumsuz tum goruslere acigim :) Cok uzun vade uygulamiyorum. Bazen cok uzun zaman asiri yiyince kendini sifirlayacak ve motivasyon saglayacak bir sey ariyorsun, beni en kisa surede motive eden diyet o yuzden ilk basta onunla basliyorum :)Üzerime vazife değil belki ama günlük 500 kalori gerçekten vucuduna gereken besinleri alman çok zor. Kalorini yükseltip, sporla yaktığın kaloriyi artırırsan daha iyi olur. gulsayszey'in dediği gibi uzun vadede 500 kaloriyle devam etmen çok zor, hem de vücuduna zarar verebilirsin. Kilo vermek sağlığından olmana değmez derim.
Bende buna benzer bi diyet yapıyorum 5 kilom kaldı
Nasil sonuclar aldiniz? Ben hep guzel sonuclar aldim ama 500 kaloriyle tok hissetmek zor o yuzden arada isyan ettigim de oldu :)
Cok iyi sonuc almissiniz tebrikler :)1 haftada 4,5 kilo verdim . Bende ac geziyorum yaaama alıstım sayılır:) canım pek istemiyo yemek
yarın :)Cok iyi sonuc almissiniz tebrikler :)
devam etmelisin inat etmelisin birlikte başarabiliriz 85 kiloyum ben bugün abiye elbise bulamadım giymek için sinirim bozuldu aşırı derecede ve karar verdim ben yarın başlıyorumyalnız bu kadar hızlı verince 2 gündür kilom sabitlendi ya motivasyon kaybediyorum boyle