500 kalori diyeti

Mamen

from nowhere to somewhere ~
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
48
31
30 kilo fazlasi olanlarin ayda 10+ kilo, 20+ kilo fazlasi olanlarin 8-10 kilo ve daha az kilo problemi olanlarin 6+ kilo vermesini saglayan bir diyet. Belirli gidalar yok, herkes istedigini yiyebiliyir ama bu kadar kisitli kalori limiti olunca daha uzun sure tok tutan yiyeceklerin tercih edilmesi oneriliyor. Benim vermem gereken bir hayli kilo var, elimden geldigince programa sadik kalip yediklerimi ve sonuclari belli araliklarla yazacagim. Uygulamak isteyen herkes buyursun, paylasimlari ve aldigi sonuclarla destek olsun :)

Ben ilk etapta 6 hafta yapmayi planliyorum. Gun be gun verdigim kilo miktarini yazicam bu ilk mesaja.

Son düzenleme:
Diyeti aciklarmisin bende kilo vermek.istiyorum da :)

Diyeti aciklarmisin bende kilo vermek.istiyorum da :)

Gunluk kalori hesabi yapiliyor ve toplamda 500 kalori asilmiyor. Yediklerin meyve-sebze de olabilir, tatli da ama tabii ki daha dogal besinleri tercih etmek doygunluk hissini arttiracaktir. Ben kalori hesabi yapmak icin internetteki siteleri kullaniyorum. Her diyeti az bucuk deneyen tipler vardir, ben tam olarak oyle biriyim :) uzun vadede belli bir listeye uymak zorunda kalinca hep pes ediyorum. Bu yontem benim kolaylikla devam ettirwbildigim tek diyet ama aclik hissi oluyor inkar edemem :)

500 kalori çok az değil mi? uzun vadeli olması zor ve 500 kalori aşıldığında verilen kiloların hemen döneceği çok aşikar...

500 kalori çok az değil mi? uzun vadeli olması zor ve 500 kalori aşıldığında verilen kiloların hemen döneceği çok aşikar...

Evet oldukca az kalori ama benim yapabildigim tek diyet :) buradaki seyda coskun, isvec diyeti vs de aslinda 500 kalori. Benim diyetimin tek farki onlar gibi fix bir listesi olmasi. Tabi herkese onermem. Sok bir diyet oluyor isvec, elma diyeti vs gibi.

Estagfurullah ne demek, tam tersine ben yorumlardan mutlu oluyorum ve olumlu olumsuz tum goruslere acigim :) Cok uzun vade uygulamiyorum. Bazen cok uzun zaman asiri yiyince kendini sifirlayacak ve motivasyon saglayacak bir sey ariyorsun, beni en kisa surede motive eden diyet o yuzden ilk basta onunla basliyorum :)

yalnız bu kadar hızlı verince 2 gündür kilom sabitlendi ya motivasyon kaybediyorum boyle

yalnız bu kadar hızlı verince 2 gündür kilom sabitlendi ya motivasyon kaybediyorum boyle
devam etmelisin inat etmelisin birlikte başarabiliriz 85 kiloyum ben bugün abiye elbise bulamadım giymek için sinirim bozuldu aşırı derecede ve karar verdim ben yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…