hayıtı tohum halindeyken yutmak daha kolay ozaman tadı anlaşılmıyor ama ben mutfak robotunda çektim onu toz haline gelince kokusu daha duyulur oldu ama çay olarak toz halinde daha iyi verim aldım..
kızlar deminden beri uğraşıyorum bu hayıt tohumlarını robottan geçiremedim.bi türlü toz haline gelmiyolar.top top kaldılar siz neyle çektiniz acaba? dövüp de içeyim dedim çok sertler valla dövülmüyolar da bi türlü,bi akıl verin nolur öğütemiyorum yaaaa...
Merhaba kızlarr,uzun süredir takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum.İlk msjımı da buraya yazmak varmışBen de bi kaç gündür içiyorum hayıt tohumunu hatta annika gibi yemeklerimin içine bile karıştırıyorum ara sıra:)Yalnız demlemesinden emin olamadım,annika sen kaynar suda mı bekletip içiyosun,yoksa suyla birlikte kaynatıp bekletip öyle mi içiyosun?Herkes farklı bişey söylemiş nette.Belki açıklamışsındır ama gözden kaçırmış olabilirim,acemiliğime verin.minish havanda öğütebilirsin ama az az koy yoksa zor oluyo
kızlar deminden beri uğraşıyorum bu hayıt tohumlarını robottan geçiremedim.bi türlü toz haline gelmiyolar.top top kaldılar siz neyle çektiniz acaba? dövüp de içeyim dedim çok sertler valla dövülmüyolar da bi türlü,bi akıl verin nolur öğütemiyorum yaaaa...
bende toz halini çay olarak demleyip içiyorum 2 gündür bakalım işe yarayacak mı tadı ve kokusu acayip mide bulandırıyor bikaç günde etkisini gösterirmi acaba daha fazla dayanamayacagım bu iğrenç tada
cörek otu yagınıda aldım daha başlamadım düzenli yapmasan faydası olurmu acaba cörek otu yagı içilse olurmu bilen varmı kızlar
valla canım ben aksatmadan yapıyorum masajımı yağımı akatırsak hiçbişey düzgün olarak işlemez bence sen düzenli yapmaya çalış =/ :44:
hayıtıda abarttım artık geğirince bile hayıt kokusu geliyo ağzıma
valla canım ben aksatmadan yapıyorum masajımı yağımı akatırsak hiçbişey düzgün olarak işlemez bence sen düzenli yapmaya çalış =/ :44:
hayıtıda abarttım artık geğirince bile hayıt kokusu geliyo ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?