Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 50 kişiyle denedim..Hayıt ile göğüsleri büyütmek münkün..

yok yok aksatmıyorum hatta vakit buldukça gündüzleride sürüp 5 dk göğüs masajı yapıyorum ama o soğuk su işi bana ters donarım soğuktannn
hasta olurum sonra
artık gün içinde bi kaşık hayıt tohumu TOZUNU yoğurtla yiyorum çokta güzel oluyo bakalım abarttım iyice olcak inşallahhhh
ya şey diyorum KÜÇ temi alsam ne ?

küç ün hiç bi yararını görmedm çok önceden denemiştim ben bi kaç arkadaşda kullandı hiç bi etki görmediler valla.ama tabi kimde işe yarar bellide olmaz hani.

Son düzenleme:
ya valla annika ben şimdiden bu yaptıklarımın etkisini görüyorum dolgunlaştılar umarım inmez bunlar yaaa walla çok üzülürüm

ben de bir umutla hayıt tohumu aldım aktardan. paketin arkasında 1 tatlı kaşığı hayıtı 1 bardak suda 5-10 dk demleyip için yazıyor ben de öyle yaptım. peki siz demlerken de mi tozunu kullanıyorsunuz yoksa tohum halini mi? yazılanları okudum ama kaçırmış olabilirim kusurabakmayın:)

bendemlerken tozunu kullanıyorum içemeyenler olabilir ama o şekilde ama ben daha etkili diye toz tercih ediyorum.

risus bence şok masajı yapmalısın vücudun içinde çok iyi hiç olmazsa yazın yap.göğüslerinde inmiycek korkma benim hiç inmedi valla.

merhabalar
forumdaki bu başlıklı bütün konulara baktım. ben 3 haftadır küç, mersin,çörekotu ve rezene yağıyla masaj, rezene çayı kullanıyorum ve günde 2 hurma yiyorum ve 2 cm lik bi dolgunlaşma ve şekillenme var bende. acaba bu hayıtı da kullansam çok mu gelir rezene çayı 1 bardak içiyorum ama. bu hayıtta östrojen mi varmış acaba???

hurmayı bilmiyorum kızlar hurmada ne varki dolgunluk sağlıyor bilen varsa açıklayabilirmi?çünkü son 2 aydır acayip hurma yiyordum acaba hayıttan değilde hurmadan mı dolgunlaştı şokşokşok

Biri hurma konusuna açıklık getirsinçünkü ablamda benmle birlkte yedi oda aynısını dedi göğüslerim önce ağrıdı sonrada şişti bende diyordumki hayıt hayıt:82:

yediğim hurma ballı hurmaydı yalnız siznin dediğiniz turuncu hurma mı küçük hurmalardan mı? benm yediğim küçük hurma

canım hurmayı da deneyen arkadaşlar vardı,acaba hangisi sana fayda sağladı,hayıt mı hurma mı?

ya minish işte şimdi benimde bu kafama takıldı çünkü yaklaşık 2-3 aydır hurmayı deli gibi tüketiodum ben öncedne hiç yememiştim tadını bi aldım bırakamıyorum valla popocorn gibi yiyorum.şimdi benimde kafam karıştı acaba hurmdan mı oldu yoksa hayıttan mı diye? benim yediğim hurma küçük olan hac hurmasındna ama turuncu meyve gibi olan değil .siznki hangisiydi acaba kızlar yardım.hadi kızlar ben her sorunuza üşenmeden tek tek cevap verdim sizde bana yardım edinnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay neden kimse cevap vermiyoooo ya aşk olsun kızlar ben size ölemi ediyordum küstüm valla

benim yediğim de öyle canım turuncu olandan değil. ben forumda çok duydum bu hurma meselesini. bir de suna dumankaya önermiş bi sitede günde 2 hurma yiyin diye ondan tadını sevmesem de yiyorum

ben netten baktım annika suna dumankaya verdiği tarife eklemiş mutlaka 2 adet hurma yemelisiniz diye ama hurmanın östorejeni arttırdığı yazıyor fakat seninki hayıt eşliğinde hurma etkiside olabilir ben hayıt ve çörek otu yağı kullanıyorum bende de dolgunlaşma var hayıtın etkisini görüyorum yani birtek hurmanın işi değildir seninkilerde

senin yediğinle büyüten arkadaşlar var var forumda annikacım ..şimdi benim de kafam karıştı valla....belki de hem hayıt hem hurma hem masaj hepsi birlikte böyle fayda sağladı sana.

merhabalar,
ben de doğal yöntemleri araştırırken, bu sayfayı uzun uzun okuyanlardanım. dün itibariyle hayıt tohumuna başlamış bulundum. zaten çok büyük değillerdi ama 75 i dolduruyordum doğumdan önce. ama emzirdikten sonra 75i doldurmayı bırak, yanına bi tane daha koysam ancak dolar denemediğim pek bir şey kalmadı zaten. artık hayıt da işe yaramazsa slikon yaptırıcam sanırım.
hayıtı da sabah akşam içiyorum dolu dolu. bi gelişme olursa sevinç nidalarımı duyururum buradan :90:
sağlıcakla kalın::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…