Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 50 kişiyle denedim..Hayıt ile göğüsleri büyütmek münkün..

hayıt tohumunu aktarda çektir yada sen havanda döv ölede kullan sadece çayla olmaz.yemeklerede kat ama tencereye değil kendi tabağına

çekilmiş olmadığı için bende havanda dövdüm ve sadece çayını içiyordum. bundan sonra yediğim her yemekte tabagımada katıcam. zaten hafiften bi belirginlik oldu gögüslerimde. küçüçük oldukları için daha çok belli oluyo geliştikleri
tşkr annika :82:

Son düzenleme:
rica ederim nergicim. ben şimdi kapsülünüde kullanıyorum.bide toz çeklindeçektirip bala katıyorum .

kızlar yeni eve taşınıyoruzda belli bi süre nete gremeyebilrim hemen hat çekilmezse diye öncedEN söyliyim.ama sakın pes etmeyin nasılsa dolgunlaştılar diye.belki dozu düşürebilirsiniz.açıkcası benm miladım olu hayıt. burda ilk hayıtı yazan paylaşan arkadaşa SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM

Son düzenleme:
ben başladım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
sabah akşam çay şeklinde içiyorum
birde memişlerime çörek otu yağı sürüyorm yatmadan önce dolgunlaşıyorum vallahii :) :87:
hemen yemeklerime katmadım dedim azar azar alıştırayım vücudu yarında yemeklerime katarak aynı zmnda çay olrk iççemm 1 ay sonra yazaciğimmm durumuuu :)

birde ANNİKA kapsülü ben bulamadım sen nerden buldun ?

Son düzenleme:
söylerim tabii , ama sanmıyorum yapacağını yapsada bioxcin şampuan kullanıyorum ben o kesiyo zaten..

Risuscum burda marka adı vermiym neme lazım bazı istisnalar gene gereksiz yorum yaparlar(kim olduğunu anlamışsınızdır).Ben kapsülü aktarda gördüm ama adı farklı geçiyor anlamaya bilirsiniz.ama google de de araştırın orda var.Marka adıda özelden söylemiycem kızlar özür dilerim çünkü cidden bişiemi satıoyorsun diye garip garip msjlar aldım.google bi kaç tane hayıt kapsülü markası var istediğinizi seçersiniz kızlar

Son düzenleme:

ya son 1 haftada abartılmş bi şekilde kullanmşsnz 7 cm büyümüş o kısmını anladım da ne kadr süredir kullanıyrdun yani o 1 hafta dan öncesini soruyorum

rica ederim nergicim. ben şimdi kapsülünüde kullanıyorum.bide toz çeklindeçektirip bala katıyorum .

Annikacım artık yemeklerede katmaya başladım şayet kapsülünü bulursam onuda kullanmayı düşünüyorum.
saç dökülmesi ile sorular soran arkadaşlara daha kullanalı 2hafta olmadı ama saçlarımda dökülme olmadı olacağınıda sanmıyorum..

Son düzenleme:
birşey sorabilir miyim? şimdi bu hayıtın olayı bitkisel yolla hormon vermek gibi bişey ya, aynı regl dönemindeki gibi göğüsler dolgunlaşıyor yine aynı regl döneminin bitmesi gibi bu hayıtı kullanmayı bırakırsak dolgunlukda geçer gibi geliyor bana. hiç kullanıpta bırakan arkadaş varmı? ömrümüzün sonuna kadar bağımlımı kalıcaz ona? :) birde birşey daha sormak istiyorum sivilcelenme yada iştah artışı gibi yan etkileri var mı kullananlardan? son bir şey kokusu neye benziyor kızlarr merak ettim gerçekten :)

canım kokusunu tarif edemem ama kötü bi kokusu yok içilir yani bide sivilcenmeyi artırmıyo aksine cildin daha güzelleşiyo ben 2 haftayı geçeli kullanıyorum sivilcelerim vardı biraz çene kısmımda geçtiler annem bile cildin ne güzel olmuş dedi. yanlız göğüslerim büyümicek diye düşünyodum etki etmedi sandım dün bi baktım dolgunlaşmışlar gibi geldi bide ağrımaya başladı daha yeni yeni bilmiyorum inş. etki eder. umutsuzdum bari adetimi düzenlesin diyodum ama umutlandım yeniden:92: haber veririm sizlere.

ya son 1 haftada abartılmş bi şekilde kullanmşsnz 7 cm büyümüş o kısmını anladım da ne kadr süredir kullanıyrdun yani o 1 hafta dan öncesini soruyorum

öncesindede kullanıyordum 2 -2.5 ay ama sadece bir kaç bardak çayını içiyordum ama nezman abarttım kullanımını bi anda büyüme oldu. ama bilmiyorum belkide tıpkı bambu bitkisi gibi hani 5 yıl sular bakım yaparsın ama toprağın üzerinde bişiy görünemez ama 5 senenin sonunda o tohum bir kaç metreye ulaşır belki daha fazlası belkide öyledir bilemiyorum tam kızlar.

bulabilseydim sormazdım ANNİKA sen elalemin lafına bakıp sana bişey soranlara cevap vermek istemiyosan o başka tabii..

ya nealaka arkadaşım google yaz dedim size hayıt kapsülü die orda çıkıcak.bu gizlemek mi allah aşkına pes.her soruya özelden tek tek cevap verdim.forumu iyi okusa anlayacak bi çok kişi vardı ama genede sordular ben hiç sıkılmadan cevap verdim.öyle olsa cevap vermezdim formu baştan sona okuyun anlarsınız derdim.yine olmadıysa özelden at adını derim.ama yanlış anlaşılıo işte her insan sen ben gibi düşünmüyor malesef:84:

Son düzenleme:
ben hayıtı 7 ay adet sancılarım için kullandım benimki neden büyümedi ayrıca 7 ay arkadaşımda kullandı yarım limon kadar göğüsleri vardı onun hiç büyümedi ....
hayıt için başlık açmıştım 7 ay kullandım işte sonuçları diye bakın isterseniz

evet kızlarr 4 gündür kullanıyorum hayıt tohumunu sabah akşam çay şeklinde ve günde 2 çay kaşığıda böle hap gibi ağzıma atıyorum üstüne suyu içiyorum hop mideme iniyor, akşamlarıda çörek otu yağı sürüyorum 5 dk masaj yapıyorum şimdiden 1 cm büyüdüler çok mutluyum :82: aktardan alırken kalıcı etki göstermesi için ne kadar kullanmam gerek diye sordum 3 ay düzenli kullanırsanız kalıcı etkikler görürsünüz dedi haziran 19 da görücüğüüzz kaç cm büyücikler :)

he birde kapsülü de buldum VİTEX miş annika arkadaş söylememe konusunda ısrarlı oldu ama ben paylaşıyorummm gg da 40 tl ye satılıyor 100 kapsül

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…