- 18 Eylül 2010
- 358
- 4
- 118
işte zurnanın zırt dediği yer sanırım burası:)
hadi cvp verin bakem,dur tahmin ediyim konuyu açan kişi bunu size satabilir mi yoksaa?
aaa tesadüff!!
ya ne alaka arkadaş puff yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi cvp verin bakem,dur tahmin ediyim konuyu açan kişi bunu size satabilir mi yoksaa?
aaa tesadüff!!
aaa tesadüff!!
ya ne alaka arkadaş puff yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
sorun çıkarmak istemiyorum ama arkadaşlar böyle yorumları kendi içinizde saklayın lütfen.
gögüslerimizin küçük olması bizim için ciddi bir sorun olmasaydı böyle sayfalarca yazılarla, otlarlar uğraşmak zorunda kalmazdık. alay etmek veya öylesine yorum yapmak istiyorsanız bari bu sayfalarda bunu yapmayın. konuyu açan arkadaş sonuçta bize bişekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Lütfen burası yeri değil....
arkadaşı inandırıcı bulmadıysam bunu söylemekten de çekinmem arkadaşım..
belki size faydası olur..herşeyi körü körüne kabulenmeyin..bugün göğsünüz büyür ama ilerde Allah saklasın biyerinzde bişey çıkar..doğal bile olsa ürün yan etkileri olabilir..ne var yani düşüncemi paylaştıysam?ilgilenmiyosanız cevap vermeyin ama es geçmeyin bence..bye
aaa tesadüff!!
biliyormusun komiksin gerçekten.sözün bittiyer sensin asıl. hayıtı ben mi piyasaya sürüyorum türkiyeye benmi getiriyorumda ,yada bi marka adı mı veriyorum.bence sen kullanıp göğüsleri büyüyen kızları kıskandığın için böyle caydırıcı bi şey söylemişsin. BEN BURDA KİMSEYE YAPIN YAPMAYIN DİE ZORLA DAYATMIYORUMKİ.AYRICA HAYITTAN BAŞKA Bİ KAÇ ŞEYDE SÖYLEDİM ONLARIDAMI BEN SATIYORUM ŞİMDİ SEN CEVAP VER.
sana cevap vererek kendimi geröiycem sen takıl.
ARKADAŞLAR bir şey daha ekliycem bu 50 kişi arasında bir arkadaşım hayıtı toz çektirip bunu bala katarak yemiş aynı küç gibi ve baya faydasını gördüğünü döyledi bende öyle yapcam.bide hayıt kapsülü varmış onada başlıycam artık karşınıza nadide sultan gibi çıkıomuşum hehehehe
sana cevap vererek kendimi germiycem sen takıl.:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
ARKADAŞLAR bir şey daha ekliycem bu 50 kişi arasında bir arkadaşım hayıtı toz çektirip bunu bala katarak yemiş aynı küç gibi ve baya faydasını gördüğünü döyledi bende öyle yapcam.bide hayıt kapsülü varmış onada başlıycam artık karşınıza nadide sultan gibi çıkıomuşum hehehehe[/QUO
hayıt tohumunu aktarda çektir yada sen havanda döv ölede kullan sadece çayla olmaz.yemeklerede kat ama tencereye değil kendi tabağına