• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 50 kişiyle denedim..Hayıt ile göğüsleri büyütmek münkün..

hayıt içmeye basladım tadı gercekten inanılmaz kötü bide her akşam küç yiyorum gecelerıde çörek otu yagıyla masaj yapıorm hadi hayırlısı umarım işe yarar:nazar:

Son düzenleme:
hayıtı tohum halindeyken yutmak daha kolay ozaman tadı anlaşılmıyor ama ben mutfak robotunda çektim onu toz haline gelince kokusu daha duyulur oldu ama çay olarak toz halinde daha iyi verim aldım..

hayıtı tohum halindeyken yutmak daha kolay ozaman tadı anlaşılmıyor ama ben mutfak robotunda çektim onu toz haline gelince kokusu daha duyulur oldu ama çay olarak toz halinde daha iyi verim aldım..

bende toz halini çay olarak demleyip içiyorum 2 gündür bakalım işe yarayacak mı tadı ve kokusu acayip mide bulandırıyor bikaç günde etkisini gösterirmi acaba daha fazla dayanamayacagım bu iğrenç tada :58:
cörek otu yagınıda aldım daha başlamadım düzenli yapmasan faydası olurmu acaba cörek otu yagı içilse olurmu bilen varmı kızlar

kızlar deminden beri uğraşıyorum bu hayıt tohumlarını robottan geçiremedim.bi türlü toz haline gelmiyolar.top top kaldılar siz neyle çektiniz acaba? dövüp de içeyim dedim çok sertler valla dövülmüyolar da bi türlü,bi akıl verin nolur öğütemiyorum yaaaa... :(:50:

Merhaba kızlarr,uzun süredir takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum.İlk msjımı da buraya yazmak varmış:1: Ben de bi kaç gündür içiyorum hayıt tohumunu hatta annika gibi yemeklerimin içine bile karıştırıyorum ara sıra:)Yalnız demlemesinden emin olamadım,annika sen kaynar suda mı bekletip içiyosun,yoksa suyla birlikte kaynatıp bekletip öyle mi içiyosun?Herkes farklı bişey söylemiş nette.Belki açıklamışsındır ama gözden kaçırmış olabilirim,acemiliğime verin.minish havanda öğütebilirsin ama az az koy yoksa zor oluyo:34:

kızlar deminden beri uğraşıyorum bu hayıt tohumlarını robottan geçiremedim.bi türlü toz haline gelmiyolar.top top kaldılar siz neyle çektiniz acaba? dövüp de içeyim dedim çok sertler valla dövülmüyolar da bi türlü,bi akıl verin nolur öğütemiyorum yaaaa... :(:50:

Merhaba kızlarr,uzun süredir takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum.İlk msjımı da buraya yazmak varmış:1: Ben de bi kaç gündür içiyorum hayıt tohumunu hatta annika gibi yemeklerimin içine bile karıştırıyorum ara sıra:)Yalnız demlemesinden emin olamadım,annika sen kaynar suda mı bekletip içiyosun,yoksa suyla birlikte kaynatıp bekletip öyle mi içiyosun?Herkes farklı bişey söylemiş nette.Belki açıklamışsındır ama gözden kaçırmış olabilirim,acemiliğime verin.minish havanda öğütebilirsin ama az az koy yoksa zor oluyo:34:

öyle nasıl yiyorsunuz ben aktardan cektiripte aldım cay gibi demleyip içiyorum şeker katıyorum da içiyorum:40: kum gb göründüğü için öyle yemeği denemedim off şu göğüsler bize neler yaptırıyor

Canım ben de öyle tek başına yemiyorum.Örneğin yoğurt yerken birazcık karıştırıyorum içine.Karabiber gibi düşün.Yalnız ben yoğurtla yiyorum dedim diye aman siz de iyi geliyomuş fln demeyin:)Biliyosunuz her bünye farklı oluyo.Birimize dokunan diğerine iyi gelebilir.Siz yine de fazla abartmayın derim ben,ara sıra aklıma gelirse öyle yiyorum.Bir de şeker koymadan iç çayını.Bitki çayları şekersiz daha etkili oluyo.Ben kaynatmadan içiyorum,sıcak suya yarım çay kaşığı kadar koyup 15 dk kadar ağzı kapalı demlendiriyorum süzüp içiyorum.Ama emin değilim öyle olup olmadığından,her yerde farklı yazıyor.Yukarıda annikaya sormuştum,müsait olduğunda cvp verir öğreniriz nasıl içtiğini.Çünkü kaynatınca cidden acı oluyo,yarın aktara da sorucam ben de yazarım.

aman kızlar vazgeçin bu sevdadan 3 aydır kullanıyorum bu hayıtı ilk ay 5 santim büyüme oldu.daha sonra pıs diye söndü bir bucklıuk aydır tık yok.ayrıca son bir aydır rahim ve yumurtalıklarda aşırı sancım oldu.tabiki bu gün kalktım jinekoloğa muayene olmaya gittim.ve çok üzüldüm rahimde farklı farklı yerlerde su kisti oluşmuş.doktoruma bu kullandığım bitki çaylarını (hayıtı)söyleyince kesinlikle vucudun doğal östrojeniyle oynamamak gerekiyor dedi.ve eve gittiğimde o çayları hemen çöpe at dedi.hatta eğer göğüs çayları işe yarasaydı göğüs büyütmek için estetik cerrahlara kimse gitmezdi diye bir cevap aldım neticede bir poşet dolu ilaç ile eve döndüm...aman kızalr bu tür şeyleri kullanmayın.ya benim normalde adet sancım bile olmazdı.ama son bir aydır ara ara doğum sancısı kadar şiddetli sancılarım oldu.demekki şu oluşan su kistlerindenmiş......arkadaşlar siz bilirsinizde bence kullanırken dikkatli olun.az daha sağlığımdan oluyordum..(ayrıca fazla östrojen meme ve rahim kanserine neden oluyormuş)sağlıcakla kalın.....:3:

daha önce de şu şerbetçi otunu kullandım.aynı sağlık sorunlarım yine olmuştu...artık tövbe kullanmam bu otları...................

sağlık sorunlarıyla karşılaşan arkadaşlara çok üzldüm bende sık sık doktor kontrolündne geçerim.ben bi sorun yaşamadım ama her bünye aynı değildir tabiki.ama ben uzn süre kullanıp bir haftada birden etkisini görmüştüm.kullanımı soran arkadaşlar ise ben normal siyah çay gibi demliyorum öyle içiyorum birde tozunu balla karıştırıp yiyorum artık

Ayy sorma bende çektim yarısı oldu yarısı olmadı walla öyle yiyip içiyorum artk hangisi midede hangisi wc de bilmiyorum :D:D ama mide asidi tahtayı bile eritiyo bunu mu eritemicek :44:

bende toz halini çay olarak demleyip içiyorum 2 gündür bakalım işe yarayacak mı tadı ve kokusu acayip mide bulandırıyor bikaç günde etkisini gösterirmi acaba daha fazla dayanamayacagım bu iğrenç tada :58:
cörek otu yagınıda aldım daha başlamadım düzenli yapmasan faydası olurmu acaba cörek otu yagı içilse olurmu bilen varmı kızlar

valla canım ben aksatmadan yapıyorum masajımı yağımı akatırsak hiçbişey düzgün olarak işlemez bence sen düzenli yapmaya çalış =/ :44:

hayıtıda abarttım artık geğirince bile hayıt kokusu geliyo ağzıma :1: :1: :1:

Son düzenleme:
valla canım ben aksatmadan yapıyorum masajımı yağımı akatırsak hiçbişey düzgün olarak işlemez bence sen düzenli yapmaya çalış =/ :44:

hayıt büyütsün bakalım sonra cörek otu yagıyla devam edeyim die düşünüyorum hayıtı ara sıra kullanırım artk bakalım artık

risus cnm masaj da yapıyorsun dimi? masajı düzenli yap çünkü ben hiç aksatmıyorum yaklaşık 2-3 aydan beri masajı uyguluyorum.birde sıcak soğuk duş şokunu.mutlaka yapmalısın bunlarıda

Ayrıca ben sıcak soğuk duş şokunu yaklaşık 1 senedir yapıyorum kızlar. cildimi dipdiri yapıyor tutabilirseniz sırf göğüsleriniz deil tüm vücudunuza tutun.dayanabildiğiniz kadar .sırf soğuk duş tutmakla olmaz dmeişti bana bi doktor vede dermatolog. 20 sn sıcak 20 sn soğuk tutunca kan dolaşımı işte ozaman daha çok artıyormuş.fakat son duşuda soğukla bitirin. ama 45-50 snye . yani sıcaktan daha uzun olsun

Son düzenleme:
Back