Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bn 4 gndur hayıtı iciyorm ama daha bi agrı olmadı acaba etkısnı ne zaman gosrerır
canım ben 2 gündür içiyorum. bugün göğslerimin uçları sancılanıyo ara ara.baya hissedilir bi sancı hem de. ama hayıttan mıdır bilemiyorum tabi, biraz daha zamana ihtiyaç var sanırım :44:
bendemlerken tozunu kullanıyorum içemeyenler olabilir ama o şekilde ama ben daha etkili diye toz tercih ediyorum.
annika tadı kötü demedim canım çoğu insan severek yiyor ben sevmiyorum ama. hac hurması ise aynı hurmadan bahsediyoruz aktardan aldım. kızlar tekrar sorayım hayıt östrojen mi içeriyor bilen varmı. ben nette böyle bişeye rastlamadım ama belki öyledir???
risus bence küç ten se hurma yemeni tavsiye ederim hurma ve hayıt çünkü bu ikisimi artık etkileşime girdi bilmiyorum süper oldu memişlerim sonradan görenler nasıl şişirdin böyle diyorlar . ben küç' ün hiç bi faydasını görmemiştim. Hurma yı dene sende bence risus