- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar ben 1 aya yakın oldu içiyorum ama bi etki yok hala çok moralim bozuk ama ben sadece hayıtı demleyip içiyorum masaj arada yapıyorum
bi etkisini göremezsin de zaten internete girip baktığında doğal göğüs büyütme diye bir sürü şey çıkıyor ama hiç birinin faydası olmaz allah korusun yumurtalıklarına falan bi zarar verirsin,,, büyüdü diyenler ise yalan söyler tamam büyüse bile bi zaman geçtikten sonra eski haline döner,, ömür boyu da ot kullanmazsın herhalde,,, allah yarattığına şükredin bence,,,
alemsiniz kizlar! peki herhangi biriniz vucut catlaklarinin da hayit kullanirken arttigini gozelmledi mi? merak ettim.
Sevgili arkadaşım, kim kime yalan söylüyor? ben bizzat doldunlaşma irileşme görüyorum. Bu tohumun kadınlar için yaratılmış bir tohum iki açıp incele öyle bilip bilmeden milleti yalancılıkla suçlayacağına.
YARARLARI;
1.) HAYIT, Hornonal tüylenme ve ergenlik dönem sevilcelerinde. (2-3 aylık bir kullanım gerektirebilir.)
(ÖZELLİKLE GENÇ KIZLARA!!!)
2.) Adet öncesi ve adet sırasındaki gerginlik, sancı, depresyon ve kramplarda
3.) Adet düzensizliğinde
4.) Adet düzensizliğinden dolayı hamileliğin gerçekleşmediği durumlarda (12-18 ay gibi bir süre kullanılmalıdır.)
5.) Doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında edet düzeni bozulduğunda
6.) Menopoz dönemi sıkıntılarında (Sıcak basması, kemik erimesi, kuruluk, baş dönmesi ve depresyon gibi)
7.) Rahim - meme kist ve iltihaplarında
8.) Üreme organlarını kanserden korumada
9.) Bağırsak faaliyetlerinin düzenlenmesinde
10.) Damar tıkanıklığında
ben senin yerine sana vereyim bu bilgileri, kadınlar bu tohumu doğurganlıkları arttırmak , çocukları olsun diye kullanıyorlar.
Diyelim göğüs büyümedi fakat gördüğün gibi faydaları harika müthiş bir şey yaratmış RABBİM.
Allah bizi böyle yaratmış elbette ama çevresel faktörler ergenlik döneminde oluşan aksaklıklar da hormon salgılanmasını engelleyerek küçük göğüslere sahip olamıza neden olabilir mesela?
Eğer kendimizi değiştirmeyi düzeltmeyi istemeseydi RABBİM bu tarz hayırlı bitkileride yaratmazdı değil mi ?
Oyüzden siz işinize bakn bilip bilmeden insanlara işe yaramıyor demeyin, biz burda özellikle ANNİKA ile ben gerçekten faydasını görüyoruz öyle uydurup söylemiyoruz.
Ben sonuç alıyorum bu yaptıklarımdan kızlar ama düzenli bir şekilde kesinlikle aksatmadan yapıyorum şöyleki;
sabah kalktığımda kahvaltıdan önce,
1) Bir bardak suyu kaynatıyorum içine bir çay kaşığı toz hayıt döküyorum 15 dk dinlendiriyorum sonra da süzüp içiyorum
2) 3 tatlı kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı dolusu hayıt tozunu karıştırıp hemen yiyorum, su yardımıyla yutmak daha kolay oluyor
Yatmadan önce ;
yine
1) Bir bardak suyu kaynatıyorum içine bir çay kaşığı toz hayıt döküyorum 15 dk dinlendiriyorum sonra da süzüp içiyorum
2) 3 tatlı kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı dolusu hayıt tozunu karıştırıp hemen yiyorum, su yardımıyla yutmak daha kolay oluyor
bunu yaptıktan sonra çörek otu yağıyla göğüslerime saat yönünün tersine yuvarlak haraketlerle 5 dakika masaj yapıyorum yaptıktan sonra 3-4 dakikayağın emilmesini bekleyip öyle üstümü giyiyorum
bugün 16. günüm kesinlikle başladığım günden daha Dolgun göğüslere sahibim fakat henüz büyüme gerçekleşmedi ..
tatlım tamam neden kızıyosun ki bende de var aynı sorun ama ben bikaç şey kullandım faydasını göremedim,,, bununda öyle bişey olduğunu düşünüp yazdım,,, bi kezde bana anlatsana nası kullanıldığını bende denemek istiyorum,,,,
ya arkadaşlar herşey herkese iyi gelmez allah sizi böyle yarattıysa niye değiştirmeye çalışıyosunuz ki,,, bünyenize zarar verirsiniz,,, yapmayın bence
Eşinde okadar hevesliyse slikon taktırın canım ne uğraşıyorsun böyle şeylerle kesin sonuç hemde
Ben sonuç alıyorum bu yaptıklarımdan kızlar ama düzenli bir şekilde kesinlikle aksatmadan yapıyorum şöyleki;
sabah kalktığımda kahvaltıdan önce,
Yatmadan önce ;
yine
bunu yaptıktan sonra çörek otu yağıyla göğüslerime saat yönünün tersine yuvarlak haraketlerle 5 dakika masaj yapıyorum yaptıktan sonra 3-4 dakikayağın emilmesini bekleyip öyle üstümü giyiyorum
bugün 16. günüm kesinlikle başladığım günden daha Dolgun göğüslere sahibim fakat henüz büyüme gerçekleşmedi ..