• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 50 kişiyle denedim..Hayıt ile göğüsleri büyütmek münkün..

canım etki ediceğini sanmıyorum soğuk suda etkisini salmaz sıcak suya 1 tatlı kaşığı koy ağzını kapat bişeyle demlensin 10 dk sonra iç. bende 1 haftadır kullanıyorum henüz bi etki farketmedim ama bakalım azimliyim:68:

Başa gelen çekilir :2:
dediğin gibi yapıcam sağol :34:

doğum kontrol haplarının HEPSİ ASLA VE ASLA göğüslerde büyüme ya da kilo alma gibi etkiler göstermez.. . hepsi doğum kontrol amaçlıdır ama içerikleri kısmen değişiklik gösterir. vakti zamanında ben de Yasmin kullanmıştım ne bir göğüste dolgunluk ne de kilo alma gibi bir etki göstermemiş bilakis 3 kilo zayıflamıştım,üstüne selülitlerim olmuştu..
benim kullandığımda yasmindi.dediğim gibi iştahımın açılması belki psikolojik belkide başka bir faktörden bilemicem ama arkadaşım haptan olduğunu söyleyince bırakmıştım.gögüslerim 75i bile dolduramazken 2 aylık gibi bir sürede 80 beden taktım ve benim gibi olumlu sonuçlarını gören kişiler hiç az değil.arkadaşım senelerdir kullanıyor ve cildi pürüzsüz,kist problemine karşın doktor tavsiyesiyle başlamıştı.gögüsleri gerçekten çok gelişti birebir bende ve onda şahit olmasam haklısın derim kesin konuşma bence.herkez deneyimlerini paylaşıyor ve sende etki etmemiş bukonuda demekki:80:

annikacım belki yazdın da ben göremedim.ölçülerin kaçtı kaç oldu merak ettim.bende saç dökülmesi yaptı diye 1 paketi olduğu gibi çöpe atmıştım.bugün annemi koştura koştura aktara gönderdim (ben çalışıyorum) akşam gidince içerim artık.bir şey daha sorcam ezmek şart mı ya ezmeden de demlesek olur dimi.kızlar bilen varsa yardımcı olsun :69:

ben hayıtı bugün aldım biraz önce demledim 1 tatlı kaşığı koydum 1 bardağa aktarda çektirdim bide ben toz haline getirttirdim içtim birazcık ama acayip boğazımı yaktı hala yanıyor boğazım neden acaba sanada oluyomu böyle ne yapsamki yanlışmı yaptımki biyerde

Burayı okuyunca dayanamadım.Bede aktara koştum iş çıkışı =)
Yalız ben hayıt isteyince aktar bana hayıt ekstreli kapsül verdi. Bi övdü bi övdü dayanamayıp aldım.
Benim istediğim büyüklükten çok regl dönemi gibi dolgun olsun yeter bana. Tabi kalıcı dolgunluk.Olur mu ki yaaa...

bu kadr kolay olsaydı inanın cok farklı olurdu we herkes yapardı..bir haftada 7 cm ne demk yaa .. we 50 tane arkadasın war byan we hepsınınde göğüslerının kucuk olması tuaf geldi bana.. nyse fazla üstune gtme saglığından olursun.. :50:

kararsız kaldım , başlasam mı başlamasam mı karar veremedim , konu sahibi haricinde başlayıp olumlu sonuç alan var mı kızlar

annikacım belki yazdın da ben göremedim.ölçülerin kaçtı kaç oldu merak ettim.bende saç dökülmesi yaptı diye 1 paketi olduğu gibi çöpe atmıştım.bugün annemi koştura koştura aktara gönderdim (ben çalışıyorum) akşam gidince içerim artık.bir şey daha sorcam ezmek şart mı ya ezmeden de demlesek olur dimi.kızlar bilen varsa yardımcı olsun :69:

cnm ezsen çok iyi olur.ezmeden özü çıkmaz .benim ölçülerim yoktu aslında hatta ben göğüslerim dolgunlaşmadı benm göğüslerim çıktı:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:yihuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
bu kadr kolay olsaydı inanın cok farklı olurdu we herkes yapardı..bir haftada 7 cm ne demk yaa .. we 50 tane arkadasın war byan we hepsınınde göğüslerının kucuk olması tuaf geldi bana.. nyse fazla üstune gtme saglığından olursun.. :50:

bir haftada olmadı hepsi öncesindede kullanıyorduk ama son 8-9 gün kullanımı abarttık.özelliklede ben

ben hayıtı bugün aldım biraz önce demledim 1 tatlı kaşığı koydum 1 bardağa aktarda çektirdim bide ben toz haline getirttirdim içtim birazcık ama acayip boğazımı yaktı hala yanıyor boğazım neden acaba sanada oluyomu böyle ne yapsamki yanlışmı yaptımki biyerde

cnm ilkkez duyuyorum beni hiç yakmadı.kullandığın sudan mı acaba?

doğum kontrol haplarının HEPSİ ASLA VE ASLA göğüslerde büyüme ya da kilo alma gibi etkiler göstermez.. . hepsi doğum kontrol amaçlıdır ama içerikleri kısmen değişiklik gösterir. vakti zamanında ben de Yasmin kullanmıştım ne bir göğüste dolgunluk ne de kilo alma gibi bir etki göstermemiş bilakis 3 kilo zayıflamıştım,üstüne selülitlerim olmuştu..

hepsi ve asla? ne kadar yanlış bir söz doktorlar bile yan etki olarak göğüslerde belirgin bi dolgunlaşmanın olduğunda hem fikirdir fakat ilaç kullanıldığı sürece etkilidir.

bende hayıtı kullanmayı planlıyorum, doktor doğum kontrol hapı önerdi adet sancılarım için ama bi başka doktor ise kullanmasam daha iyi olacağını söyledi, 22yaşındayım bekarım o sebepten, haliyle kafam karıştı... göğüste dolgunluk bende istiyorum bakalım hem adet sancısı hem göğüste dolgunluğa deva olarak hayıtı duymuştum bende bunu bi kez daha teyit ettim... ben 75i dolduruyorum ama 80 olmak istiyorum bakalım, başlarım en yakın zamanda :)

annika canım senin saçını dökmedimi bu hayıt?
bende deniycemde ondan korkuyoruuuum

dökmed, kullanan arkadaşlarımında dökmedi sadece bir kişinin zaten dökülme problemi vardı onun dışında birşey olmadı inşallahda olmaz

slm arkadaşlar ben yaklaşık bi haftadır kullanıyorum hayıtı ve aşırı olmasa da belirginlik var gögüslerimde :) benim zaten normalinde yok gibi olan gögüslerim belirginleşmeye başladı :)
ama aynı zamanda çemen otu da tüketiyorum belki onunda etkisi olmuştur.
ben umutluyum :D gelişmelerden haberdar edicem sizleri :)
sizlerden de güzel haberler almak ümidiyle görüşmek üzere;):16:

bende başlayacağım yakında çay olarak içicem sabah akşam aynı zamanda annika gibi yediklerime de toz halinde hayıt katıcam birde çörek otu yağıyla masaj yapıcam bakalım fayda görürüm inşallah :14:

konuyu büyük bi heycanla okudum benim göğüslerim küçük değiller 75 bedenden biraz büyük ama 80 i doldurmuyolar tam ara beden küçültmektanse büyütmek daha cazip geliyo ama daha çok kuzenim için ilgileniyorum konuyla onun hiç yok göğüsleri tam destekli 75 i bile dolduramıyo neler neler denedik :50:
azönce ona söyledim çok umutlandık beraber denicez abartmaya niyetliyiz:7: ben aynı zamanda bi hekimim bi yan etkisi yok biz daha çok ağdet sancıları infertilite adet sancısı için öneririz hayıtı göğüsleri büyüttüğünü duymuştum ama bu kadar büyük bi sonuç beklemiyordum açıkçası bu arada azönce okuduğum bi tartışmaya açıklık getirmek isterim doğum kontrol hapları bol miktarda östrojen ve progesteron ihtiva eder yani her kullananda gözlenmese de göğüslerde dolgunluk hassasiyet ciltte yanma cilt problemleri kilo artışı ya da azalışı gibi yan etkileri vardır hatta migreni tetikleyenler bile var kişinin hormonal dengesine göre değişir hepsi çok kesin yargılardan kaçınanızı öneririm:34:

arkadaşlar bu hayıt ne nerde satılır , fiyatı ne kadardır.Birde sağlık açısından ilerde başka sorunlara sebep olabilir mi dr soran varmı.

işte zurnanın zırt dediği yer sanırım burası:)
hadi cvp verin bakem,dur tahmin ediyim konuyu açan kişi bunu size satabilir mi yoksaa?
aaa tesadüff!!

arkadaşlar bu hayıt ne nerde satılır , fiyatı ne kadardır.Birde sağlık açısından ilerde başka sorunlara sebep olabilir mi dr soran varmı.

canım hayıt aktarlarda satılıyo kilosu pahalı ama 2 3 liralık alsan 1 hafta idare eder seni :71:

Back