Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 50 kişiyle denedim..Hayıt ile göğüsleri büyütmek münkün..

işte zurnanın zırt dediği yer sanırım burası:)
hadi cvp verin bakem,dur tahmin ediyim konuyu açan kişi bunu size satabilir mi yoksaa?
aaa tesadüff!!

sorun çıkarmak istemiyorum ama arkadaşlar böyle yorumları kendi içinizde saklayın lütfen.
gögüslerimizin küçük olması bizim için ciddi bir sorun olmasaydı böyle sayfalarca yazılarla, otlarlar uğraşmak zorunda kalmazdık. alay etmek veya öylesine yorum yapmak istiyorsanız bari bu sayfalarda bunu yapmayın. konuyu açan arkadaş sonuçta bize bişekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Lütfen burası yeri değil....

Kızlar selam,

ben gecen cuma burayı okudum ve hem hayıt hem de kara üzü çekirdeği aldım, bugun bir hafta oldu
gunde bir bardak hayıt çayı yapıp içiyorum, küç'ü de 2 çay kaşığı yiyorum (önce yogurda katıyordum ama öle daha zor oluyor suyla fln bi seferde yutuyorum artık).

benim acımdan cok değil ama kesinlikle iyi yönde bir farklılık var ama bunu hangisi yaptı bilemiyorum. hayıt içerken cok midem bulanıyordu bırakmayı dusunuyordum ama sanırım biraz daha devam edicem :81:

Kızlar selam,

ben gecen cuma burayı okudum ve hem hayıt hem de kara üzü çekirdeği aldım, bugun bir hafta oldu
gunde bir bardak hayıt çayı yapıp içiyorum, küç'ü de 2 çay kaşığı yiyorum (önce yogurda katıyordum ama öle daha zor oluyor suyla fln bi seferde yutuyorum artık).

benim acımdan cok değil ama kesinlikle iyi yönde bir farklılık var ama bunu hangisi yaptı bilemiyorum. hayıt içerken cok midem bulanıyordu bırakmayı dusunuyordum ama sanırım biraz daha devam edicem :81:

annikacım sen hala kullanmaya devam ediyomusun böyle yoğun şekilde yoksa bıraktım veya azaltttın mı? acaba bu hayıtı bırakınca eski haline dönücek mi ben onu merak ediyorum...

arkadaşı inandırıcı bulmadıysam bunu söylemekten de çekinmem arkadaşım..
belki size faydası olur..herşeyi körü körüne kabulenmeyin..bugün göğsünüz büyür ama ilerde Allah saklasın biyerinzde bişey çıkar..doğal bile olsa ürün yan etkileri olabilir..ne var yani düşüncemi paylaştıysam?ilgilenmiyosanız cevap vermeyin ama es geçmeyin bence..bye

ya ne alaka arkadaş puff yorum yapmış olmak için yorum yapmayın

arkadaş amacının sadece düşünceni dile getirmek olmadığı aşikar.alaycı bir tavrın var onun için tepki çektin.ilgilenmiyorsanız cevap vermeyin yazmışsın.madem sen bu tür şeylere inanmıyor ve ilgilenmiyorsun o zaman sen de cevap yazmasaydın hiç buraya.hadi canım şimdi sana bye

işte zurnanın zırt dediği yer sanırım burası:)
hadi cvp verin bakem,dur tahmin ediyim konuyu açan kişi bunu size satabilir mi yoksaa?
aaa tesadüff!!

biliyormusun komiksin gerçekten.sözün bittiyer sensin asıl. hayıtı ben mi piyasaya sürüyorum türkiyeye benmi getiriyorumda ,yada bi marka adı mı veriyorum.bence sen kullanıp göğüsleri büyüyen kızları kıskandığın için böyle caydırıcı bi şey söylemişsin. BEN BURDA KİMSEYE YAPIN YAPMAYIN DİE ZORLA DAYATMIYORUMKİ.AYRICA HAYITTAN BAŞKA Bİ KAÇ ŞEYDE SÖYLEDİM ONLARIDAMI BEN SATIYORUM ŞİMDİ SEN CEVAP VER.

ben bu dertten öyle muzdariptimkii canıma tak demişti bu sitede hayıtı duydum öncesinde bende bilmiyordum ama kullanımı çok arrtırdım. faydalı oldu mutlu oldum sizle paylaşmak istedim.yani cidden bazı insanlara iyilik yaramıyor.

birde lütfen bu şekilde gereksiz yorumları burda yapmayın bana özelden maj atın ozaman.çünkü burda faydalı şeyleri konuşup tecrübe etmek için konuşuyoruz.onca sayfayı gereksiz yere okumak zorunda kalmasın arkadaşlar

çok şükür kimsenin memesinde gözüm yok...ama demekki senin var böyle komplekslerin...Alahhım akıl dağıtırken keşke annika kuluna daha cömert davransaydın..
ve üstelik hiç inandırıcı gelmedin bi ürün satmaya altyapı hazırlıyomuşun gibi geldi......

Son düzenleme:
sana cevap vererek kendimi geröiycem sen takıl.

ARKADAŞLAR bir şey daha ekliycem bu 50 kişi arasında bir arkadaşım hayıtı toz çektirip bunu bala katarak yemiş aynı küç gibi ve baya faydasını gördüğünü döyledi bende öyle yapcam.bide hayıt kapsülü varmış onada başlıycam artık karşınıza nadide sultan gibi çıkıomuşum hehehehe

hay seninde tozununda:)

oranız buranız şişince koşarsın doktora..o hailinin fotosunu koyarsan çok makbule geçer:)

bnde bugn hayıt aldım ama bana aktarcı tohumunu verdi yani demleyrek içebilrmıym bu arada bnmde cok kucuk goguslerım hatta yok denecek kadar az inş bnde bi faydasını gorebılırmmm

hayıt tohumunu aktarda çektir yada sen havanda döv ölede kullan sadece çayla olmaz.yemeklerede kat ama tencereye değil kendi tabağına

benm yaşım 25 .yağ kullanmıyorum amasaj yapıyorum .bide sıcak soğuk duş başlığıyla basınçla masaj yapıyorum.bununda çok etkili olduğunu düşünüyorum

Annikacım boşver takılma bence hiç,konu nerelere çekilmiş, yok artık...sanki hayıt ticareti yapıyomuşsun gibi boşver gül geç sen.
hala kullanmaya devam ediyomusun sen ?yoksa bıraktın mı canım ?

ediyorum ediyorum canım hiç aksatmıyorum birde spora başladım göğüsleri sıkılaştıran her geçen gün şekilleniyorlar.umarım bizdeki başarıyı sizde görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…