50 kg Altı Ameliyat Olmak İsteyen/Olanların Paylaşım Alanı

bu işlem için ekstra ücret alıyorlar mı peki? bi de artık albüm oluşturdum izlemeye alırsan çok çok mutlu olurum.

Anam macellan ne kader zayıfsın :KK53: doktorum bir de bana zayıf diyordu seni görse ne der bilmem :) yok canım fark ücreti almadı doktorum. Hem hastane doktoru kendisi hem de doçent. Başlığım var yazılarımı ordan takip edebilirsin.

Anam macellan ne kader zayıfsın :KK53: doktorum bir de bana zayıf diyordu seni görse ne der bilmem :) yok canım fark ücreti almadı doktorum. Hem hastane doktoru kendisi hem de doçent. Başlığım var yazılarımı ordan takip edebilirsin.

çok teşekkür ederim izlemeye aldığın için:KK200: sayenizde gerçekten estetik ön yargılarım tamemen kırıldı En Büyük KK çok başarılı olmuş bence siz sanırım küçük diyordunuz ama bence çok iyi.
yoğun çalıştığım için geceleri onca başlık okudum kim kime yaptırdı şu an karıştırıyorum ama bir iki güne herşeyi toparlıyorum:)

çok teşekkür ederim izlemeye aldığın için:KK200: sayenizde gerçekten estetik ön yargılarım tamemen kırıldı En Büyük KK çok başarılı olmuş bence siz sanırım küçük diyordunuz ama bence çok iyi.
yoğun çalıştığım için geceleri onca başlık okudum kim kime yaptırdı şu an karıştırıyorum ama bir iki güne herşeyi toparlıyorum:)

Ben doçent dr Fatih Uygura yaptırdım canım. İzmir'de. Hem hastane doktoru olması hem doçent olması hem doktorla ilgili olumlu yorumlar en baştan beri ona muayene olmayı düşünmemi sağladı. Zaten başka bir doktora da gitmedim. 50 TL muayene ücreti var. Tahliller (ultrason,kan) ücretsiz. 7000 TLye oldum ameliyatımı. Yurtdışından bile gelen hastaları var,bazıları yabancı. Beni en çok cezbeden şeylerden birisi doktorun estetik rahatsızlığı (doğuştan yarık damaklı bir çocuğun şu an 11 yaşında ve sağlıklı olması yada kanserli olduğu için göğsü alınan genç kızın göğüs ameliyatı sonrası babasının yazdığı minnet dolu mesajı) olan kişilerin yazdıkları yorumlar etkiledi. Doktorla tanıştığımda çok sevecen Babacan biri olması muayenede beni utandıracak hiçbir şeyin olmaması mütevazi olması doğru bir seçim yaptığımı gösterdi bana. Muayene sonrası ameliyat tarihimi aldım zaten hemen :) o güveni verdi çünkü. Fatih beyin bir de ikiz kardeşi var o da kbb alanında doktor...Bir de ben kendini geliştiren insanları çok sever ve takdir ederim Fatih bey de öyle şu an bu fiyatlara operatör doktorlar ameliyat yapıyorlar ama Fatih beyin doçent olması da seçmemde etken oldu.

Bugün kontrol muayenem vardı Fatih beye kaygılarımdan bahsettim. Göğüs cebim küçükmüş ancak o kadar sığabilmiş daha büyük silikon yanlardan buruşma yaparak girebilirmiş ancak, ama o da dışardan bakıldığında belli olurmuş. Öyle bir görüntüyü ben de istemezdim açıkcası, hatta protezler belli olmasın diye yağ enjektesi dahi yaptı. Halbuki önermeyebilirdi sonuçta o doktor için ek bir iş ve artı ücret de almıyorlar. Ama ileride sıkıntı yaşayacağımı düşünerek bunu yapması beni çok memnun etti. Zamanla silikonlar yerine oturmaya başladığında beğeneceğimi söyledi,zaten şu anda tam doğru yerde değiller biraz yukardalar. Konuşmak rahatlattı kafamdaki soru işaretleri gitti...Zaten ameliyatta deniyorlar 375 denemişler ama dediğim gibi yanlardan buruşma yapmış..

Ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalınıyor o süre zarfında çok da acı hissetmedim gelip gidip damardan ilaçlarım verildi :KK66: kas altı olmama rağmen ilk gün dahi saçlarımı toplayabildim, bugün 4. Günüm araba kullanabildim (doktor randevusuna arabayla gittim ) ha bunları eskiden olduğu gibi çok rahat yapamıyorum sma bir şekilde yapıyorum, belki 3 tane doğum yaptım ondan antremanlıyım yada doktorumun maharetli elleri sayesinde sıkıntı çekmedim :) ben sürecimi tüm bunları düşünerek tamamladım Can'ım, umarım sen de seni anlayabilecek istediğin göğüslere sahip yapabilecek bir doktor bulursun :) fazla bakamıyorum dediğin için uzun uzun yazdım kusuruma bakma :KK66:

48-49 kilo arasında gidip geliyorum. 400 cc taktırıcam mümkünse. Bence kilo almaya çalışmaktansa göğüs büyütmek daha güzel duruyor. 19 kasımda benim ameliyat tarihte belli oldu artık. Bana 70 dar geliyor olmuyor 75 tam oluyor ama A cupı dldurmuyor göğsüm yarısına yakını boş. Ama 70in A cupı tam oluyor ne alakaysa :) ben mi tuhafım

48-49 kilo arasında gidip geliyorum. 400 cc taktırıcam mümkünse. Bence kilo almaya çalışmaktansa göğüs büyütmek daha güzel duruyor. 19 kasımda benim ameliyat tarihte belli oldu artık. Bana 70 dar geliyor olmuyor 75 tam oluyor ama A cupı dldurmuyor göğsüm yarısına yakını boş. Ama 70in A cupı tam oluyor ne alakaysa :) ben mi tuhafım

400 cc sizin düşünceniz mi doktorunuz mu önerdi? Ben 80 beden kullanıyorum benim de a Cup değildi .

Doktorum 385 dedi ama ben 400diyeceğim zaten 1-2cm farkediyor 15ccde 385 oluyorsa 400de olur:)
Güzel cc söylemiş göğüs dokunuz var mı sizin 75 beden giydiğinize göre sırtınız çok geniş değil şu ccler neye göre değişiyor hala anlamış değilim :)) ben 80 beden giyiyorum göğüs dokum hiç yoktu ama dümdüzdü yani 325 cc takıldı bana. 1 ayımı doldurmak üzereyim. Kas altı oldum.

Güzel cc söylemiş göğüs dokunuz var mı sizin 75 beden giydiğinize göre sırtınız çok geniş değil şu ccler neye göre değişiyor hala anlamış değilim :)) ben 80 beden giyiyorum göğüs dokum hiç yoktu ama dümdüzdü yani 325 cc takıldı bana. 1 ayımı doldurmak üzereyim. Kas altı oldum.

Vücuduma göre geniş aslında sırtım yani şöyle ben sütyen kullanamıyorum sırtım geniş ama göğüs olmayınca o oranda sütyen bulamıyorum 75in ucuna ek kopça takıyorum onunda en ucuna takıyorum 80den yukarı çıkıyor sırtım ama cuplarıda büyüyo ozaman yanlardan. Belim ince basen yok sırt var. Spor yapınca erkek gibi oluyorum. Benim fotolarım var albümde bakabilirsin istersen hayırlı olsun buarada 325 nasıl durdu foto var mı

Vücuduma göre geniş aslında sırtım yani şöyle ben sütyen kullanamıyorum sırtım geniş ama göğüs olmayınca o oranda sütyen bulamıyorum 75in ucuna ek kopça takıyorum onunda en ucuna takıyorum 80den yukarı çıkıyor sırtım ama cuplarıda büyüyo ozaman yanlardan. Belim ince basen yok sırt var. Spor yapınca erkek gibi oluyorum. Benim fotolarım var albümde bakabilirsin istersen hayırlı olsun buarada 325 nasıl durdu foto var mı

Bakabilirsin canım izlemeye aldım seni sen de beni izlemeye alırsan görebilirim fotoları . Sağol canım ortalama bi görüntü oldu sanki kas altı olduğundan daha tam oturmadı 1 ay olacak ameliyat olalı ben şahsen daha büyük olmasını isterdim ama göğüs cebim darmış. Bu şekilde daha büyük bir cc konulursa yanlardan sıkışma yaparmış ameliyatta 375 cc denemişler ama sıkışma yapmış belki 375 olsaydı istediğim büyüklük olurdu yada istediğim 400 cc büyüklüktü bilemiyorum yani ben cc olarak bakmıyorum da dolgunluk olarak bakıyorum bi tık daha büyük olabilirmiş diyorum bakınca ama eşim filan çok beğeniyor daha büyüğü olmazdı zaten filan diyor bilemiyorum yıllarca memesiz gezdim belki ondan büyük olmasını istedim . Kas altı sonradan belli etmeye başlıyor kendini 3 ayın dolmasını bekliyorum masaj yapmayı da unutuyorum hep şekillenmesinde büyük faktörmüş şeklinde sorun yok gerçi de belki masajla daha rahat salar kendini kaslar protez ön plana çıkar .. ben de bakayım fotolarına merak ettim seni

Bakabilirsin canım izlemeye aldım seni sen de beni izlemeye alırsan görebilirim fotoları . Sağol canım ortalama bi görüntü oldu sanki kas altı olduğundan daha tam oturmadı 1 ay olacak ameliyat olalı ben şahsen daha büyük olmasını isterdim ama göğüs cebim darmış. Bu şekilde daha büyük bir cc konulursa yanlardan sıkışma yaparmış ameliyatta 375 cc denemişler ama sıkışma yapmış belki 375 olsaydı istediğim büyüklük olurdu yada istediğim 400 cc büyüklüktü bilemiyorum yani ben cc olarak bakmıyorum da dolgunluk olarak bakıyorum bi tık daha büyük olabilirmiş diyorum bakınca ama eşim filan çok beğeniyor daha büyüğü olmazdı zaten filan diyor bilemiyorum yıllarca memesiz gezdim belki ondan büyük olmasını istedim . Kas altı sonradan belli etmeye başlıyor kendini 3 ayın dolmasını bekliyorum masaj yapmayı da unutuyorum hep şekillenmesinde büyük faktörmüş şeklinde sorun yok gerçi de belki masajla daha rahat salar kendini kaslar protez ön plana çıkar .. ben de bakayım fotolarına merak ettim seni

İzlemeye aldım canım seni

Bende yazıyım buraya konuda güncellensin:)
Ameliyat olmadan önce bende hep merak ediyodum, minyon bayanlarda nası durduğunu:)
1.60 boy, 49-50 kiloyum şu anda, ama kilom 47 ken daha iyi hissediyorum kendimi, 2-3 kilo vermem lazım yani.
300 cc high profil damla takıldı bana, perşembe günü ameliyat oldum, 4.günüm bugün.
Üstten sımsıkı derimi kesiyo hatta:KK43: bandaj var, ve ameliyat sonrası sütyen var.
Şu an gözüme, eni çok geniş, ve öne doğru çok füze gibi geliyo.
Ameliyattan önce 76-85 ti ölçüm, şu anda 76-92 geliyo

Tatlımmmm :KK68: miraculous sen biraz standart dışısın şekerim aalında , bak zayıfların hep neredeyse dümdüz memesi var ama maaşallah ya sen :KK37: Ya sen şu an haşa c Cup mısın kaç cm oldu? Ben senin küçük d cuplardan olacağını düşünmüştüm hep. Çünkü ZAten b idin,200 cc bir Cup veriyorsa 300 cc ile d Cup diye düşündüm. Acaba damlalarda durum farklı mı ki​

X