- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tiramisu35
Benim 3 yılı geçti ve çok memnunum nazar değmesinTesekkur ederim. Sizin durumunuz nasıl ne kadarlık oldunuz. Memnun musunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3 yılı geçti ve çok memnunum nazar değmesinTesekkur ederim. Sizin durumunuz nasıl ne kadarlık oldunuz. Memnun musunuz.
AminBenim 3 yılı geçti ve çok memnunum nazar değmesin
Canım doktoruna boyut konusunda söyleyeceğin tek şey Vücudumun aldığı en büyük silikonu istiyorum. Eğer doktoruna guveniyorsan seni Üzmeyeçektir. Ayrıca kimseyi kendine kıstas alma. Her kadının vücut yapısı farklı. Ben ufak tefek minyon biriyim. Gören 17 18 yaşında saniyor ama 26 yaşında evli barkli insanım. 154 boyum 47 kilom vardı ama doktorum 375 cc taktı. Kendi ölçülerim de olupta bu kadar büyük takılan i hoc duymamistim mesela. Yani tamamen doktorunla aradaki Diyaloğa bağlı. Bol şansBenim de kilom 45-48 arasi degisiyor boyum 1 65. Simdi ki halini yukledim. Buyuk olsunlar istiyorum.ama dogalliği da es gecmemek lazım. Fikir icim beni de izler misiniz :)
Merhabalar hanımlar,
Bir süredir bu forumu takip ediyorum genelde hepimizin şikayetleri,kaygıları,korkuları ve soruları aynı şekilde ameliyat olan yada tecrübe edinen arkadaşların mesajlarını,başlıklarını okuyarak az biraz bilgi sahibi oldum diyebilirim kendi adıma... Tabii bir önemli etken de kilo bence 50 kg altı birkaç kişi gördüm onlarla da görüşmek nasip olmadı,ameliyatı olmak isteyen yada olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen?
Merhaba, ameliyatın üzerinden 10 gün geçti. ağrı sızı hiçbi şey yok, işime döndüm fakat aşırı büyük geliyolar bana devamlı ağlıyorum. ödem daha geçmedi aşağıya inecek yazanlar da var gitgide büyüdü yazanlar da.
ameliyat öncesi 48 kiloydum, total gögüş çapım da 71 idi. dolgulu 70A kullanıyodum, memem yoktu yani. 325 cc high profil kas altı uygulandı. 80B olmaya alışabilecek gibi durmuyorum. 75B olacaksın diyo doktorum ama şu an verdiği sütyen 80B.
Sizin süreç nasıl oldu, bu cicikler böyle kalmıcak di mi? böyle yaşayamam! 32 yaşına kadar sıfır memeyle gezip şimdi böyle olmaya alışamıyorum. doktoruma kesin bir dille küçük istediğimi söylemiştim ama 325i uygun görmüş.
Napıcaaam?
Merhaba , göğüs dokunuz olmadığı için b Cup olacağınız doğru. 75-80 olarak ölçtüğümüz göğüs altı ölçüsü oluyor hangisi sıkmaz rahat ederse onu kullanabilirsiniz meme büyüklüğü aynı sonuçta . Göğüs altı ölçünüz üzerinden konuşmak gerekirse biraz dar bi göğüs kafesiniz var bi tane daha arkadaş vardı o şekilde ona da 325 C.C. takılmıştı ve çok güzel dolgun durmuştu . Benim göğüs altı ölçüm 77 cm , sizinkine göre daha geniş olmasına rağmen bana da 325 C.C. takılmıştı . Bence gayet ortalama . Bazılarının alışma süreci oluyor ama zamanla oturunca gerçekten seviyorlar umarım sizin de öyle olur . Küçük yada büyük isteklerimiz çoğu zaman aslında çok ıygulanmıyor çünkü bedeninizin alacağı bi büyüklük var onun altı yada üstü takılınca sorun oluşturabiliyor , bunlar bir nevi doktorlarımızın imzası gibi sonuçta . Şöyle birşey okumuştum hiç göğüs dokusu olmayanın b Cup , göğüs dokusu var olanların c Cup , iri yapılı olanların da d Cup olarak planlanması gerekiyormuş. Hatta iri yapılı bir hasta küçük istediği için yapılmış ama sonrasında gerçekten pişman olmuş . Bunu gözlük olayına da benzetebiliriz esasında . Yüzü geniş olanlara ekartmanı geniş gözlük veriliyor yüz yapınız inceyse daha küçük eksrtmanda gözlük kullanırsanız daha hoş görünürsünüz . Ama daha küçük ekartman kullansanız hoş durmayabilir. Hadi gözlüğü değiştirme şansımız var da memeler için durumun epey karışık olduğunu söyleyebilirim :)) bence zamanla alışacak ve çok seveceksiniz , ben 2 yıldır meme büyütme ile ilgili birçok kişinin burda yazdıklarına da yabancı kaynaklardaki kişilerin yazdıklarına da bakıyorum . %95 çoğunluğu haline alışıyor mutlu oluyor . Geriye kalanlarsa cerrahi hata yada kapsülden dolayı memnun olmayanlar kalıyor. Çok küçük bir dilimse silikon taktırdığına pişman oluyor . Bu ameliyatı olurken seçenekleri gerçekten iyi değerlendirmek lazım. Mesela Benim 1 cm göğüs dokum vardı eğer o şekilde olmayı kabul etmediğim varsayılırsa ameliyattan başka çarem yoktu . İyi ki de olmuşum diyorum..
@pelinbid kalça oranı kesinlikle doğru bence . Benim meme ölçüm 89 cm filandı kalçam da 89 cmdi. Şimdi kilo aldım tabi ameliyat olduğumda 46kg idim şu an 52 kiloyum ama dediğinize katılıyorum :)
Ameliyat sütyeni bence en önemli şey.. 1 ay deyip geçmeyin. Memelerin güzel olması için şart..160 boy 48 kg civarlarında ölçülerim bu topic tam benlik olmuş.bende bayramdan sonra ameliyat olcam inşallah. sormak istediğim benim ameliyat sütyenim ne olmalı 150 tl den başlayıp 500 e gidiyor çok pahalı deil mi ya sadece 1 ay takmakla rafa kalkan bişey için sizcede