50 kg Altı Ameliyat Olmak İsteyen/Olanların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben de ameliyat olduğumda 46kiloydum 164 boyum da. Derim inceymiş diye doktorum 265cc yuvarlak takmıştı. Aynı gün hastaneden çıktım ilk 5 günden sonra ağrım sızım kalmadı ama daha büyük takılsa görüntü olarak da agrı olarak da sorun yaşayabilme ihtimalim artardı sanırım. 265 küçük bi cc ama bende oldukca büyük durdu. Meme altım 68cm üstü 75ti sanırım.
Kime yaptirdiniz. Ben de ince deriliyim 72-76cm yuvarlak damla emin deglm

Ben 34 bedenim. Ameliyattan sonraki 48 kilo oldum :KK66: kas altı oldum 1 cm dokum vardı 325 cc yuvarlak hp mentor marka silikon takıldı. Yalnız benim göğüs altın 78di. Yani 80 beden sütyen kullanıyorum. 325 cc ile b Cup oldum ve çerçeve olarak bakılınca göğüslerim ortalama bi görüntü olarak görünüyor. Yani tam dolgun bir göğüs olmadı. Kas altı olmama rağmen ağrılı bi süreç geçirmedim . Kısa sürede normal hayata geçiş yaptım. Şnşallah siz de öyle olursubuz. Doktor size kaç cc önerdi?
Ben yuzyuze muayene olamadim internetle fotolarla kontaklasiyorum tek soylenen kas alti uygun

Arkadaşlar ben de ameliyat olduğumda 46kiloydum 164 boyum da. Derim inceymiş diye doktorum 265cc yuvarlak takmıştı. Aynı gün hastaneden çıktım ilk 5 günden sonra ağrım sızım kalmadı ama daha büyük takılsa görüntü olarak da agrı olarak da sorun yaşayabilme ihtimalim artardı sanırım. 265 küçük bi cc ama bende oldukca büyük durdu. Meme altım 68cm üstü 75ti sanırım.

sonucunuzu çok merak ettim çünkü boy kilo direk aynıymışız, ve benim de derim ince. ben 250-275 falan ok benim için diyordum, doktor 300 cc taktı, bazen gözüme büyük bazen ideal geliyo, doktor daha küçüğünü taksak yaptığımıza değmezdi dedi, o yüzden çok merak ettim. gerçi benimki damla ama olsun.

sonucunuzu çok merak ettim çünkü boy kilo direk aynıymışız, ve benim de derim ince. ben 250-275 falan ok benim için diyordum, doktor 300 cc taktı, bazen gözüme büyük bazen ideal geliyo, doktor daha küçüğünü taksak yaptığımıza değmezdi dedi, o yüzden çok merak ettim. gerçi benimki damla ama olsun.

Macellan damla ile yuvarlak arası bayağı fark var ama söyliyim canım.

Fark var derken yuvarlak daha yapmacik mi duruyo nasil acar msnz

Damla protezin üst tarafı daha az. Alt tarafı daha dolgun. Her vücut tipine farklı protez uygun olur. Damla protez doğaldır yuvarlak protez yapaydır diye birşey Yok. Zaten şöyle bi düşünürseniz hepsi birbirinden yapay bence. Mesela bu topiğe yazdığınıza göre siz de 50 kg ve altısınız. Sonuçta normal bi insanda bu kiloda doğru düzgün meme olmaz. En azından benim gördüğüm kişiler öyleydi hep. Varsa da istisnadır.

D Derman_derman o işler öyle değil:)) yuvarlak protezin moderate, moderate plus, high, ultra high gibi profil ölçüleri var. ve profil ve cc büyüdükçe protezin çapları da büyüyor.
damla protezlerde ise, low, midium, tall diye üç seçenek var uzunluğuna göre ve bunlar da moderate, moderate plus, high diye profillerine göre ayrılıyor. ve yine profil, cc büyüdükçe protezin çapları da büyüyor. bedeninize göre yuvarlak ve damla protezin ikisine de hakim olup hangisinin yakışacağını ve en önemlisi sizin beklentinizi karşılayacağını bilen bir doktora denk gelmeniz dileğiyle diyim:)

D Derman_derman o işler öyle değil:)) yuvarlak protezin moderate, moderate plus, high, ultra high gibi profil ölçüleri var. ve profil ve cc büyüdükçe protezin çapları da büyüyor.
damla protezlerde ise, low, midium, tall diye üç seçenek var uzunluğuna göre ve bunlar da moderate, moderate plus, high diye profillerine göre ayrılıyor. ve yine profil, cc büyüdükçe protezin çapları da büyüyor. bedeninize göre yuvarlak ve damla protezin ikisine de hakim olup hangisinin yakışacağını ve en önemlisi sizin beklentinizi karşılayacağını bilen bir doktora denk gelmeniz dileğiyle diyim:)
Ooow insallah

Ben cok agrili bir süreç gecirdim . 2 cm dokum vardi yani dümdüzdüm.. Ee tabii derinin gerilmesi bile can yakiyor sonucta.. Agri eşigin nasil cokmi dayaniklisin bilmiyorum ama yaninda biri olsa cok iyi olur..
Size kac cc takildi acaba benimde duz ondan soruyorum :,(

Sanrm
48-49 kilo arasında gidip geliyorum. 400 cc taktırıcam mümkünse. Bence kilo almaya çalışmaktansa göğüs büyütmek daha güzel duruyor. 19 kasımda benim ameliyat tarihte belli oldu artık. Bana 70 dar geliyor olmuyor 75 tam oluyor ama A cupı dldurmuyor göğsüm yarısına yakını boş. Ama 70in A cupı tam oluyor ne alakaysa :) ben mi tuhafım

ben de 70 aa anca .400 cok buyuk arastirmalarima gore.

Istanbulda bir dr ariyorum ozelden yazablrsnz en kotu sikayet hangisinden merak ediyorum herhalde asagi yukari aynilar

En kötü diye birşey diyemem . İstanbul'daki doktorlar hakkında öok bilgim Yok ama İlkay hüthüt ün hastalarının gayet memnun olduklarını okuyorum. Ben ameliyat oldum bitti bile 5. Ayımdayım şu an.

X