çok teşekkür ederim. umarım ben de istediğim kiloya ulaşırım. sen kaç ayda 5 kilo verdin? ben kısa bir sürede ulaşmayı istiyorum biraz sabırsızım :) ama tabi bunun gerektrdiği şeylere dikkat etmem lazım hem de her zamankinden daha fazla...Merhaba hosgeldinnben de 58le başladım şimdi 53 oldum epey uzun sürdü kendimi kasmadan vereyim dedim, genelde ben de 6dan sonra yemedim, çoğunlukla kepekli yada tam buğday ekmeği yedim, günlük 1.5-2 lt su içtim, yeşil çay, detox sulari, arada bazı kürler vs yapıp yedim (yoğurt kürü vs).. leslie yürüyüşü yaptım akşamları, arada ip atladim.
Uzun bir süreçti ama yavaş ve saglam verdigim için 1 ay dikkat etmesem de kilo almadığımi farkettim.
Sana da bu yolda bolca gayret, sabır ve sağlık diliyorum ❤
Ay hic sorma benim 5-6 ay olmuşturçok teşekkür ederim. umarım ben de istediğim kiloya ulaşırım. sen kaç ayda 5 kilo verdin? ben kısa bir sürede ulaşmayı istiyorum biraz sabırsızım :) ama tabi bunun gerektrdiği şeylere dikkat etmem lazım hem de her zamankinden daha fazla...
ay darısı başıma inşallaaahhAy hic sorma benim 5-6 ay olmuşturama dedigim gibi aralarda 2-3 hafta tamamen kendimi salmalarim oldu, iradem çok zayıf, haftada 250-400 gr ancak veriyodum, adet dönemleri geri aliyodum falan ama gözle görülür sekilde inceldim Allah'tan, şimdi hedefim 50 olmak, ona da bu sene sonuna kadar ancak ulaşırım heralde
Tebrik ederim bravoheyooo bugün tartıldım ve 57yi gördüümmsabahleyin, tamamen açken,tuvalete gittmiş ve kıyafetsiz tartılıyorum. çok mutluyum bu gidişle hedefimi 50ye çekicem sizde durum nasıl?
dikkat etmediysen valla az bile almışsın canım şanslısın :) ha gayret devam... hedefimizi o basküllerde görücezTebrik ederim bravo
Ben de hazır ayın başı dedim ara verdiğim diyete yeniden başlayım dedim aynı senin gibi tartildim 54 çıktım yarım kg kadar almışım, valla bunca hamur işine ragmen yine az almışım 1 ay oldu nerdeyse kendimi salalı.. yarından itibaren tam gaz diyete devam inşallah
Ay bugun tartildim 53.5 çıktım hayretler içindeyim. 54 çıktığım sabahin akşaminda geç vakit yemek yemiştim heralde ondan.. tartiya göre kilo almamisim ama aynada gördüğüm öyle değil.. gobek basen ve kollarım baya etli, spora ağırlık vermem lazimdikkat etmediysen valla az bile almışsın canım şanslısın :) ha gayret devam... hedefimizi o basküllerde görücez
Estağfurullah, helal olsun tabi de ne hakkı bacım.cgdmk Hakkınızı helal edin. Ben uzun süre foruma girmedim. Bir hafta ketejonik yaptım. Daha sonra 51.9 kg gördüm. Sonra kıtlık bilincine girince yemeye başladım. Şükür çabuk toparladım. Şu an 52.5 kg dayım. Sadecw akşam yemeginden sonra bir şey yemiyorum. O da mideyi küçültüyor ve gündüz de fazla yiyemiyorum. Hareketler ile incelmeye çalışıyorum. Kas oranımı artırıp yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum.
çok iyi değil miiiAy bugun tartildim 53.5 çıktım hayretler içindeyim. 54 çıktığım sabahin akşaminda geç vakit yemek yemiştim heralde ondan.. tartiya göre kilo almamisim ama aynada gördüğüm öyle değil.. gobek basen ve kollarım baya etli, spora ağırlık vermem lazim
Merhaba canm bende senin gibi 59 olup gruba girmek istiyorumEstağfurullah, helal olsun tabi de ne hakkı bacım.
Cok şükür çabuk toparlamissin, arada olur oyle, sen azimli ve kararlisin, cabuk adapte olup yilmiyorsun anladığım kadarıyla, cok iyi bu.
Ben de perşembe döndüm evime, yerlesme, temizlik derken bugün başladım ama tabi 58kiloyla gittiğim gibi dönemedim maalesef
63 oldum59a giris yapana kadar listede olamam ama hem grubu toparlamak açısından, hem de kendimi daha da motive etmek açısından dilerseniz listeyi yine tutmaya devam edebilirim.
Izin almak gerekiyor muydu buraya yazmak için bilemedim. Ama bende çok zayıflamak istiyorum ve çok gayretliyim.Ben de bir ara 24 kilo vermiştim.73'den 49'düşmüştüm. Birkaç kişilik grubumuz vardı yakın arkadaşlarımla diyet yapıyorduk. 49'a düştükten sonra 52'ye çıkıp sabitlemiştim. Hamile kaldım 58 ile doğuma gidip 53 ile doğumdan çıktım. Emzirme vs. Derken 51'e düştüm. Ama doğumdan sonra troid hormonlarımda sıkıntı olmuş. Metobolizmam durmuş. O yüzden 58'e çıktım gene. 1 haftadır diyet yapıyorum ve her gün sporumu ihmal etmiyorum. Troid ilaçlarımı da içiyorum.Bir haftalık sonucum şu an 55.5 kiloyum. 2.5 kilo vermişim. Herhalde ödem falan attım. Her akşam 30 dk eliptik bisiklet veya 10.000 adım. Grubumuzdaki arkadaşım da 110 kiloydu. Her gün takip ettik birbirimizi. Şu an 75 kilo. Ve hamilelik doğum vs. O da geçirdi bu arada. Tabii hamileyken diyet yapmadık emzirirken de. Koruduk ve sağlıklı beslendik. Ama bende troid rahatsızlığı olunca azıcık da ıştahım artınca tabii bir anda kilo aldım. Şu an hedefim 49.Arkadaşlar 3 yıldır hep diyet süreci geçiriyorum. Bir ara anoreksiya ve bulimia belirtilerim oldu. Hamileyken bıraktım hiç yememeyi ve kendimi kusturmayı elhamdülillah arkadaşımda öyle. Geri kilo almadık sağlıklı beslendigimiz için. Ama şu 3 ayda oldu ne olduysa. Bide benim sadece zayıflamaya değil tam anlamıyla sıkılaşmaya ihtiyacım var.
Bende katılmak istemiştim ama cvp alamadım tatlım 3eylülden beri gruba giren olmamışIzin almak gerekiyor muydu buraya yazmak için bilemedim. Ama bende çok zayıflamak istiyorum ve çok gayretliyim.
Bende katılmak istemiştim ama cvp alamadım tatlım 3eylülden beri gruba giren olmamışburdakiler diyete aramı verdi yoksa genel de böylemi fazla aktif diillermi bilemedim sıkılaşmak için uyguladığın bir şeyler var mı canm ? Benim de sıkılaşmaya ihtiyacım var
Bende katılmak istemiştim ama cvp alamadım tatlım 3eylülden beri gruba giren olmamışburdakiler diyete aramı verdi yoksa genel de böylemi fazla aktif diillermi bilemedim sıkılaşmak için uyguladığın bir şeyler var mı canm ? Benim de sıkılaşmaya ihtiyacım var
Ben de hergün 1 saat kondisyon bisikleti sürüyorum canm ayrıca karın için abs ve mekik yapıyorum ve aralarda da plates yapıyorum şimdilik böyle ama yürüyüş e ara vermiştim bende haftaya yürüyüşlere de tekrar başlıycamEliptik bisiklet bacaklar göbek ve kalçaya baldırlara çok iyi geliyor. Ve bol yürüyüş. Eşim şu an 49 kilo halimden daha incr göründüğümü söylüyor. Ve 49 kiloyken 36 beden bir elbise almıştım.Üstume tam oluyordu.Geçen hafta 58 kiloyken giydim aynı oldu.nerdeyse 10 kilo fark vücut daha sıkı. Göbek bölgeme biberiye yağı ve streç filmle sarıyorum yanlarıma da iyi geldiğini farkettim. Ve her akşam en az 30 mekik çekiyorum canım.
Ama gruba giren yok sanırım canmBende katılmak istiyorum liste yapalım lütfen arkadaşlar
Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak istiyorum ...ve evet birazda kilo vermek en kötüsü kilomu korumak çünkü 50 kilolardaydim şu an 57 tüm malesef ...dogurunca yardımcım olmayacak herşeyi kendim yapmam gerek bu yüzden oldukça fit ve sağlıklı olmaliyimAma gruba giren yok sanırım canm2aydr hiç kimse girmemiş malesef sizdemi 50li kilolardasın acaba? ayrıca diyetmi yapmak zayıflamak mı istiyorsun profilinizde 6haftalık hamile görünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?