50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim. umarım ben de istediğim kiloya ulaşırım. sen kaç ayda 5 kilo verdin? ben kısa bir sürede ulaşmayı istiyorum biraz sabırsızım :) ama tabi bunun gerektrdiği şeylere dikkat etmem lazım hem de her zamankinden daha fazla...

Ay hic sorma benim 5-6 ay olmuştur ama dedigim gibi aralarda 2-3 hafta tamamen kendimi salmalarim oldu, iradem çok zayıf, haftada 250-400 gr ancak veriyodum, adet dönemleri geri aliyodum falan ama gözle görülür sekilde inceldim Allah'tan, şimdi hedefim 50 olmak, ona da bu sene sonuna kadar ancak ulaşırım heralde

ay darısı başıma inşallaaahh

heyooo bugün tartıldım ve 57yi gördüümm sabahleyin, tamamen açken,tuvalete gittmiş ve kıyafetsiz tartılıyorum. çok mutluyum bu gidişle hedefimi 50ye çekicem sizde durum nasıl?
Tebrik ederim bravo
Ben de hazır ayın başı dedim ara verdiğim diyete yeniden başlayım dedim aynı senin gibi tartildim 54 çıktım yarım kg kadar almışım, valla bunca hamur işine ragmen yine az almışım 1 ay oldu nerdeyse kendimi salalı.. yarından itibaren tam gaz diyete devam inşallah

dikkat etmediysen valla az bile almışsın canım şanslısın :) ha gayret devam... hedefimizi o basküllerde görücez

dikkat etmediysen valla az bile almışsın canım şanslısın :) ha gayret devam... hedefimizi o basküllerde görücez
Ay bugun tartildim 53.5 çıktım hayretler içindeyim. 54 çıktığım sabahin akşaminda geç vakit yemek yemiştim heralde ondan.. tartiya göre kilo almamisim ama aynada gördüğüm öyle değil.. gobek basen ve kollarım baya etli, spora ağırlık vermem lazim

Estağfurullah, helal olsun tabi de ne hakkı bacım.
Cok şükür çabuk toparlamissin, arada olur oyle, sen azimli ve kararlisin, cabuk adapte olup yilmiyorsun anladığım kadarıyla, cok iyi bu.
Ben de perşembe döndüm evime, yerlesme, temizlik derken bugün başladım ama tabi 58kiloyla gittiğim gibi dönemedim maalesef
63 oldum 59a giris yapana kadar listede olamam ama hem grubu toparlamak açısından, hem de kendimi daha da motive etmek açısından dilerseniz listeyi yine tutmaya devam edebilirim.

çok iyi değil miii bence biraz efor ile bu iş olacağa benziyor. ben de bu sabah uzuuuunn zamandır ilk kez 56lı rakamları gördüm baskülde hayretler içindeyim. demek ki inanınca oluyormuuuşşş

Merhaba canm bende senin gibi 59 olup gruba girmek istiyorum ve gruptaki tüm kızlar hepinize slm ben şuan regleyim ve kilom 60-61 arası gidip geliyor uzun süreli zayıflama uğraştaki ilk hedefim olan 60kiloyu sonunda yakaladm kızlar bu hafta cuma günü yani yarın uzun süreli yarıştım 14.takım zayıflama grubundan mezun oluyorumm ✌❤ ve sizi takip etmeye başladım regle bitişi tam kilom netleştir şu 1-2 kiloyu daha atp sizle birlikte 50li kilolarda olamk incelip sıkılaşıp hayalimdeki fitliğe kavuşmak istiyorum bu arada cgdmk canm senin hedefin kaç merak ettim

Ben de bir ara 24 kilo vermiştim.73'den 49'düşmüştüm. Birkaç kişilik grubumuz vardı yakın arkadaşlarımla diyet yapıyorduk. 49'a düştükten sonra 52'ye çıkıp sabitlemiştim. Hamile kaldım 58 ile doğuma gidip 53 ile doğumdan çıktım. Emzirme vs. Derken 51'e düştüm. Ama doğumdan sonra troid hormonlarımda sıkıntı olmuş. Metobolizmam durmuş. O yüzden 58'e çıktım gene. 1 haftadır diyet yapıyorum ve her gün sporumu ihmal etmiyorum. Troid ilaçlarımı da içiyorum.Bir haftalık sonucum şu an 55.5 kiloyum. 2.5 kilo vermişim. Herhalde ödem falan attım. Her akşam 30 dk eliptik bisiklet veya 10.000 adım. Grubumuzdaki arkadaşım da 110 kiloydu. Her gün takip ettik birbirimizi. Şu an 75 kilo. Ve hamilelik doğum vs. O da geçirdi bu arada. Tabii hamileyken diyet yapmadık emzirirken de. Koruduk ve sağlıklı beslendik. Ama bende troid rahatsızlığı olunca azıcık da ıştahım artınca tabii bir anda kilo aldım. Şu an hedefim 49.Arkadaşlar 3 yıldır hep diyet süreci geçiriyorum. Bir ara anoreksiya ve bulimia belirtilerim oldu. Hamileyken bıraktım hiç yememeyi ve kendimi kusturmayı elhamdülillah arkadaşımda öyle. Geri kilo almadık sağlıklı beslendigimiz için. Ama şu 3 ayda oldu ne olduysa. Bide benim sadece zayıflamaya değil tam anlamıyla sıkılaşmaya ihtiyacım var.

Izin almak gerekiyor muydu buraya yazmak için bilemedim. Ama bende çok zayıflamak istiyorum ve çok gayretliyim.

Izin almak gerekiyor muydu buraya yazmak için bilemedim. Ama bende çok zayıflamak istiyorum ve çok gayretliyim.
Bende katılmak istemiştim ama cvp alamadım tatlım 3eylülden beri gruba giren olmamış burdakiler diyete aramı verdi yoksa genel de böylemi fazla aktif diillermi bilemedim sıkılaşmak için uyguladığın bir şeyler var mı canm ? Benim de sıkılaşmaya ihtiyacım var

Eliptik bisiklet bacaklar göbek ve kalçaya baldırlara çok iyi geliyor. Ve bol yürüyüş. Eşim şu an 49 kilo halimden daha incr göründüğümü söylüyor. Ve 49 kiloyken 36 beden bir elbise almıştım.Üstume tam oluyordu.Geçen hafta 58 kiloyken giydim aynı oldu.nerdeyse 10 kilo fark vücut daha sıkı. Göbek bölgeme biberiye yağı ve streç filmle sarıyorum yanlarıma da iyi geldiğini farkettim. Ve her akşam en az 30 mekik çekiyorum canım.

Ve yatmadan önce egzersiz yapıp yoğurt yiyorum çok faydasını gördüm.

Ben de hergün 1 saat kondisyon bisikleti sürüyorum canm ayrıca karın için abs ve mekik yapıyorum ve aralarda da plates yapıyorum şimdilik böyle ama yürüyüş e ara vermiştim bende haftaya yürüyüşlere de tekrar başlıycam sıkılık çok önemli Zaten sporu bu tarz devam ettirirsek 49-50 ye gerek kalmaz canm 55 de sana yeter diye düşünüyorum bu arada biberiye yağının gözle görülür faydası oldumu gerçekten canm oluyorsa bende süriyim onu bir de göbek deliği ölçün ve bel oyuntusu ölçün kaç acaba?

Bende katılmak istiyorum liste yapalım lütfen arkadaşlar
Ama gruba giren yok sanırım canm 2aydr hiç kimse girmemiş malesef sizdemi 50li kilolardasın acaba? ayrıca diyetmi yapmak zayıflamak mı istiyorsun profilinizde 6haftalık hamile görünüyorsunuz

Ama gruba giren yok sanırım canm 2aydr hiç kimse girmemiş malesef sizdemi 50li kilolardasın acaba? ayrıca diyetmi yapmak zayıflamak mı istiyorsun profilinizde 6haftalık hamile görünüyorsunuz
Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak istiyorum ...ve evet birazda kilo vermek en kötüsü kilomu korumak çünkü 50 kilolardaydim şu an 57 tüm malesef ...dogurunca yardımcım olmayacak herşeyi kendim yapmam gerek bu yüzden oldukça fit ve sağlıklı olmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…