- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Kilo verme durumunuz nasılBugün birde çarşıya yürüyerek gidip geldim 7767 adım atmışım akşam da 30 dk bant da yürüdüm
55 e düştüm şu an 9. TakımdayımKilo verme durumunuz nasıl
157 yim ve 50.8dim en son.Bu kilo çok ideal hiç gözün korkmasınKızlar 5lerde kilo vermek nasıl kolay mı ?
Diyetisyene başladım boy 1.56 çıktı hedefim 52 şuan kendi tartimla kilom 63.40 .52 olmak gözümü korkuttu aslında
Ben varımBuraya ihtiyacım var ama 50'ler çok zor gidiyor. Neden gelmiyorsunuz ki sanki?
Kimse kalmamış bacım buralarda, ben de çok bekledim ama55.6 ile kilo verme macerama basladim. Hedefim baslangic 50 ama 46 ya kadar dusme istegim var bakalim. Boy kisa olunca o kilo az degil.
60 lardan dusenler olursa gelmeye baslarlarKimse kalmamış bacım buralarda, ben de çok bekledim ama
Onlar gelene kadar biz mezun olursak60 lardan dusenler olursa gelmeye baslarlar
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 50-59 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Mezun oluruz ins. Bizim kalan son 5 kiloyu vermej 70-80 kilodan 50 lere dusenlerden daha zor. Cok inatci ama verecegiz inaniyorum :)Onlar gelene kadar biz mezun olursak
Neler yapıyorsunuz kilo vermek için? Boy kaç?Meraba 56 kiloyum, 48 hedefim bi turlu yapamiyorum.68 de duştum bu kiloya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?