• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Böyle böyle kıtlığa girmezsin, hemde tatili kendine zehir etmezsin. Evine döndüğünde daha sıkı sarılırsın. Ben neden ketoya başladım artık kalan iki kiloyu da verip bu süreci sonlandırmak istedim. Sağlık açısından da yararlarını anlatan kitaplar var. Uzin süre yapar mıyım hayır ama dengede kalmayı başarıp kilomu koruyabilirim.
Kalan kilonu ketoyla çok kısa sürede verirsin ;) sonra da koruyacağına eminim

Böyle böyle kıtlığa girmezsin, hemde tatili kendine zehir etmezsin. Evine döndüğünde daha sıkı sarılırsın. Ben neden ketoya başladım artık kalan iki kiloyu da verip bu süreci sonlandırmak istedim. Sağlık açısından da yararlarını anlatan kitaplar var. Uzin süre yapar mıyım hayır ama dengede kalmayı başarıp kilomu koruyabilirim.
Hedefine ulaştın mı merak ettim... ben memlekete gittim tatil bitti döndük... artık daha sıkı bir şekilde başlamak istiyorum... 59.500 olmuşum tatil dönüşü :((

Ptesi kilom 61.5 tu bu arada arkadaşlar, yine artidayim :KK43:
gulfuren gulfuren kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna Gereksiz06 Gereksiz06 sizler ne yaptınız arkadaşlar merak ettim son durumlarinizi, iyi gidiyordunuz
Merhaba ben sehir dışındayım bir haftalığına, önümüzdeki pazartesi kaldığım yerden devam edicem insallah ama büyük ihtimal kaldığım yerden +1 +2 durumundayimdir

bende tatile gidiyorum 10 güne inşallah 1 kg falan alırım çok almam yaa 🤔🤔
Onu da kolay verirsin zaten.
Seninle biz 60lar olarak 50lere girelim en yakın zamanda ama sen daha yakinsin :)
Merhaba ben sehir dışındayım bir haftalığına, önümüzdeki pazartesi kaldığım yerden devam edicem insallah ama büyük ihtimal kaldığım yerden +1 +2 durumundayimdir
2 olmamissindir inşallah, güzel gidiyorsun çünkü. Olsan da odemdir gerci cabuk gider

Onu da kolay verirsin zaten.
Seninle biz 60lar olarak 50lere girelim en yakın zamanda ama sen daha yakinsin :)

2 olmamissindir inşallah, güzel gidiyorsun çünkü. Olsan da odemdir gerci cabuk gider
ben yakın değilim aslında yaa 1 haftaya 25 günlük tatile gidiyorum inşallah 1 kg alıp dönerim çok kilo almak istemiyorum:((

Canimm been de işe başladım diyet spor şuan yapamıyorum pek iki gün önce kilom 56 ydi ama çok yiyorum :)
Hayırlı olsun, isine adapte olunca devam edersin, şuan korumaya calis. Ben de tam anlamiyla eylülde anca baslayabilirim diyete. Şimdilik koruma-verme arasindayim. 56 kilo yine de cok iyi rakam
ben yakın değilim aslında yaa 1 haftaya 25 günlük tatile gidiyorum inşallah 1 kg alıp dönerim çok kilo almak istemiyorum:KK43:(
Tatil cok zorluyor yaa, ben de 1 ay oldu geleli ve 3 kilo aldım bile :( sen inşallah daha cok dikkat edersin 1 kilo alırsın. Bir hafta alisma süreci olur, sonrasında dikkat etmeye çalış

Şimdi şöyle yapıyorum canım ben baya tatlı çikolata duskunuyum yemiyorum ya da çok çok az. Şeker kullanirdim kullanmıyorum ekmek tuketmiyorum. Porsiyonları baya kuculttum yediden sonra birşey yememeye dikkat ediyorum. Ve her gün iki buçuk litre su. İki saat yürüyüş koşma. Haftada iki gün pilates, pilates olmayan günler karın egzersizleri. Onun dışında yemek tabağı artık hayatımdan çıktı kase kullanıyorum :)
Süper keşke bende yapabilsem harika olmuş

cgdmk cgdmk Hakkınızı helal edin. Ben uzun süre foruma girmedim. Bir hafta ketejonik yaptım. Daha sonra 51.9 kg gördüm. Sonra kıtlık bilincine girince yemeye başladım. Şükür çabuk toparladım. Şu an 52.5 kg dayım. Sadecw akşam yemeginden sonra bir şey yemiyorum. O da mideyi küçültüyor ve gündüz de fazla yiyemiyorum. Hareketler ile incelmeye çalışıyorum. Kas oranımı artırıp yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum.

Çok uzun zamandır konu sessiz zaten ben de 1 aya yakındır diyeti sporu ve suyu aksattigim için yazacak bişey bulamıyorum, bir türlü kendi evimde kendi duzenimde olamadim hareketli bir yaz oluyor benim icin ama arada tartiliyorum çok şükür kilo almamisim 53.3-53.5 arasi gidip geliyorum.. en yakın zamanda maratona devam edebilirim insallah

cgdmk cgdmk Hakkınızı helal edin. Ben uzun süre foruma girmedim. Bir hafta ketejonik yaptım. Daha sonra 51.9 kg gördüm. Sonra kıtlık bilincine girince yemeye başladım. Şükür çabuk toparladım. Şu an 52.5 kg dayım. Sadecw akşam yemeginden sonra bir şey yemiyorum. O da mideyi küçültüyor ve gündüz de fazla yiyemiyorum. Hareketler ile incelmeye çalışıyorum. Kas oranımı artırıp yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum.
Çok uzun zamandır konu sessiz zaten ben de 1 aya yakındır diyeti sporu ve suyu aksattigim için yazacak bişey bulamıyorum, bir türlü kendi evimde kendi duzenimde olamadim hareketli bir yaz oluyor benim icin ama arada tartiliyorum çok şükür kilo almamisim 53.3-53.5 arasi gidip geliyorum.. en yakın zamanda maratona devam edebilirim insallah
Abla geçmiş olsun dikkat et kendine. Valla kızlar ben de işe başladım bir ay olduu, diyet spor hepsi kaldı ama çok hareketli bir isim var o yüzden kilo almadım :)

merhabaaa
beni de aranıza alın nooluurr. 58 kiloyum ve hedefim 55 olmaak.. sonrasında daha da düşüp düşmeyeceğime karar vericem. neler yapıyosunuz? ben şimdilik akşam altıdan sonra yemiyorum zaten bu şekilde 66 dan 58 e düştüm.
Merhaba hosgeldinn 😊 ben de 58le başladım şimdi 53 oldum epey uzun sürdü kendimi kasmadan vereyim dedim, genelde ben de 6dan sonra yemedim, çoğunlukla kepekli yada tam buğday ekmeği yedim, günlük 1.5-2 lt su içtim, yeşil çay, detox sulari, arada bazı kürler vs yapıp yedim (yoğurt kürü vs).. leslie yürüyüşü yaptım akşamları, arada ip atladim.
Uzun bir süreçti ama yavaş ve saglam verdigim için 1 ay dikkat etmesem de kilo almadığımi farkettim.
Sana da bu yolda bolca gayret, sabır ve sağlık diliyorum ❤️

Back