50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Abla zaten yağ oranı min %21 olmalıymis
Olsun ben %20 yapayım %1 oynama payı olsun. 😃😂😂
Selamlar cok yogun gunler geçiriyorum kendi evimde de değilim diyet konusunda zorlansam da günlük yürüyüş yapmaya ve su içmeye çalışıyorum. Bu sabah kilom 53.8 çıktı
Allah kolaylık versin. Yolunu kolaylaştırsın.
İyiyim cok şükür ama taş düşmedi hala, ağrı da yapmıyor ilaçlar sayesinde. Kiloyu da bosverince artışa geçiyor. Yarından itibaren artık buralardayım inşallah.

Böbrek taşı düşürüyorum, yolda ama hala dusemedi. Düşmesi için ilaç verdi, ağrı girdikce de 3 kez iğne oldum, onlar beni iyi sisirdi. E tabi bu süreçte dikkat de edemedim, artı 2 kilo geldi hemen. Sen kısa sürede çok iyi verdin :KK66:

Yağ/kas oranı tartıda ölçülüyor değil mi? Metabolizma yaşını nasıl hesapliyorlar? Benim yağ oranim kesin 30un üstüdür
Ablam taş düşürürken çok ağrı çekerdi. Zor bir durum. Allah kolaylık versin. Çok geçmiş olsun.

Kızlar ketejonik beslenmeyi araştırıyorum. O kadar ciddi yapamam ama dün yine düzene girdim şükürler olsun. Sekiz saat tokluk, 16 saat açlık. Karbonhidrat en az olacak şekilde besleniyoruz.

Onu ben de duydum abla baya etkiliymis kilo vermede
Sert bir beslenme şekli ama yapanlar çok güzel incelmiş. Bugün spora devam. O şekilde beslensem 15 gün sonra istediğim kiloya gelirim diye düşünüyorum. Tatlı tarifleri, pizza tarifleri var. Zaten o şekilde beslenince vücut karbonhidrat istemiyormuş. Özellikle tatlı ve enerjik hissediyormuşsun.

Arkadaşlar aranızda zayıflamaya destek bitkisel vs biseyler kullananlar var mı? Yani metabolizma hızlandırmak veya iştahı kontrol altına almak için bildiğiniz kullandığınız herhangi bişey?
Ben çok sıkı bi diyet yapmiyorum yalan yok hamur işi kacamaklari cok yapiyorum, yavaş kilo veriyorum bu yüzden. Geçenlerde çörekotu yağı aldım, hem kan sonucuma göre tiroidim sanki biraz yükselecek gibi düşündüğüm için hem kilo kontrolü icin destek olması adına. Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketmeye başladım, iştah açısından çok ciddi bir fark olmasa da en azından tiroidi belki düşürür diye beklentideyim.

Arkadaşlar aranızda zayıflamaya destek bitkisel vs biseyler kullananlar var mı? Yani metabolizma hızlandırmak veya iştahı kontrol altına almak için bildiğiniz kullandığınız herhangi bişey?
Ben çok sıkı bi diyet yapmiyorum yalan yok hamur işi kacamaklari cok yapiyorum, yavaş kilo veriyorum bu yüzden. Geçenlerde çörekotu yağı aldım, hem kan sonucuma göre tiroidim sanki biraz yükselecek gibi düşündüğüm için hem kilo kontrolü icin destek olması adına. Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketmeye başladım, iştah açısından çok ciddi bir fark olmasa da en azından tiroidi belki düşürür diye beklentideyim.
Ben ek olarak yeşilçay kullanıyorum metabolizmayi hızlandırıcı bir etkisi var

Çörek otu yağı sabahları bende bir tatlı kaşığı içiyorum. Yeşil çay, beşi bir arada çay, form çay içiyorum.

IMG_20190710_142539.webp

Üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar bugün de yapmazsa listeyi guncelleyip temize geçeceğim.

Eklentiler

• IMG_20190710_142539.webp
    IMG_20190710_142539.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 28
Rica ederim canım, mümkün olduğunca listeyi takip edeceğim, 3-5 kaç kişi olursak farketmez, artida ya da ekside de farketmez. Önemli olan kendi kilomuzun takibinde olmamız ;)

Bugün niyet ettim ketojenik beslenmeye. İlk gün iyi geçti. Mozeralla peyniri ve badem unu ile pizza yaptım. Akşamda kalanını yiyip ile bir ayran içtim. Lorlu, fındık unlu kurabiye yaptım. Bir tane yedim. Sabah için tahinli keto ekmeği yaptım. Yeni bir tatlandırıcı çıkmış, siparişini verdim.

4 dakika tabata
2 km eliptik
20 squat
45 saniye plank
250 ip atlama
Kol hareketleri

Back
X