hani cok fotokopi cekince basinda beklerken o odada kimse yoksa kücük cocuk gibi hopluyorum. bi kere fotokopi odasinda beklerken oturdum kesme cihazinin üstüne slow bi sarki mirildandim. umarim kapidankimse gecmemistir :) merdiveni de cok kullaniyorum iste, ileri geriyi düsünemiyorum:) cokkisi oluyor cünkü hehe..
Aygirlcüm harikasın Hep böyle olmanı dilerim
öğle yemeğinde karbonhidrat almamışın keşke yanına ekmek yeseydin..... aran yok öğleden sonraki akşamda salata yada ayran yoğurt olsaydı çok güzel olurdu.......
puanın 7
menün çok karışık olmuş okumak zor.. bir dahakine böyle yazarsan daha iyi olur... yoksa artık okucam karşık menüleri çok zor oluyor okumak..
sabah
yediklerim
ara
yediklerim
öğle
yediklerim
ara
yediklerim
akşam
yediklerim
ara
yediklerim
spor
şimdi gelelim menüne......
slm.aygirl,naber canim nasilsin????
sen facebooka kayitlimisin????
Slm canim, iyi diyelim iyi olsun. Nein, artik degilim canim sildim kendimi rahatsiz edildigim icin.
Sen nasilsin ?
sagol canim iyiyim,schade.......
dr.ne dedi randevün vardi ya.......
ja schon ama ne yapayim, careyi silmekte buldum malesef. belki daha sonra kayit olurum yine ama su an istemiyorum. olunca sana haber ederim.
Dr. u yarin aricam canim, sadece EKGyi teslim ettim o gün...
tabi anliyorum canim.....evet kayit olursan haber ver sevinirim...
insallah birseyin yoktur canim sadece ogüne mahsus olan bir rahatsizliktir insallah....
2 browni olmamş farkındasın sende 1. kaçamağı görmezden geliyoum ama 2. de - veriyorum...
kahlvatın çok güzel... yalnız öğlen sebze+et+k.baklagil+tavuk+balık grubundan besin almamışın vee akşam de tek çorba çok az olmuşşşş yanında ekmek yoğurt falan yeseydin en azından.... son aradan sıvı şey olmaz sıvıdan ara olmaz mutlaka bir şey yemelisin....yersen haber ver puanını vereyim
suleulku senin menülerini incelemiştim daha önce, bayağı kontrollü gitmişsin maşallah diyim, bende şu kontrolü bi elime alsam akşam sinirlenmiştim moralim bozuldu, gittim büyük bir kase çorba ve 3-4 tane yaprak sarma götürdüm resmen, vakit çok geç değildi akşam yemeğine takviye sayalım olmazmı sarmayıda aradan sayalımolmaz mı, tabi şaka yapıyorum neyi nereye sayacağın sana kalmış, of şu browni beni mahfetti 2 tane yedim ve sırf 400 kalori ordan aldım, birde ben öğleden sonra browniyi yedikten sonra, bardak mısırlar oluyor ya haşlama, küçük bir bardakta mısır yedim , yazmayı untmuşum, normalde bol mayonezli yerdim ama birtek acı sos koydurdum o kadar, bugünü resmen batırdım ama yarın telafi edicem, halbuki çok sağlam yürüyüş yapmıştım tee 6. kata çıktım indim ama browniler göçürdü, ama intenste çok güzel ya :84: benim gibi bir şeker canavarı için hele,daha önce aygirle belirtmiştim sanada belirtiyim ben 1 su bardağı çaya yaklaşık 8 kesme şeker atardım sonra 4 e ondan sonrada 2 ye düşürdüm, galiba vücudum alışmış şekere canım illaki şekerli birşey istiyor, bende günde bir kere çikolata vs tüketiyordum ama 1 i geçmiyim demi ? yorumun için teşekkürler, ii geceler diliyorum hepinize
Bugünkü menüm, kötü ama
Sabah
2 reçelli muffin
ara
yeşil çay
öğlen
yok
ara
yok
akşam
3 dilim fırında pırasa
2 kase yoğurt
ara
2 çay kaşığı krem karamel
spor
yarım saat plates
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir,salatalık,yumurtanın beyazı
ara:1 mandalina
öğle:kepek unuyla yaptığım poğaçadan yedim 4 tane(1 dilim kek
ara:1 yeşil elma
akşam:1 tabak nohut,1 kaşık pilav,bol salata
2 lt.su sabah ılık su ve 2 fincan yeşil çay
bugünkü menüm koçum...
ben de menümü yazıyım;
KALKINCAKAHVALTI İÇİN KIZIMI BEKLEDİM)
1 kase yulaflı mısır gevreği sütle
sabah:
1br ılık su
1 br yeşil çay
tereyağ bal (az)
maydonoz
yarım dilim kek
yarım dilim ekmek
3 çatal süt üzeri (kaymağı)
ARA:
yarım portakal
yarım dilim kek
ÖGLE:
1poğaça
1 kurabiye
azıcık patates salatası
1 br şekersiz çay
ARA:
yarımportakal
AKŞAM:
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık kadar balık
biraz salata
ARA:
1 kase kadar ağız(ineğin ilk sütünden yapılan tatlı muhallebi gibi)
1 avuç leblebi
1 mandalina(halada açımmmmmmmm)
SU:1LT
SPOR:inşallah yapıcam ama çok acıktım açken spor iyi değil demiştiniz.başka da vakit bulamıyorum.ne yapsam..yaparsam yazarım yarın.
bu arada iyiki sizinle tanışmışım..tek başına zayıflamak çok zor..yediklerimi yazmak beni frenliyor.(bu frenlemiş halim)
suleulku senin menülerini incelemiştim daha önce, bayağı kontrollü gitmişsin maşallah diyim, bende şu kontrolü bi elime alsam akşam sinirlenmiştim moralim bozuldu, gittim büyük bir kase çorba ve 3-4 tane yaprak sarma götürdüm resmen, vakit çok geç değildi akşam yemeğine takviye sayalım olmazmı sarmayıda aradan sayalımolmaz mı, tabi şaka yapıyorum neyi nereye sayacağın sana kalmış, of şu browni beni mahfetti 2 tane yedim ve sırf 400 kalori ordan aldım, birde ben öğleden sonra browniyi yedikten sonra, bardak mısırlar oluyor ya haşlama, küçük bir bardakta mısır yedim , yazmayı untmuşum, normalde bol mayonezli yerdim ama birtek acı sos koydurdum o kadar, bugünü resmen batırdım ama yarın telafi edicem, halbuki çok sağlam yürüyüş yapmıştım tee 6. kata çıktım indim ama browniler göçürdü, ama intenste çok güzel ya :84: benim gibi bir şeker canavarı için hele,daha önce aygirle belirtmiştim sanada belirtiyim ben 1 su bardağı çaya yaklaşık 8 kesme şeker atardım sonra 4 e ondan sonrada 2 ye düşürdüm, galiba vücudum alışmış şekere canım illaki şekerli birşey istiyor, bende günde bir kere çikolata vs tüketiyordum ama 1 i geçmiyim demi ? yorumun için teşekkürler, ii geceler diliyorum hepinize
herkesee merabaa ben 30 temmuzda doğum yaptım hamile kaldığımda 47 48 kiloydum doğumdan sonra 60 tım en son baktığımda 59dumm bayadır tartılmıyorum ama 59 diyelim kiloma bana da yardımcı olunn lütfeenn :) ben aslında aşırı yemeğe düşkün değilim ama şekerli şeyleri ve hamurişlerini çok seviyorum bi fincan çaya 3 kesme şeker atıyorum bazen 4 oluyo :) fazla şekerli seviyorum ekmekte çok yerdim onu değiştim artık kepek veya çavdar ekmeği yiyorum aşırıya kaçmadan....su içemiyorum :S bazen qünde 1 2 bardak bazen içmediğim bile oluyoo ..
akşamları çayla yada meyve suyuyla bisküvi veya kuruyemiş veya gofret vs. yemeside cabası ben yemesem eşim sürekli yiyioo dayanamıyorumm banada lütfeenn bi şeyler söyleyinn bu haftada ebru şallıyla platese başlıcam inşş burda sizlerle belki bende istekli olur başarırım :)))
artık qöbekli biri olmak istemiyorummm beni qörenlerinn qöbekk duruyo sedaa demeleinden nefret ediyorum sanki çok zaman olmuş doğum yapalı qibii deli ediyolar beniii
cvplarınızı bekliyorumm şimdiden tşkler :)
Kocum bugün yediklerim:
sabah
malesef yok, cok istahsizdim
ara
1 kuru kayisi
öğle
1 dilim karniyarik,ekmekle birlikte
ara
kedi dili bisküviden tatli yapmistim dün, ondan 1 dilim (2 kedidilini iki üc incedilim muzla yapistirdim. öyle borcama dizdim , üzerine azar azar az yagli süt döktüm islanmasi icin, yüzeyine krema, vanilya ve cok az sekeri cirptim döktüm ve hindistan cevizi döktüm) kalanlari bugün yemeliydim,kururdu yoksa...
akşam
- bir tabak mercimek corbasi
- 2 servis kasigi pilav
- 1/4 karniyarik ve minicik bir parca ekmek, ekmeksiz yiyemiyorum
- yaninda dal tursusu
ara
- yine o pastadan yedim,ama bu seferki 1,5 dilim, bitsin diye yedim, üzerindeki kremalarin cogunu attim
- bir mandalina yemeyi düsünüyorum
spor
bugün yok malesef...
merhaba sulecigim,
gunaydin kizlarrr
dunku menum
sabah
yarim simit
bikac yesil zeytin
1 ad. ucgen peynir
ara
1 bardak taze sikma elma suyu
ogle
1 kase tarhana corbasi
2 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik
ara1
1 bardak taze sikma elma suyu
ara2
yarim simit
bikac yesil zeytin
aksam
2 ad. yagsiz ev yapimi pogaca
bikac zeytin (yine)
ara
1 muz
cnmm yiyebildigim belli seyler var, (simit gibi, zeytin gibi) onlara yukleniyotum farkindayim ama hicbisey yiyememektense yiyebildigim seylerden tuketeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?