• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. çikolatalı muffinine bir şey demiyorsum ama sem öğlede sonrada yemişin ve bide akşama dondurma varr hiç olamamış..

öğlenin çok az olmuş... öğlden sonra ki arayı elma olarak var sayıyıorum... akşam çok güzel ama ptates yemeğinin içinde ne var başka et tavuk falan sadece patates mi???

akşamdan sonraki arada iy değil....

puanın 6

puan yüksek olunca mı iyi düşük olunca mı kaç üzerinden çalısılıyor puan konusunda aydnlatırsanız sevınırım.
dun kötu gectı bencede ama bugun daha dıkkatlı olcam söz verıyorum :) akşam görüşmek üzere

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 0 0 3 1 6
peppermint 1 1 3 1 2 1 9

10 puan üzerinde değerlendiriliyor......

bu hafta sen hizaya sokarız elbet sıkma canını.....hayırdır sabah çok az yemişin ara yok öğle yok fırsatınmı olmadı canın mı istemedi....akşam yemeğin çok güzelll

puanın 5

.

Temizlik yaptım dün kuzum. Temizlik bitmeden bişey yiyememe gibi bir takıntım var. O yüzden o arada bişey yemedim. tam bitti duş aldım derken de, eşimi bekliyim artık yemiyim dedim öyle oldu.

daha ne olsunnnnn...bu halde bu kadar düzgün beslenebiliyosun bravo....yediğin simit zeytin olsun.... artık düzen giriorsun çok güzel bir menü
puanın 9

canimmm,
cok sevindim.

evet, 1-2 gundur kendi durumumu benimsedim, ona gore bi beslenme duzeni oturtmaya basladim. yiyemedigim seyler icin kendimi zorlamiyorum, neyi cnm cekerse onu yemeye calisiyorum.

bir de aralarda cok midem bulanirsa 1-2 cubuk kraker yiyorum, onlari yazmadim ama cnm. tam zamanlari belli olmadigindan.

Temizlik yaptım dün kuzum. Temizlik bitmeden bişey yiyememe gibi bir takıntım var. O yüzden o arada bişey yemedim. tam bitti duş aldım derken de, eşimi bekliyim artık yemiyim dedim öyle oldu.

hhımmm olsun bakalım..dün az yeme günün olmuş.. bugünde sağlıklı beslenme günün olsun.....:)))

bu arada günaydınlarr herkese.... bende menümü yazaym...hatta olmayan menümü hiç doğru düzgün bir şey yemedim..sabah geç kahvaltı bide dışarıya çıkınca her şey sarktı

sabah
2 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek ile doates salatalık yeşillikte oluşan kahvaltı

ara
1 mandalina

öğle
yok

ara
yok

akşam
iglonun parmak sebzesinde 3 tane yedim
pancar salatası
yoğurt
yarım dilimden az kazandibi

ara
1 avuç leblebi
3 fındık
3 badem

ara
yarım portakal
2 dilim kivi
yarm mandalina

spor sadece 20 dk yürüyüş

benm puanım bu kadar kötü menüye... 6

Son düzenleme:
çok ucuz bu yaaa çok güzel bir fırsata benziyor.. ama niye bu kadar ucuz??? insan düşünmeden edemiyor....

memnun kalıp da diğer seansları sen satın alasın diye:)
benim bir arkadaşım bu grupondan bir sürü paket aldı hepsinden de memnun kaldı. ama şimdi araştırdım da kavitasyondan sonra baya sıkı bir diyet yapmalıymışsın bir iki günki, yağlar hemen geri gelmesin diye:S
bir de sanırım biraz kilolu olmak lazım. ben bizim lazer merkezinde yapıyorlardı bana da olur mu demiştim sana olmaz dediler. ama insan merak ediyor yani, resimlerde benim fiziğime yakınlara uygulanmış.

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 1 1 0 0 3 1 6
peppermint 1 1 3 1 2 1 9

10 puan üzerinde değerlendiriliyor......
anladım canım teşekkür ederim

arkadaşlar son zamanlarda popüler olan kavitasyon hakknda ne düşünuyorsunuz? yaptırmayı düşünüyorum da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

herkese GÜÜNNAAAYDDIIIIIIIIIN:3::3::3:
şuleulkucum menümü yazıorum azcık mahçup şekilde:26:

1 bardak ılıktan biraz daha sıcak 10-15 limon damlası eklenmiş su
1 bardak su
1 hurma
(20 dk sonra)
1 haşlanmış yumurta
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2 bardak su
2 fincan çay
1 hurma

Öğlen
1 porsiyon barbunya
2 parca ince dilim et ( döner vardı 2 lokmalık da diebiliriz)
4 çatal pilav
1 kase cacık
1 bardak su

ara
2 bardak su
1 5i1 yerde çay
1hurma

ara
1 çay
1 hurma

( 2 saat sonra)
1 kuru incir

bende 3 ara oluo maalesef=(
12 öğlen 2 de ara 4 de ara 8’e doğru evde olduğum için 6da da bi ara daha yapıorum işten çıkarken.

Akşam
Annemin ısrarlarına dayanamayıp zararlı şeyler yedim=(
1 cevizli ekmek
Bi kaç kaşık kısır
1 dilim mozaik pasta

herkese GÜÜNNAAAYDDIIIIIIIIIN:3::3::3:
şuleulkucum menümü yazıorum azcık mahçup şekilde:26:

1 bardak ılıktan biraz daha sıcak 10-15 limon damlası eklenmiş su
1 bardak su
1 hurma
(20 dk sonra)
1 haşlanmış yumurta
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2 bardak su
2 fincan çay
1 hurma

Öğlen
1 porsiyon barbunya
2 parca ince dilim et ( döner vardı 2 lokmalık da diebiliriz)
4 çatal pilav
1 kase cacık
1 bardak su

ara
2 bardak su
1 5i1 yerde çay
1hurma

ara
1 çay
1 hurma

( 2 saat sonra)
1 kuru incir

bende 3 ara oluo maalesef=(
12 öğlen 2 de ara 4 de ara 8’e doğru evde olduğum için 6da da bi ara daha yapıorum işten çıkarken.

Akşam
Annemin ısrarlarına dayanamayıp zararlı şeyler yedim=(
1 cevizli ekmek
Bi kaç kaşık kısır
1 dilim mozaik pasta

menün çokta kötü değil...öğleden sonra 1 ara yapılacak diye bir şey yokki...2 saatten az 4 saatten fazla olmucak araların süresi....o yüzden rahat olailirsin....

şimdiiii sabah kahvaltıd 5 i biy yerdenin ne işi var onun yerine süt yada meyve suyu içsene...tek yumrta olmuş beğenmedim

akşamda çok kötü değil......güzelde olmuş....ama aran yok

puanın 7

Herkese merhaba :3:

aygirl rahatsızlandınmı, tüm mesajları okuyamadım kızların mesajlarından anladığıma göre öyleymiş, çok geçmiş olsun canım , şifalar diliyorum

Slm Daisy, gecenlerde cok yogun kalp atislariyla birlikte nefes almakta zorlanmistim. bunun üzerine doktora gittim muayene oldum, ekg cihazi takmislardi, sonucunu bugün / yarin ögrenicem. cok sagol...

YaaMur, hosgeldin aramiza :71:

Suleulku canim ne desen haklisin. Haftasonu bir borcam yapinca tatliyi hemen bitmedi :)
Evet ya, ben aksam yemeginde niye o kadar pilav yedim ki ? :) Pilavi fistikli yapmistik onlari cok seviyorum, yoksa yemesem bile olurdu.. Evet canim Dal tursusu :) Annem kendi yapar ama son olarak yapamadi, pancarlar ölüverdi.. Yedigim ablamin yaptigiydi. Ben dal tursusunu cok severim :56: Aksam Mandalinami yedim kocum :) Ben gercekten sabah bisey ymeyince aksam istahim artiyor. Ama öglen eve gidebilmem iyi oldu, yoksa aksam tamamen saldirirdim..

Herkese merhaba :3:

Slm Daisy, gecenlerde cok yogun kalp atislariyla birlikte nefes almakta zorlanmistim. bunun üzerine doktora gittim muayene oldum, ekg cihazi takmislardi, sonucunu bugün / yarin ögrenicem. cok sagol...

YaaMur, hosgeldin aramiza :71:

Suleulku canim ne desen haklisin. Haftasonu bir borcam yapinca tatliyi hemen bitmedi :)
Evet ya, ben aksam yemeginde niye o kadar pilav yedim ki ? :) Pilavi fistikli yapmistik onlari cok seviyorum, yoksa yemesem bile olurdu.. Evet canim Dal tursusu :) Annem kendi yapar ama son olarak yapamadi, pancarlar ölüverdi.. Yedigim ablamin yaptigiydi. Ben dal tursusunu cok severim :56: Aksam Mandalinami yedim kocum :) Ben gercekten sabah bisey ymeyince aksam istahim artiyor. Ama öglen eve gidebilmem iyi oldu, yoksa aksam tamamen saldirirdim..

ben arık tüm kaçamaklarımı hafta sonu yapıyorum... hiç düşünmüyorum hafta içide tutuyorum kendimi..

öğle için salata yapabilriin.... gidemediğin günler... ben okula getiriyorum yapıp.... çok aç kalınca saldırman normal...2 satte bir azz yersen hiç bir sıkıntın kalmaz.....

Selam arkadaşlar,bir iki gündür yoktum,sayfalar almış başını gitmiş,iyi kaynatmışsınız...:34:

Aygirl koçluğun için ben de teşekkür ederim,bu haftaki koç suleulku galiba,

Cuma günleri tartılacağımızı bilmiyordum,ben zaten geçen hafta buraya başlarken tok karnına tartılmıştım,58dim,

Bugün aç karnına tartıldım 55 çıktı,galiba 1-2 kilo verdim neyse,dün çok hastaydım pek dikkat edemedim yediklerime,işe de gidemedimi, ama yine de yazayım menumu,

Dünkü menüm:

Sabah :(geç kalktım öğlen yaptım kahvaltıyı,çok hastaydım kalkamadım)o yüzden burayı geçiyorum.

Ara: yok

Öğle:Bir yumurta,iki dilim kepek ekmeği,iki-üç zeytin,bir kk peynir,az tereyağ,3-5 dal roka,1-2 dal
marul,bir bardak az şekerli çay

Ara:iki ceviz büyüklüğünde çikolata(hastayım ya çikolatasız durulmuyo napayım):17:

2.ara:İki kase sütlü buğday çorbası

3.ara: yarım muz

Akşam:Bir tabak yoğurt çorbası,bir tabak haşlanmış kaz ve yanına biraz bulgur pilavı,üç beş turşu.

Yatmadan:bi avuç antep fıstığı

Normalde 2 lt.su içiyodum ama hasta olduğumdan sadece 1 lt.içebildim ve spor yapamadım.

Bugünkü menümü de yazayım:

Sabah:Bir bardak çay,azcık tereyağ,bi kk peynir,bir dilim kepek ekmeği,iki zeytin,

Ara:bir elma,bi avuç yaban mersini

Öğle:Yoğurt çorbası,iki dilim kepek ekmeği,bi minik çikolata yemek istiyorum.:17:

Ara:bir elma,yarım muz,bi avuç yaban mersini

Akşam:Yoğurt çorbası,haşlanmış kaz ve biraz bulgur pilavı,üç-beş turşu ve yeşillik

yatmadan da bir kivi,bir portakal yiyebilirim.

Su 2 lt,ve sabah 15 dk.leslie+akşam 30 dk.leslie+aerobik+dans

bu kadar...
:7:

Son düzenleme:
günaydin herkese....

kocum ben dünkü menümü tekrar yazayim mi puanimi göremedim... tek 1 kacamak yaptim o da saat 4 de 1 dilim kek... burdaki arkadaslar d.günümü kutladilar, hediye almislar. cok sevindim... hoca da yoktu, oturup 1 bardak cay+kek kacamagi yaptik :))

dun 40 dak yürüdüm ama malesef pilates a baslayamadim... aksam ancak yemek yapmakla gecti...

kocum ben degil puanimi kendi yazdigim menuyu bile bulamadim... sana tekrar yaziyorum :))

sabah

1 bardak süt
2 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir

ara

2 mandalina

öglen

tonbalikli makarna
bol yesillikli salata

ara

1 portakal
1 dilim kek

aksam

mantar corbasi
ton balikli makarna
yogurt

ara

muz

40dk yürüyüs

ben arık tüm kaçamaklarımı hafta sonu yapıyorum... hiç düşünmüyorum hafta içide tutuyorum kendimi..

öğle için salata yapabilriin.... gidemediğin günler... ben okula getiriyorum yapıp.... çok aç kalınca saldırman normal...2 satte bir azz yersen hiç bir sıkıntın kalmaz.....

hmm burda nasil bi salata yapsam acaba ? Senin dediginde hangi icerikler vardi ? Öglen davetliyim ama orada bisey yer miyim bilemiyorum.. Bir kutlama var, is arkadasim 60 yasina girdi ve evlendi diye davet etti ayak üstü atistirmaliklar olur.. Bugün sadece uyumak istiyorum gece uyuyamadim sabahtir beri hayalet gibiyim.. Ben kendime bi cay yapayim (bitki caylarindan ne bulursam)

Back
X