50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm.kizlarrr,
naber nasilsiniz,herkes iyimi???
benim sükür bu haftalik nöbetim bitti,pazartesinden itibaren aranizdayim yine......
insallah alt üst olan düzenimi bi yoluna koyacagim...bu hafta yemek düzenim berbatti.
herkese selamlar:16:

merhaba kızlar hayırlı akşamlar herkese kolaylıklar diliyorum artık kilo koruma programındayım 10 kg verdim bundan sonra hedefim en az 3- 6 ay arası bu kiloyu korumak kilo vermeye çalışmıyorum ama verirsem de sorun olmaz :1:

kızlar bütün günün raporu

açken 500 ml ılık su içtim

kahvaltı menüm

dün günden gelen pidelerden 2 parça yedim( 1 parçası 2 avuç içi kadardı 4 avuç içi pide yemiş oldum . pidelerin içiinde yeşillik ve peyniri vardı. o yüzden başka birşeye gerek duymadım.)
2 tatlı kaşığı tahin
250 ml şekersiz çay

okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim

100 ml çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
1 elma

öğlen menüm

hava soğuk olduğu için soğuk hiçbirşey canım istemedi oyüzden sadece

2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli hindi sulu )
1 dilim kepekli ekmek

öğleden sonra yediklerim , içtiklerim

100 ml şekersiz çay
2 kuru kayısı
2 ceviz

yaklaşık 1.5 kk kadar elmalı kurabiye
1 kk kek yedim

daha sonra evde
1 elma yedim
500 ml su

3 fındık
4 siyah kuru üzüm
yarım ceviz
4 badem
yarım Türk kahve fincanı beyaz leblebi

1 adet küçük ayva yedim ( elma büyüklüğündeydi)

500 ml su

1 biber dolması

akşam yemeği öncesi

1 adet hindistan cevizli top yedim
1 adet antep fıstıklı sarmanın yarısını yedim

akşam menüm

5 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
2 yemek kaşığı makarna
1 yemek tabağı haşhaş otu
3 yemek kaşığı salata ( turp havuç mor lahana )
500 ml ayran

şimdilik bu kadar kızlar yatana kadar galiba 1 lt daha su içerim

genelde bu şekilde besleniyorum yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum:16:

slm.aygirl,canim nasilsin?
kocluk görevin nasildi bu hafta???
malesef ben laflamak icin ugrayamadim,cok zor bir hafta gecirdim cünki cocuklarda evdeydi bide üzerine nöbetim cok yorucuydu,yemek ve uyku düzenim malumdu yani...
öpüldün selamlar:21::80:

kızlar ya çok moralim bozuk bugün çok yedim ya hala da canım birşeyler istiyoooo
:95::95::95:

yine de bugünkü menümü yazıyorum
sabah: 1 simit, 1 üçgen peynir, 1 fincan böğürtlen çayı
ara: 1fincan nescafe(aram kısaydı)
öğle: 1 tabak kıymalı yoğurtlu ıspanak, 1 kase mercimek çorbası, 1,5 dilim börek
1.ara : 1 dilim kek
2.ara : 1 dilim kek
akşam : 1 tabak bulgur pilavı, 3 köfte, 3-4kaşık yoğurt, çok az ketçap mayonez, 1 parça dürüm çiğköfte (dünden kalmıştı canım çekti)
1.ara: 1 avuç kuru üzüm
2.ara: 1avuç fındık
yediklerim çok demi kızlar???

slm.canim,isine karismak gibi olmasin ama kendini oyalayacak birseyler bul ben hep öyle yapiyorum cünki faydasida oluyor....,yada mesela bitki cayi icebilirsim:7:

evet bitki çayı içmek benim de aklımdan geçti, çok mantıklı, teşekkür ederim:16:
aslında normalde böyle olmam, karnım da tok ama cnm istiyor sürekli. ama yemicem ya irademe yenik düşemem:20:

evet bitki çayı içmek benim de aklımdan geçti, çok mantıklı, teşekkür ederim:16:
aslında normalde böyle olmam, karnım da tok ama cnm istiyor sürekli. ama yemicem ya irademe yenik düşemem:20:

rica ederim,
bencede yenik düsmene izin verme ozaman kendince daha güclü olursun nefsine karsi

aygrilcüm çokçok teşekkür ederim harika bir koç oldun..... herşey çoksağol.... bu arada dr ne dedi inş kötü bir şey yoktur.....

sabah
2 dilim ekmekle kahvaltı
(peynir 2 zeytn süzmeyoğurt közlenmş kımız biber salatası,yeşillik)

ara
1 adet sütaş tatlım

ara
1 elma
yarım muz

öğle ( öğle diyemicem saat 4,30 falandı çünkü)
4-5 kaşık dünkü salatadan
1/3 dilim kzandibi

akşam
2 kepce etli nohut yemeği
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt

ara
1 elma

ara
1 hurma yarım portakal

2 litre su,bitki çayı yok... bacaklarım ağrıyor sporda yapamadım...

iyi akşamlar kızlar..

aygirlcüme menümü belirtiyim , bugün öğünlerim yer değiştirdi gibi bişey oldu şöyle ki

sabah: 3-4 tane küçük taneli yeşil zeytin,4 adet peynirli sigara böreği( çok az yağlıydı ve 1 adet hazır yufkadan yapıldı hepsi),1 kupa çay(2 kesme şekerle), ince 2-3 dilim sucuk( yağsızdı ve dana-piliç karışımıydı) ( pek doymadım ama öğlen yerim diye yarım aç kalktım)
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt
öğle: salçalı ve az yağlı makarna( doyana kadar yedim ama 1 tabağı geçmemiştir)
ara : 2 si bir arada( kahve- süt bir aradaydı şekeri yoktu ama ben 1 tane kesme şeker attım), 1 tane benimo , kahve ve benimodan yaklaşık 200 kalori aldım ama acayip şeker ihtiyacım vardı
akşam: 5-6 dilim az yağsız sucuk, 1kk peynir,8 tane küçük taneli zeytin, 1 dilim ekmek,çok az turşu ve 1 yemek kaşığı un helvası
ara : eve 22.00 da geldim akşam yemeğini yeni yedim,ders çalışcam yediklerimi yakmadan uyumıycam , ilerleyen saatlerde azcık portakal yerim diye düşünüyorum, birde maden suyu içerim zaten maden suyunun kalorisi yok

çok şey yemişim yine of :(

kızlar biri Allah rızası için listeme bakıp yorumlayabilir mi ? :16:

merhaba buda benim menüm
sabah:1 kk peynir,kıymalı omlet,2 dilim kepek ekmek,1 bardak şekersiz çay

ara:3 bebe bisküvi

öğlen:yoğurtlu katnıbahar,1 dilim kepek ekmek,domates

ara:1 kase nesfit

akşam:mantar yemeği,az pilav,brokoli ağarlıklı yeşil salata,1 dilim kepek ekmek

ara:2 mandalina

sabah ılık su,2.5 lt su,2 fincan yeşil çay...

aygirl çok geç oldu görmezsin belki ama menümü yazayım..
kalkınca 1br ılık su 2 t.k. pekmez
sabah:1 br ılık su
1küçük poğaça
1 zeynin çok az peynir
tereyağ bal çok az
1 br şekersiz siyah çay
ARA:1 PORTAKAL
1 KURABİYE
ÖGLE:1 TABAK NOHUTLU PİLAV
1AYRAN AZ SALATA
1 DİLİM UN HELVASI
ARA:yokk
AKŞAM:1 BR SU
DOMATES ÇORBASI
2 KAŞIK TAZE FASÜLYE 1 KÜÇÜK ÇATAL YOGURT TATLISI
ARA:1 ELMA
1 BR PATLAMIŞ MISIR
ARA:1 KAŞIK FASÜLYE
1 AVUÇ LEBLEBİ

Daisycim selam.Seker konusunda galiba birazfazla istedim, haklisin önce alisman gerekiyor.. yavas yavas :)

Ruseyn ekmegi özel desene, keske her yerde olsa. Cig köftelerde bi sorun yoktu o zaman, iyi :)
Bu yaptiklarinin sonucunu kesinlikle göreceksin, bu hafta olmazsa, haftaya:)

Son düzenleme:
canım
SABAH çeyrek tost 1 kupa bol limonlu şekersiz yeşil çay salatalık domatez 4 dilim kadfar ve tereyağ 1 tatlı kaşı
ÖĞLENDE salata ve yoğurt yulaflı büskivi canım ara halen yemiyorum tatlım ama aralardada eti form ve kuruyemiş atıştırıcam bu arada 3 günde 1 kilo vermişim 58 oldum aygirl cimmm:66:

Nazzzcim, Sabah kahvaltin iyi olmus. Öglen besinolarak uygun olsada bisküvi yemeseydin keske. aralarda umarim kuruyemisi fazla kacirmmaissindir. aksam ne yedin ?

selam..pekmezi sevdiğimden değilde kansızlıkiçin içiyorum..1 e düşürüyüm ama mesajını okumadan önce 2t.k.içtim:26:akşam çok geç yatıyorum o yüzden karnım kazınıyor kayısıları bastırsın diye yedim.. spor 65 dk. 855 cal bisiklete bindim..bugün kalkar kalkmaz tartıldım 53.2 çıktım :1:ilk girdiğimde 53.6 çıkmıştım..sevindim yani...

anladim canim o zaman is degisir tabi. kansizliga kuru üzüm de iyi geliyormus, bir kasik pekmez birkac da cekirdekli siyah üzüm yemeni tavsiye ederim. Spor cok cok iyi. eminim ise yaramistir.

masallah ne güzel hemen kilo vermissin:)

gunaydin kizlarr,

aygirl cnm dunku menum,
uyaninca
yarim avuc leblebi

sabah
yarim simit
1 ucgen peynir
yarim salatalik
bikac yesil zeytin

ara
2 ad kuru kayisi

ogle
1,5 ad. izgara kofte
1 kasik bulgur pilavi
1 ayran

yarim bardak sikma portakal suyu

ara

2 ad kuru kayisi

ara2
yarim simit
birkac yesil zeytn

aksam
1 kase yayla corbasi
2 ad. havuc

ara
1 muz

yatmadan
2-3 cubuk kraker

aralarda 2-3 minik gofret attim agzima tansiyonum duser gibi oldugunda, tam zamanini kestiremiyorum cnm

-- 1,5 lt su ictim

Slm canim, sana hayranim, hamileligine ragmen böyle bir menü ile gelmen cok güzel.
Kritize edeceklerim: Ögle yemeginde biraz salata yeseydin cok daha güzel ve doyucurucu olurdu.
Aksam yemeginde karbonhidrati az da olsa eksik gördüm, yani yarim dilim ekmek yeseydin keske derdim, ama aralarda karbonhidrati yeterli aldigin icin o da iyidir.

Back
X