Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya çok moralim bozuk bugün çok yedim ya hala da canım birşeyler istiyoooo
:95::95::95:
slm.canim,isine karismak gibi olmasin ama kendini oyalayacak birseyler bul ben hep öyle yapiyorum cünki faydasida oluyor....,yada mesela bitki cayi icebilirsim![]()
evet bitki çayı içmek benim de aklımdan geçti, çok mantıklı, teşekkür ederim
aslında normalde böyle olmam, karnım da tok ama cnm istiyor sürekli. ama yemicem ya irademe yenik düşemem![]()
canım
SABAH çeyrek tost 1 kupa bol limonlu şekersiz yeşil çay salatalık domatez 4 dilim kadfar ve tereyağ 1 tatlı kaşı
ÖĞLENDE salata ve yoğurt yulaflı büskivi canım ara halen yemiyorum tatlım ama aralardada eti form ve kuruyemiş atıştırıcam bu arada 3 günde 1 kilo vermişim 58 oldum aygirl cimmm![]()
selam..pekmezi sevdiğimden değilde kansızlıkiçin içiyorum..1 e düşürüyüm ama mesajını okumadan önce 2t.k.içtim:26:akşam çok geç yatıyorum o yüzden karnım kazınıyor kayısıları bastırsın diye yedim.. spor 65 dk. 855 cal bisiklete bindim..bugün kalkar kalkmaz tartıldım 53.2 çıktımilk girdiğimde 53.6 çıkmıştım..sevindim yani...
gunaydin kizlarr,
aygirl cnm dunku menum,
uyaninca
yarim avuc leblebi
sabah
yarim simit
1 ucgen peynir
yarim salatalik
bikac yesil zeytin
ara
2 ad kuru kayisi
ogle
1,5 ad. izgara kofte
1 kasik bulgur pilavi
1 ayran
yarim bardak sikma portakal suyu
ara
2 ad kuru kayisi
ara2
yarim simit
birkac yesil zeytn
aksam
1 kase yayla corbasi
2 ad. havuc
ara
1 muz
yatmadan
2-3 cubuk kraker
aralarda 2-3 minik gofret attim agzima tansiyonum duser gibi oldugunda, tam zamanini kestiremiyorum cnm
-- 1,5 lt su ictim