sllm kızlar
bu hafta kg bildirimi yapıyor muyduk? yoksa geçmi kaldım dün mü bildirmem lazımdı kg mu ? Ben bugün neler yedim hemen yazayım
ara : küçük bir fincan süt tozuyla hazırlanmış neskafe,şekersiz denilecek kadar az şekerliydi
sabah: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,6-7 tane küçük taneli ve çekirdekli yeşil zeytin, yaklaşık 1 kk peynir,1 adet haşlanmış yumurta ,4-5 dilim sucuk (ince daire şeklinde dilimler),1 fincan çay az şekerliydi ( sucuğu yemeseydim iyi bir kahvaltıydı ancak yedim ama az yedim yerken yağlarını sıyırdım tavanın kenarına )
ara : 1 fincan türk kahvesi ( misafirlikteydim )
öğle : ,1 kepçe çorba, 2 yemek kaşığı patates yemeği,1 yemek kaşığı pirinç pilavı,yarım dilim kadar sıcak beyaz ekmek ( fırından ynei çıkmış mis gibi ekmeği özlemişim ama tuttum kendimi 3-4 lokma kadar yedim)
ara: yarım nestle çikolatalı gofret( gofretten yaklaşık 85 kalori aldım)
akşam : bir tabak yaprak sarma,,1 yarım yemek kaşığı yoğurt , birazcık turp ve yeşillik
ara : akşam yemeğini yeni yedim saat henüz 18,32 ve 1-2 ye kadar uyumam,ilerleyen saatlerde,portakal ve maden suyu tüketmeyi planlıyorum
şuan o kadar tokum ki anlatamam çünkü sabah ,öğle,ara,akşam az zaman farkıyla oldu eminim midem kazınır ilerleyen saatlerde,ama kalorili bir şey yemiycem,gofretimide yedim daha ne yiycem demi aygirlcüm.Bu arada bugün öğlen kahvaltıdan sonra tartıldım evde baskülüm yok ablama gittim,üzerimdeki giysileri tam olarak çıkarmadığım, kahvaltıdan sonra tartıldığım ve regl olduğum halde geçen haftali 56.5 çıktı, çplk olsaydım 56 olurdu, galiba 1 kg gitti