50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3.gün

sabah uyandım 2 bardak ılık su içtim

sabah: 1 dilim k.ekmek,az yağda pismiş yumurta,5 zeytin

ara:bitki çayı

öğle:ekmek yemedim, 1 tabak brokoli+yoğurt

ara: 2 incir,1 tane ceviz

akşam:Yarım tabak tavuk sote,yoğurt ekmek yok

ara:meyve ya da bitki çayıyla geçiştirmeyi düsünüyorum

spor:200 ip atladım

daha yapabilirim ama

sllm kızlar
bu hafta kg bildirimi yapıyor muyduk? yoksa geçmi kaldım dün mü bildirmem lazımdı kg mu ? Ben bugün neler yedim hemen yazayım
ara : küçük bir fincan süt tozuyla hazırlanmış neskafe,şekersiz denilecek kadar az şekerliydi
sabah: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,6-7 tane küçük taneli ve çekirdekli yeşil zeytin, yaklaşık 1 kk peynir,1 adet haşlanmış yumurta ,4-5 dilim sucuk (ince daire şeklinde dilimler),1 fincan çay az şekerliydi ( sucuğu yemeseydim iyi bir kahvaltıydı ancak yedim ama az yedim yerken yağlarını sıyırdım tavanın kenarına )
ara : 1 fincan türk kahvesi ( misafirlikteydim )
öğle : ,1 kepçe çorba, 2 yemek kaşığı patates yemeği,1 yemek kaşığı pirinç pilavı,yarım dilim kadar sıcak beyaz ekmek ( fırından ynei çıkmış mis gibi ekmeği özlemişim ama tuttum kendimi 3-4 lokma kadar yedim)
ara: yarım nestle çikolatalı gofret( gofretten yaklaşık 85 kalori aldım)
akşam : bir tabak yaprak sarma,,1 yarım yemek kaşığı yoğurt , birazcık turp ve yeşillik
ara : akşam yemeğini yeni yedim saat henüz 18,32 ve 1-2 ye kadar uyumam,ilerleyen saatlerde,portakal ve maden suyu tüketmeyi planlıyorum

şuan o kadar tokum ki anlatamam çünkü sabah ,öğle,ara,akşam az zaman farkıyla oldu eminim midem kazınır ilerleyen saatlerde,ama kalorili bir şey yemiycem,gofretimide yedim daha ne yiycem demi aygirlcüm.Bu arada bugün öğlen kahvaltıdan sonra tartıldım evde baskülüm yok ablama gittim,üzerimdeki giysileri tam olarak çıkarmadığım, kahvaltıdan sonra tartıldığım ve regl olduğum halde geçen haftali 56.5 çıktı, çplk olsaydım 56 olurdu, galiba 1 kg gitti :46::66::32:

Daisycim, cok sagol. Kahveyi sütlü sekersiz icersen 2 fincan okeydir ama süt özel kahve sütü olmasin,onlar genellikle 20% yag iceriyor, 1,5% yag oranli sütle icmeni tavsiye ederim.
Sevdigin kalorili abur cuburlar neler ? ona göre alternatifler bulalim... Dün spor yaptin mi ?
Bu arada kilo vermene cok sevindim, tebrikler :) Kilo bildirimini Pazartesi sabaha kadar anchusaya yapabilirsin, özel mesajla gönderirsen gözden kacma ihtimali olmaz.

COTURNIX, aksam cokkacirmamissindir umarim :) hemen mucize bekleme, sen gayretli ol, bak gidecek kilolar.

Arkadaslar, bu arada Menü degerlendirmeleri Pazartesi ile Cuma günleri arasi, haftasonunu degerlendirmeye almiyoruz. Tabiki yinede bildirebilirsiniz, paylastikca farkediyor insan dogruyu yanlisi, ancak tek tek yazmaniza gerek yok,haberiniz olsun..

Son düzenleme:
Suleulku, cok sagol canim,elimden geldiginde yapmayacalistim ama bitiremedim zamaninda, bugün sonuclari yazicam insallah. DOktora dün gittim, cihazi aldilar, ama sonuc bildirmediler. gelecek haftanin ortasinda ara dedi kadin, doktoru görmedim bile malesef.

Yine güzel bir menün olmus. aksam yemeginde salata yada tursu olsun isterdim ama aralarda meyve yiyip telafi etmissin.

Bugün bende spor yapmicam, her yerim agriyor :s
Bu arada Okul arkadaslarimi gördüm dün aksam, cok güzeldi, sadece 11 kisiydik ama ilginc güzel bir histi. Ögretmenlerimiz gelmediler, cok kisa sürede planlandi, baska programlari vardi. bazi arkadaslar calisti falan derken 25den fazlayken 11 kisiydik. 10 yil önce birlikte dirsek cürüttügüm arkadaslarimi özlemisim:) Arkadaslardan biri Kanadadan geldi, zaten onun icin bu kadar kisa sürede tertipledim :)
Bu arada orada Mozzarella, DOmates ve Roka yedim, formuma dikkate devam. sonrasinda aksam makarna salatasi asirsamda :1:

Daisycim, cok sagol. Kahveyi sütlü sekersiz icersen 2 fincan okeydir ama süt özel kahve sütü olmasin,onlar genellikle 20% yag iceriyor, 1,5% yag oranli sütle icmeni tavsiye ederim.
Sevdigin kalorili abur cuburlar neler ? ona göre alternatifler bulalim...
Bu arada kilo vermene cok sevindim, tebrikler :)

COTURNIX, aksam cokkacirmamissindir umarim :) hemen mucize bekleme, sen gayretli ol, bak gidecek kilolar.

Arkadaslar, bu arada Menü degerlendirmeleri Pazartesi ile Cuma günleri arasi, haftasonunu degerlendirmeye almiyoruz. Tabiki yinede bildirebilirsiniz, paylastikca farkediyor insan dogruyu yanlisi, ancak tek tek yazmaniza gerek yok,haberiniz olsun..

tamam canım ben unutmuşum hafta sonları serbestik :52: ,ama fazla açılmadan tabiiki, ben abur cubur olrak, çikolata,sütlü tatlılar ve cips seviyorum, cips yemeden duruyorum ama tatlı yemeden duramıyorum,hergün az da olsa tatlı birşey yiyiyorum,ama mesela sütlaç falan nasıldır ki kalori olarak,a101 de tek kişilik tatlılar oluyor,supangle,proftrl,sütlaç vs hepsi de güzel, bunlardan hergün yada 2 günde bir 1 tane yesem çok mu olur?sütlacın kalorisine ben bir bakıyım du :)

tamam canım ben unutmuşum hafta sonları serbestik :52: ,ama fazla açılmadan tabiiki, ben abur cubur olrak, çikolata,sütlü tatlılar ve cips seviyorum, cips yemeden duruyorum ama tatlı yemeden duramıyorum,hergün az da olsa tatlı birşey yiyiyorum,ama mesela sütlaç falan nasıldır ki kalori olarak,a101 de tek kişilik tatlılar oluyor,supangle,proftrl,sütlaç vs hepsi de güzel, bunlardan hergün yada 2 günde bir 1 tane yesem çok mu olur?sütlacın kalorisine ben bir bakıyım du :)

tatlim dün spor yaptin mi ?
sütlac azsekerli olursa arada bi ara ögün olarakolabilir, ama mesela haftada bir.. supangle ondan iyi bence,kücük bir kase bu tür tatlilardan 2-3 günde bi yersn olur. ama profiterolde mesela 2yi gecme. kendince sinirlar belirle.

cikolata krizine girince bitter cikolatadan bir kare al..

Son düzenleme:
Farmasi, ancak yazabildim kusura bakme emi.. cok yogun bir menü görüyorum. Dilersen buraya yazilan menüleri ve yorumlari takip etbiraz , eminim kisa sürede degistireceksindir.

Sen vermekten ziyade korumak istedigin icin, bizden serbest davranabilirsin tabiki ama eger ben bu dediklerini yeseydim cok daha fazla kilo alirdim, belki metabolizman iyi umarim öyledir..

acken ilik süt yerine su icmeni tavsiye ederim. Muzlu sütte seker yoksa olabilir, ama ikisi birarada kilo almaya yol acar daha cok. soguktan dolayi öglen az yemissin, ama sonrasinda bu yediklerine yansimis.öglenleri iyice doyarsan aksama dogru daha hafif beslenebilirsin. Hem kurabiye hem kek yemissin, bu tür seylerde birini secmeyi aliskanlik edin. meyve ve kuruyemis yemen cok güzel. miktarlari da gayet iyi.aksam yemeginden önceki tatlilari hic yemesen olurdu bence.
Aksam yemegin gayet iyi.

Excity, dünki sabah kahvaltinda zeytin ve salatalik yeseydin cok daha iyi olurdu. ilk aradaki nescafe sadece icecek, ögleden sonraki aradaki kekin birini o kahveyle birlikte yeseydin keske.
ögle yemegin gayet iyi. aksam yemeginde mayonezi az kullanmissindir umarim, ydemek güzel ama yesillik eksik, yesillik olsaydi pilavdan daha az yerdin. son aradaki findik sayisi cok. ama genel olarak bakildiginda iyi bir menü aslinda.

Son düzenleme:
Haribocum, dünki menün gayet güzel. kahvaltida yesillik eksik kalömis ama onun disinda özellikle ögle ve aksam yemegin cok iyi. suyu da bol icmissin, caylar falan, tebrikler

Aybukeeslem, görmez olur muyum. Sabah kahvaltinda yesillik eksik, amaarada meyve tüketmen iyi olmus. Ögle yemegin gayet iyi. amaarayi malesef yapmamissin. son aradaki seylerden birini keske o saatte yeseydin. aksam yemegin tamamdir, güzel gidiyorsun,iyi bir menüydü...

Farmasi, ancak yazabildim kusura bakme emi.. cok yogun bir menü görüyorum. Dilersen buraya yazilan menüleri ve yorumlari takip etbiraz , eminim kisa sürede degistireceksindir.

Sen vermekten ziyade korumak istedigin icin, bizden serbest davranabilirsin tabiki ama eger ben bu dediklerini yeseydim cok daha fazla kilo alirdim, belki metabolizman iyi umarim öyledir..

acken ilik süt yerine su icmeni tavsiye ederim. Muzlu sütte seker yoksa olabilir, ama ikisi birarada kilo almaya yol acar daha cok. soguktan dolayi öglen az yemissin, ama sonrasinda bu yediklerine yansimis.öglenleri iyice doyarsan aksama dogru daha hafif beslenebilirsin. Hem kurabiye hem kek yemissin, bu tür seylerde birini secmeyi aliskanlik edin. meyve ve kuruyemis yemen cok güzel. miktarlari da gayet iyi.aksam yemeginden önceki tatlilari hic yemesen olurdu bence.
Aksam yemegin gayet iyi.

canım yorumun için çok teşekkür ederim
sabahları ılık su içiyorum zaten süt yazmadım ama süt olarak algılamışsın sanırım.
200 ml süt piyasadaki muzlu ya da çilekli pastörize sütlerden.
ayrıca canım sürekli hareketli bir yaşantım var ve neredeyse hiç spor yapmadan bu kiloyu 5 ayda verdim.
derslerde öğrenciye ders anlatmak ayakta kalmak test çözmek teneffüsler de bile doğru düzgün oturmam yapım gereği ve inan ben mesela kahvaltıdan sonraki arada yediklerimi 1 saat arayla teneffüslerde yiyiyorum .yemesem mutlaka yorgunluktan kan şekerim ya da tansiyonum düşer ve de bayılırım o tempoya sürekli takviye etmem gerekiyor anlıyacağın bir de kilo vermek istemiyorum en az 3- 6 ay arası .
ama yorum için çok çok teşekkür ederim canım :16:

merhaba herkese hayırlı akşamlar

sabah 1 lt ılık su

bugün tatil olduğu için çocuklarımla kahvaltımı biraz geç yapıyorum onları bekliyorum ve de günler kısa evde olunca okuldaki gibi fazla enerji harcamadığım için sabah -öğleni birlikte yapıveriyorum tatillerde.

kahvaltım
1 büyük dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
1 avuç maydanoz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez
1 kuru kayısı
2 kuru erik
2 ceviz
250 ml şekersiz çok açık çay

hasta ziyaretine gittiğim yerde

1 kare kek (2.5-3 kk büyüklüğünde )
1 kare peynirli maydanozlu pişi yani hamur kızarması( 2 kk kadar)
200 ml şekersiz çay

ikindi vakti

4 badem
6 fındık
yarım Türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
1 armut

akşam menüm

4 yemek kaşığı karnıbahar yemeği ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yoğurt
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

şimdi 2 kuru kayısı

ve bütün gün şu ana kadar 2.5 lt su içtim

1 elma
1 portakal hazırladım ilerleyen saatlerde yerim
en az 500 ml daha su içerim toplamda 3 lt olmuş olur

YAA..hafta sonu serbestmi bilmiyordum. ben de bugün biraz fazla yeedim diye üzülmüştüm..çizelge için herşeyi yaptım şimdide uygun formatta değil diyorrr.ne yapmam lazım bilen var mı..

Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:

Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.

Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...

Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim :16::65::71:

$Ergebnis.webp$Sonuc Liste.webp

Farmasi, Rica ederim canim. Bu arada kusura bakma, evet ben süt okudum her nedense :)
Sen kendine göre cözüm bulmussun aslinda. Hareketli de olunca tabi dayanmiyor kilolar, ne mutlu sana.

Haribocum, dünki menün gayet güzel. kahvaltida yesillik eksik kalömis ama onun disinda özellikle ögle ve aksam yemegin cok iyi. suyu da bol icmissin, caylar falan, tebrikler

ay canım ya dün çok güzeldi de ben bu gün sapıttım:((hiç menümü yazasım bile yok yani.ne bulduysam yedim resmen.ha birde sana bir şey sorucam.ben tartılırken genelde tok karınla tartılıyorum.kıyafetli tok karınla 1 lt. yakın su içmiş halimle.kilom fazla çıkar dimi böyle.

Jelyb10cum evet fazla gösterir tabiki. Ben genellikle sabah uyandigimda tartiliyorum,hem cok agir giysi olmuyor hem de ac karnina oluyorum.

Jelyb10cum evet fazla gösterir tabiki. Ben genellikle sabah uyandigimda tartiliyorum,hem cok agir giysi olmuyor hem de ac karnina oluyorum.

hımm tamam canım saol.o zaman kilo vermişim ben:))bu arada çok emek harcamışsın gerçekten.çizelgeler takipler her şey harika olmuş.teşekkürler canım.ellerine emeğine sağlık...

bend eşu takip çizelgemde 56 oldum diye göstersem mi:60:, ama yok haftaya gösteriyim aygirlcüm bu arada dün spor vardı , bol bol yürüdüm,bugün yürüyüş çok azdı serdim biraz, evdeydim bugün genllikle ve oturduğum mahallede yürüyüş alanı pek yok,markete falan git gel yaptım bir kaç kere hareket olsun diye o kadar

Back
X