50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu elmalı karanfilli çay nasıl yapılıyor ve ne etkisi var..ve hangi çayları tavsiye ediyorsunuz..ayrıca ekinezya çayını da ilk defa duydum..

ödem söktürücü bir çay..metabolizmyı hızlandırıyormuş.......... tarfii vereyim.....

3 litre kaynar su
2 elma 4 e bölünmüş
1 limon 4 e bölünmüş
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 kabuk tarçın

bunlar kaynak 15-20 dk süzdür iç bitene kadar...

dulcina,hatice_84,tweety,aygirl,daisy87 kızlar dünkü sporlarınızı öğrenbilir miyim?............

canım hoşgeldn aramıza..... spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misin?....

herkese slm 57 kiloyum ve 50 olmam gerek en kısa zamanda. spor yapmak da deli gibi iştahımı açıyor önerilerinizi bekliyorum =(((

bazen öyle oluyor canim.

güzelmis o tavuk seysi, bizde tavugu bazen firin posetinde az yagla pisiririz sanki daha güzel oluyor.
bu arada ben tavuk baharati olarak sirf maggininkini kullanirim. cok güzel... eminim o dedigin harcda güzeldir.

öglen neler yedin merak ettim :) ögretmen olmak güzel olmali dimi? ben cuma günü eski okul arkadaslarimla bulusucam, ögretmenimizi de davet ettim ama haber alamadim, umarim gelir.

aygirl cnm dunku menum

sabah
yarim simit

ara
-

ogle
1 servis kasigi pilav
1 izgara tavuk sisin yarisi
1 kase cacik

ara
yarim simit
yarim salatalik

aksam
1 kase corba
2 kasik havuc salatasi
1 tabak eriste makarna

ara
1 muz

canim, masallahin var,hamileligin etkisi varken benden iyi besleniyorsun
güzel gidiyorsun, ama keske öglen pilavi fazla yeseydin, aksam ise eristeyi daha az yeseydin. onun yerine havuc salatadan daha cok yeseydin..

öglen neler yedin merak ettim :) ögretmen olmak güzel olmali dimi? ben cuma günü eski okul arkadaslarimla bulusucam, ögretmenimizi de davet ettim ama haber alamadim, umarim gelir.

ayyy ne güzel bir fikir.... inş gelir....

ben olabildiğim kadar az yemeğe çalıştım salata yedim hep ama onlarda k.hidratlı hepsi...

1 servis kaşığı kısır,yarım servs kaşığı patates salatası,1 yemekkaşığ makrna salatası 1 küçük dili tiramisu :2:

aslında kısırı yedim başka şey yemicektim. eşim kızdı bu kadar şeyle doyulurmu diye.. bende diğerlerinden de yedim... anca bu kadar yırtabildim

canim sen aralari biraz cok tutuyorsun, aksam yemeginden önceki arada 2 hurma fazla olmus, sonucta tatli yani fruktozu boldur, onu yemesen daha iyi olurdu. ögle yemeginde karbonhidrat eksik, sulu köftede patates varmiydi ? varsa sorun yok ama yoksa bir dilim ekmek / bir iki kasik makarna iyi olurdu. aksam yedigin yumurta tok tutar ve karbonhidrati az tutmussun gayet iyi. leblebiyi keske ögleden sonra yeseydin aksama kuru kayisi yeseydin.. spor ne durumda ?

sabah yedigin icin puan kesmiyorum

Allah kavustursun canim. Ne kadar oldu gideli ? Sen kac yasindasin ?
Boyuna göre hedefledigin kilo cok iyi canim. esin desin dursun sen istedikten sonra zayiflarsin. hamilelikte iyice sistin demekki artik aaa jelyb10 sen misin diyecekler insallah canim :13:

Ilk is senin mideni kücültmek. bak o zaman eskisi gibi olursun. hosgeldin aramiza

mekik cek pilatesin yanisira ?

10 yil olmus, o okuldan cikali :) yani 10. sinifa gideli. 5 yil evvel yine bulusma tertiplemistim cok güzeldi.. canim esinde mi ögretmen ? elinden geleni yapmissin.

aygirl cüm süper bir koç oluyorsun :)) tüh seni de kacırıyorum :)) ama haftaya pazartesinden itibaren oldukça sıokı birşekilde başlayacagım.. bunca yememe ragmen hala 50'yim ama midem büyüdü hissediyorum... hep daha çok yemek istiyorum

Arkadaslar, dünki menülere göre puanlari listede görebilirsiniz. Eger eksik varsa, haber edin emi :)
Isim Kahv. Ara Ögle Ara Aksam Ara Spor Su Toplam
hatice_84 2 0 3 1 3 0 1 1 11
ca_cansu 1 0 3 1 2 1 0 1 9
aygirl 3 1 3 1 1 0 2 1 12
suleulku 3 1 3 1 3 1 1 1 14
jelyb10 3 1 3 1 3 1 1 2 15
lachesis 3 1 0 0 3 1 1 1 10
peppermint 1 0 3 1 3 1 0 1 10
intlogistics 3 1 2 1 3 1 1 1 13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…