aa erir erir sıkma canını....keyfini çıkar.....sabahtan yemişin bide..... hiç merak etme.....kilo verdin okadar buda ödülün.... sanki hayatımızda hiç pasta yemicek miyiz....unutma biz rejim yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz....
yani dimibide sonuçta öyle bol kremalı falan bişi diil labne peynir çoğunluğu besin değeri yüksektir die düşünüorum
bu günü daha hafif geçiricem ztn ıspanak var yemektehani diıodun ya şuleulkucum sen hiç sebze yemez misin die bak yiyorum iştee ıspanak yiceem 1 porsiyon yoğurt yanına ohh mis mis
desene hemen meyvelerini topladin, ne güzel iste.
ben de bi ara 60 i ziyadesiyle gectim 64e kadar vardim, tekrar 5li sayilarda gezinmek cok iyi geldi.
ödemleri attigina sevindim. bünyen tamamen degismistir. canim esin nerede ki ?
kiskanirsin tabi seni cok iyi anliyorum erkeklerin cogu yaninda incecik bir es istiyor. bi erkek arkadasim, cocukluk arkadasim var, bi ondan iyi bi söz duymustum, dedi ki, eger ki evlenirsem ve esim cocuk veya herhangi sebepten kilo alirsa, ona vermesi icin destek veririm ama vermese bile o artik benim esimolur ve baska kimselerlede kiyaslamam dedi. sasirmistim. ama o cocuk disinda erkeklerden genellikle sisman veya az kilolu bayan gördüklerinde ii itici gibi seyler duydum, buna kendi abilerim dahil :88:. hamilelikte genellikle bolca kilo alinir, vermesi tabi cok zaman aliyor, ama bu cok dogal. tekrar citir olacan sen desene kizol da sen kocani degil o seni kiskansin canim boyun kac bu arada ?
Gün gelip de bir diyet grubuna mesaj yazacağım aklıma gelmezdi...
Yıllarca hep korudum kilomu,52-53-54 civarındaydı,en son da 58 oldum,
Beni de aranıza alın da bari birlikten kuvvet doğar söylemiyle kilolarımı vereyim,
Kullandığım besin takviyesi olan bi bitki kapsülü var,galiba ondan 4-5 kilo aldım,
Ve kendimi yemek yemekten alamıyorum,hiç doymuyorum sanki,önceden böyle değildim,
Liseden kalma kıyafetlerim var yani on yıllık falan onlara bile sığabiliyordum,giyiyordum yani,
Ama şu an pantolonlarım çok sıkıyo,çünkü ne yersem direk kalça ve basene gidiyo,yüzüm zapzayıf,
Spor yapma fırsatım yok,altı gün çalış, bi günde ev işi dinlenmekle geçiyo,
Ara sıra dans ediyorum ama sürekli olmayınca,bi de bölgesel zayıflamam gerektiği için fayda etmiyo,
İştahım o kadar açık ki napcam bilemiyorum,niye böyle oldum anlamadım ki..!
Napcaz hanımlar,bana da bi el atın ....:13:
iyi bari iyiki iş yerinde yemek çıkıyor zaten en azından güzelce besleniyorsun..... zaten akşamı hep geçiştiriyorsun.....gözümden kaçmadı sanma ........
bende akşama ıspanak yaptım.... üstüne kıyamlı soğan havuçlu biberli kabaklı sos hazrladım döküp fırına veriyosun hııımmm çok güzel oluyor tavsiye ederi.....
çok doğruyerdesin...... öncelikle menüleri yazarak işe başlıyorsun...biz gün sonunda o gün ne yedik ne içtyesek bildiryoruz..3 ana öğün 3 araöğün yapıyoruz..... haftalık koçumuz bize bunlarda eksikliklermiz söylüyor...dengeli ve yeterli besendiğinde iştah sorunuda olmuyor merak etme.....
Hmm tamam anlaştık,inşaAllah bu iştahım kapanır artık...
İlgilendiğin için teşekkürler....:13:
bayanlaaaaaaaaaaaarkalori hesaplamak isteyen ya da herhangi bi besinin kalori değerini merak edenler için süper bi site buldum baya detaylı verilmiş paylaşıorum bilginizeee
Kalori Hesap Makinesi
kilon boyuna göre fazlasiyla güzel, spor yapiyor musun ?
ay adaçayının kalorisini gördüm şok oldumbir daha içmeyelim.
am o 100 gr bizim içtiğimiz 5 gr kadar bişeydir ki o da 16 kalori yapıo
selam..bu topiyte kilo bildirimi yapiliyormu nasil yuruyo isler biraz anlatirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?