50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa erir erir sıkma canını....keyfini çıkar.....sabahtan yemişin bide..... hiç merak etme.....kilo verdin okadar buda ödülün.... sanki hayatımızda hiç pasta yemicek miyiz....unutma biz rejim yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz....

yani dimi:21: bide sonuçta öyle bol kremalı falan bişi diil labne peynir çoğunluğu besin değeri yüksektir die düşünüorum :1:
bu günü daha hafif geçiricem ztn ıspanak var yemekte:21: hani diıodun ya şuleulkucum sen hiç sebze yemez misin die bak yiyorum iştee ıspanak yiceem 1 porsiyon yoğurt yanına ohh mis mis:21:

yani dimi:21: bide sonuçta öyle bol kremalı falan bişi diil labne peynir çoğunluğu besin değeri yüksektir die düşünüorum :1:
bu günü daha hafif geçiricem ztn ıspanak var yemekte:21: hani diıodun ya şuleulkucum sen hiç sebze yemez misin die bak yiyorum iştee ıspanak yiceem 1 porsiyon yoğurt yanına ohh mis mis:21:

iyi bari iyiki iş yerinde yemek çıkıyor zaten en azından güzelce besleniyorsun..... zaten akşamı hep geçiştiriyorsun.....gözümden kaçmadı sanma ........

bende akşama ıspanak yaptım.... üstüne kıyamlı soğan havuçlu biberli kabaklı sos hazrladım döküp fırına veriyosun hııımmm çok güzel oluyor tavsiye ederi.....

Son düzenleme:
desene hemen meyvelerini topladin, ne güzel iste.
ben de bi ara 60 i ziyadesiyle gectim 64e kadar vardim, tekrar 5li sayilarda gezinmek cok iyi geldi.
ödemleri attigina sevindim. bünyen tamamen degismistir. canim esin nerede ki ?
kiskanirsin tabi seni cok iyi anliyorum erkeklerin cogu yaninda incecik bir es istiyor. bi erkek arkadasim, cocukluk arkadasim var, bi ondan iyi bi söz duymustum, dedi ki, eger ki evlenirsem ve esim cocuk veya herhangi sebepten kilo alirsa, ona vermesi icin destek veririm ama vermese bile o artik benim esimolur ve baska kimselerlede kiyaslamam dedi. sasirmistim. ama o cocuk disinda erkeklerden genellikle sisman veya az kilolu bayan gördüklerinde ii itici gibi seyler duydum, buna kendi abilerim dahil :88:. hamilelikte genellikle bolca kilo alinir, vermesi tabi cok zaman aliyor, ama bu cok dogal. tekrar citir olacan sen desene kiz :21: ol da sen kocani degil o seni kiskansin :9: canim boyun kac bu arada ?

canım eşim asker doğuda.boyum 155 benim.yani uzun değilim yüzden bu kilo bu boya çok fazla.sokağa çıkınca zayıf zayıf hatunları görünce içim gidiyor ya.bende bir zamanlar böyleydim süslenir püslenir gezerdim diyorum:((neyse yine çıtır bir anne olucam inşallah.eşimde diyor ki sen artık istesende eskisi gibi olamazsın.o kadar zayıflayamzsın.onun inadına zayıflıcam.ee tabi birde kendimi güzel hissetmek için tekrar.onuda pişman edicem beni bırakıp gittiği için.:)) hamilelikte insana herşey serbestmiş gibi geliyor.yicem tabi ben can taşıyorum ohh ne güzel.ye hamuru ye keki ye pastayı anam bi baktım ibre 75 gösteryo.dudalar silikonlu gibi oldu.burnum arı sokmuş gibi:))çok komik görünüyordum.arkadaşlarım yanımdan gelip geçerdi tanıamzdı düşün yani:)) hep birlikte çıtır olucaz inşallah..:32:

Gün gelip de bir diyet grubuna mesaj yazacağım aklıma gelmezdi...:31:

Yıllarca hep korudum kilomu,52-53-54 civarındaydı,en son da 58 oldum,

Beni de aranıza alın da bari birlikten kuvvet doğar söylemiyle kilolarımı vereyim,

Kullandığım besin takviyesi olan bi bitki kapsülü var,galiba ondan 4-5 kilo aldım,

Ve kendimi yemek yemekten alamıyorum,hiç doymuyorum sanki :56:,önceden böyle değildim,

Liseden kalma kıyafetlerim var yani on yıllık falan onlara bile sığabiliyordum,giyiyordum yani,

Ama şu an pantolonlarım çok sıkıyo,çünkü ne yersem direk kalça ve basene gidiyo,yüzüm zapzayıf,

Spor yapma fırsatım yok,altı gün çalış, bi günde ev işi dinlenmekle geçiyo,

Ara sıra dans ediyorum ama sürekli olmayınca,bi de bölgesel zayıflamam gerektiği için fayda etmiyo,

İştahım o kadar açık ki napcam bilemiyorum,niye böyle oldum anlamadım ki..!:37:

Napcaz hanımlar,bana da bi el atın ....:13:

Son düzenleme:
Gün gelip de bir diyet grubuna mesaj yazacağım aklıma gelmezdi...:31:

Yıllarca hep korudum kilomu,52-53-54 civarındaydı,en son da 58 oldum,

Beni de aranıza alın da bari birlikten kuvvet doğar söylemiyle kilolarımı vereyim,

Kullandığım besin takviyesi olan bi bitki kapsülü var,galiba ondan 4-5 kilo aldım,

Ve kendimi yemek yemekten alamıyorum,hiç doymuyorum sanki :56:,önceden böyle değildim,

Liseden kalma kıyafetlerim var yani on yıllık falan onlara bile sığabiliyordum,giyiyordum yani,

Ama şu an pantolonlarım çok sıkıyo,çünkü ne yersem direk kalça ve basene gidiyo,yüzüm zapzayıf,

Spor yapma fırsatım yok,altı gün çalış, bi günde ev işi dinlenmekle geçiyo,

Ara sıra dans ediyorum ama sürekli olmayınca,bi de bölgesel zayıflamam gerektiği için fayda etmiyo,

İştahım o kadar açık ki napcam bilemiyorum,niye böyle oldum anlamadım ki..!:37:

Napcaz hanımlar,bana da bi el atın ....:13:

çok doğruyerdesin...... öncelikle menüleri yazarak işe başlıyorsun...biz gün sonunda o gün ne yedik ne içtyesek bildiryoruz..3 ana öğün 3 araöğün yapıyoruz..... haftalık koçumuz bize bunlarda eksikliklermiz söylüyor...dengeli ve yeterli besendiğinde iştah sorunuda olmuyor merak etme.....

iyi bari iyiki iş yerinde yemek çıkıyor zaten en azından güzelce besleniyorsun..... zaten akşamı hep geçiştiriyorsun.....gözümden kaçmadı sanma ........

bende akşama ıspanak yaptım.... üstüne kıyamlı soğan havuçlu biberli kabaklı sos hazrladım döküp fırına veriyosun hııımmm çok güzel oluyor tavsiye ederi.....

:26::26::26: yaa akşamları yemek istemıo cnm böle aparatif tv karşısında daha çok hoşuma gidio ama eskiden ya sadece leblebi yerdım ya da meyve şimdi besin değeri yüksek şeyler yemeye gayret edıorum:26:

çok doğruyerdesin...... öncelikle menüleri yazarak işe başlıyorsun...biz gün sonunda o gün ne yedik ne içtyesek bildiryoruz..3 ana öğün 3 araöğün yapıyoruz..... haftalık koçumuz bize bunlarda eksikliklermiz söylüyor...dengeli ve yeterli besendiğinde iştah sorunuda olmuyor merak etme.....

Hmm tamam anlaştık,inşaAllah bu iştahım kapanır artık...

İlgilendiğin için teşekkürler....
:13:

Hmm tamam anlaştık,inşaAllah bu iştahım kapanır artık...

İlgilendiğin için teşekkürler....
:13:

azuuul hoşgeldin aramıza:3:

zaten şuleulku durumu özetlemiş yavaş yavaş ayak uydurursun sende..ara öğünlere dikkat ettikten sonra iştah miştah kalmıcak çünkü aç kalmıcaksın:21:
kolay gelsin sanada bizede cnm kilolar su olsun aksın gitsin inş:21:

kilon boyuna göre fazlasiyla güzel, spor yapiyor musun ?

aslında bı aydır plates yapıorum sadece krına yonlık hareketler yapıorum alt karın ust karın hıc bı deısıklık olmadı ama yedıklerıme dıkkt etmedım sımdı dıkkt dde edıorum pzrtsıden berı baklım belkı bu sfr bı kac cm oynar:(

bu topiyte kilo bildirimi yapiliyormu nasil yuruyo isler biraz anlatirmisiniz
selam..
ben de dün katıldım.cuma günleri tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.hergün yediğimiz şeyleri yazıyoruz ve günde 3 ana 3ara öğün olmasına dikkat ediyoruz.kilo çizelgesi de verdiğimiz kiloları [ya da veremediğimiz] gösteriyor.kolay gelsin..

bu elmalı karanfilli çay nasıl yapılıyor ve ne etkisi var..ve hangi çayları tavsiye ediyorsunuz..ayrıca ekinezya çayını da ilk defa duydum..

Bugünkü menüm.
Sabah:1 dilim kızarmş kepek ekmeği üzerine peynir koydum yedim.1 bardak portakal suyu.
Ara:1 küçük bardak mısır
Öğlen:1 tabak kepekli makarna
Ara:Yeşil çay ve 1 tane mandalina
Akşam:1 kase çorba
Ara:Kuru kayısı kuru incir.yeşil çay

mrb benideee alın aranıza arkadaslar düğünüm olduğu sıralar 52 kiloydum nasıl oldu da basardıysam 6 ayda 2.5 kilo aldım boyumda 164 cm.Kısacası eski kiloma dönmek istiyorum ins ilerde hamilelik olursa zayıf baslamak istiyorum herkese kolay gelsin :16:

bugünkü menüm

sabah
az patates kızartması ceviz peynir zeytin yoğurt

ara
1 portakal

öğle
1 kase tavuklu pilav salata
1 tane un helvası

ara
1 avuç ceviz

akşam
yoğurtlu ıspanak

ara meyve

1 lt su

spor 45 dk yürüyüş

bugünkü menüm:56:
KALKINCA 1br ılık su
SABAH 1poğaça 1 kurabiye peynir 1zeytin 1çy k. bal yeşil çay
ARA 1dilim kedidilli pasta yeşil çay
ÖĞLE bezelyeli kereviz 3 yk.buğday
ARA 3 4 kaşık ayva kompostosu ve maalesef yarım kase cips fıstık [bitti çok şükür]
AKŞAM 1 tabak makarna
ARA meyve yemeyi düşünüyorum.
SPOR 20 dk. yürüyüş 10 kat merdiven yarım saat 400 cal kondisyon bisiklete bindim.inşallah pastayı ve fıstıkları yakmışımdır..:84:

Back
X