slm kızlar 2 gündür malesef foruma girme fırsatım olmadı o yüzden aygirkcüme kısaca dünkü menümü yazayım
sabah: geçen bahsettiğim arabaşı, büyük bir kase çorba ( geç kalkmıştım öğle saatinde yuttum hamurunu çorbayla ana az kalorili bir şey )
ara : 40 gram çikolata( ülkerin kara çikalataları varya 80 grmlık fıstıklısından yedim,reglim cnm aacayip çikolata çekiyodu )
öğle : bir bardak ayran, yarım lavaşa sarılmış sebzeli tavuk dürüm ( dürüm tek lavaştan yapılmış ama ben yarısını yedim ve içinde bol miktarda patates kızartması vardı onları ayakladım bir tek tavuk ve marulundan yedim )
ara : 40 gram çikolata( öğlen diğer arada yediğim çikolatanın kalan yarısını yedim )
akşam : 1 kase çorba ve hamuru ( yani arabaşı ,bitine kadar devam etcem bunu yemeğe

, çünkü bol yapılan 3-4 günde tüketilen bir şey )
akşamdan sonra ara yapmadım çok şişmiştim,pek güzel bir menü olmadı dışarıdaydım hep bir de bu arabaşı olayı düzeni biraz değiştirdi ana yemeklerimde yedim hep ama dediğim gibi kalorili bir şey değil,yani bir kuru fasülye yada kızartma etkisi yaratmaz
ve bu gün kü menüme gelelim aygirlcüm şimdi haşırt diye benden bayağı puan kırcaksın çünkü ara yapamadım
sabah : çok küçük bir dilim kepek ekmeği, 6-7 tane çükül yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta,yanında az miktarda roka-maydonoz, bir kupa çay içinede 3 kesme şeker attım
ara yok
öğle: ton balıklı makarna salatası bir yemek tabağı kadar( makarna,soğan-yeşillik ve biraz ton balığı vardı)
ara : 3 ü birarada, bir tane tutku bisküvi ( okulda ders arasındaydım tutkunun bir tane bisküviyi paketlediği şeyi varya ondan yani 2 tane normal tutku yapar öyle diyim)
akşam : büyük bir kase çorba ( arabaşı yani çorbanın yanında hamurundanda yuttum, ve arabaşı faslı bitmiştir bu akşam itibariyle )
ara : şuan çok şiş hissediyorum ara yaparmıyım bilmiyorum ama aygirl kızma

, bir tane meyve yiycem
işte böyle , reglim ve acayip şiş haldeyim bu cuma tartıda 57 dinin üstünü görmiyim başka bir şey istemiyorum , bir sonraki cumada 56-55 i göreyim lütfeeeeeeen, aygirlcüm yorumunu bekliyorum merakla

herkese ii akşamlar diliyorum..