50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aygirl cüm süper bir koç oluyorsun :)) tüh seni de kacırıyorum :)) ama haftaya pazartesinden itibaren oldukça sıokı birşekilde başlayacagım.. bunca yememe ragmen hala 50'yim :P ama midem büyüdü hissediyorum... hep daha çok yemek istiyorum :P

cok sagol canim. ne zaman dönüyorsun ? kilon hala ayni onca yemege ragmen ha, demek ki daha iyi yakiyorsun su an. mideye bi dur de canim, ama hos, pazartesine ne kalmis. ye canim ye, toparlarsin :)

10 yil olmus, o okuldan cikali :) yani 10. sinifa gideli. 5 yil evvel yine bulusma tertiplemistim cok güzeldi.. canim esinde mi ögretmen ? elinden geleni yapmissin.

evet canım aynı okulda çalışıyoruz....

Allah kavustursun canim. Ne kadar oldu gideli ? Sen kac yasindasin ?
Boyuna göre hedefledigin kilo cok iyi canim. esin desin dursun sen istedikten sonra zayiflarsin. hamilelikte iyice sistin demekki :1:artik aaa jelyb10 sen misin diyecekler :21: insallah canim :13:

24 yaşındayım canım.aslında 25 de çaktırma:9:nedense hep geçen senede yaşıyorum.sanki zaman durdu akmıyo hiç.eşim gideli 5 ay oldu kaldı 19 ay.bu zaman zarfında belki 45 bile olurum.nedense o kadar sıkıntı gurbet beni etkilemedi.:))inan sabırsızlıkla bekliyorum öncesi sonrası resimlerimi eklemek için...

evet canım aynı okulda çalışıyoruz....

ne güzel :) okulda mi tanistiniz yoksa ?

kizlar bugün aksam yemegini ben yaptim.
cannelloni makarna aldim ve icine az yagda soganla iyice kavrulmus kiyma kattim,
az tereyagiyla yagladigim forma koydum altina ve üstüne az salcali sos (salca, su, kekik) döktüm, firina verdim. sonra üzerini yogurtla kaplayip sumakla aci biberle yedim. manti gibi yani.. tavsiye ederim hepinize :)

24 yaşındayım canım.aslında 25 de çaktırma:9:nedense hep geçen senede yaşıyorum.sanki zaman durdu akmıyo hiç.eşim gideli 5 ay oldu kaldı 19 ay.bu zaman zarfında belki 45 bile olurum.nedense o kadar sıkıntı gurbet beni etkilemedi.:))inan sabırsızlıkla bekliyorum öncesi sonrası resimlerimi eklemek için...

genc hissetmek her zaman iyidir. hos zaten cok citir bir yastasin :21:
cokmus daha ya, ama vatan borcunu yerine getirmemektense o hasreti cekmek daha iyidir :72:
19 ayda neler olur.. saglikli beslenerek eminim kisa sürede istedigin kiloya varacaksin, sonra sabitlemeye bak diger aylarda :) en kisa zamanda o resimleri bekliyoruz canim :)

.[/QUOTE]

ne güzel :) okulda mi tanistiniz yoksa ?

kizlar bugün aksam yemegini ben yaptim.
cannelloni makarna aldim ve icine az yagda soganla iyice kavrulmus kiyma kattim,
az tereyagiyla yagladigim forma koydum altina ve üstüne az salcali sos (salca, su, kekik) döktüm, firina verdim. sonra üzerini yogurtla kaplayip sumakla aci biberle yedim. manti gibi yani.. tavsiye ederim hepinize :)

hıhı öylee oldu ....:)))

kız cannelloni makarna nasıl bir şey tarifin çok güzele benziyor bu arada.....

Bugünkü menüm.
Sabah:1 dilim kızarmş kepek ekmeği üzerine peynir koydum yedim.1 bardak portakal suyu.
Ara:1 küçük bardak mısır
Öğlen:1 tabak kepekli makarna
Ara:Yeşil çay ve 1 tane mandalina
Akşam:1 kase çorba
Ara:Kuru kayısı kuru incir.yeşil çay

canim merhaba, öge yemeginde sebzeyi ve proteini göremiyorum. aksam da keske corbanin yanina salata veya herhangi bir sebze yeseydin. mesela corbanin yanisira hasanmis brokoli üzerine yogurt olsaydi cok iyi olurdu. 2 ana ögündeki eskikler disinda menün iyi. bu yüzden hayli puan kaybettin malesef. spr yaptin mi ?yeterince su ictin mi ?

bugünkü menüm

sabah
az patates kızartması ceviz peynir zeytin yoğurt
ara
1 portakal
öğle
1 kase tavuklu pilav salata
1 tane un helvası
ara
1 avuç ceviz
akşam
yoğurtlu ıspanak
ara meyve
1 lt su

spor 45 dk yürüyüş

Haticecim, sabah keske kizartma yemeseydin ama diger ögünlerde yemenden iyidir. onun disinda güzel bir menü, yalniz suyu az icmissin, en az 1,5 litreyi dolduracaksin dimi ?

bugünkü menüm:56:
KALKINCA 1br ılık su
SABAH 1poğaça 1 kurabiye peynir 1zeytin 1çy k. bal yeşil çay
ARA 1dilim kedidilli pasta yeşil çay
ÖĞLE bezelyeli kereviz 3 yk.buğday
ARA 3 4 kaşık ayva kompostosu ve maalesef yarım kase cips fıstık [bitti çok şükür]
AKŞAM 1 tabak makarna
ARA meyve yemeyi düşünüyorum.
SPOR 20 dk. yürüyüş 10 kat merdiven yarım saat 400 cal kondisyon bisiklete bindim.inşallah pastayı ve fıstıkları yakmışımdır..:84:

aybukeeslem, ilk menün gayet iyi baslangic icin.
sabahki ilik su güzel, ilk aradaki kedidili pasta umarim hafif bir kremalidir ;)
ögle yemegin gayet iyi ama yaninda birkac kasik yogurt veya bir bardak ayran icsen daha iyi olurdu.
2. aradaki yanlisi zaten farketmissin. keske birkac tane almakla yetinseydin.bir süre alma o cips fistiklardan olur mu ? yoksa dayanamama ihtimalin yüksek olur.
aksamki makarna nasildi, yani neyli ? yaptigin sporla fistiklari ve pastayi yakma ihtimalin yüksek :)
gün icerisinde ictigin su miktari tahminen ne kadar ?

genc hissetmek her zaman iyidir. hos zaten cok citir bir yastasin :21:
cokmus daha ya, ama vatan borcunu yerine getirmemektense o hasreti cekmek daha iyidir :72:
19 ayda neler olur.. saglikli beslenerek eminim kisa sürede istedigin kiloya varacaksin, sonra sabitlemeye bak diger aylarda :) en kisa zamanda o resimleri bekliyoruz canim :)

inşallah canım.hepimiz en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız umarım.

bu günkü menüme geçersek
sabah:yarım dilim beyaz ekmek,domates,salatalık,1 kk peynir,1 dilim salam,az kırmızı biber
ara:4 çiğ köfte (etsiz),yarım pikolata
öğlen:iki ekmek dilimi arasına peynirli fındık tanesi büyüklüğünde yağla yapılmış tost,4 dilim domates
ara:1 mandalina
akşam:1 tabak sulu köfte,1 dilim kepek ekmek,1 küçük kase yoğurt,acı biber
ara:bir minik muz
şimdiye kadar 2 lt su içtim yatana kadar 1 lt daha içerim.spor olarak bu gün dışardaydım epey bir yürüdüm yaklaşık 1 saat mekikte çekicem.yazarım ilerleyen saatlerde:)

inşallah canım.hepimiz en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız umarım.

bu günkü menüme geçersek
sabah:yarım dilim beyaz ekmek,domates,salatalık,1 kk peynir,1 dilim salam,az kırmızı biber
ara:4 çiğ köfte (etsiz),yarım pikolata
öğlen:iki ekmek dilimi arasına peynirli fındık tanesi büyüklüğünde yağla yapılmış tost,4 dilim domates
ara:1 mandalina
akşam:1 tabak sulu köfte,1 dilim kepek ekmek,1 küçük kase yoğurt,acı biber
ara:bir minik muz
şimdiye kadar 2 lt su içtim yatana kadar 1 lt daha içerim.spor olarak bu gün dışardaydım epey bir yürüdüm yaklaşık 1 saat mekikte çekicem.yazarım ilerleyen saatlerde:)

umarim canim.
ana ögünlerin cok iyi, özellikle aksam yemegini cok begendim. sporunu yazdiginda spor puanini veririm .. ilk aradaki yarim cikolata ne kadar bi cikonun yarisiydi ?

bugünkü menüm

sabah
bir küçük tost
1,5 bardak portakal suyu

ara
yarım poğaca ( portakal suyu çok geldi sanırım karnım kazındı. )
1 elma

ara
1 minik bohça böreği

öğle
1 servis kaşığı kısır
yarım servs kaşığı patates salatası
1 yemek kaşığı makarna salatası
1 küçü dilim tiramisu

ara
bir avuç leblebi

ara
2 ısırk muz

akşam
1 kase tarhana çorbası
bir tabak ıspanak yemeği( üstünde kıyma soğan biber havuç kabak vardı)
yoğurt

ara
3 fincan yeşil çay
1 eti puf

ara
yarım nar ( bayağı büyüktü)
1 mandalina

2 litre su sporum yok....

slm kızlar 2 gündür malesef foruma girme fırsatım olmadı o yüzden aygirkcüme kısaca dünkü menümü yazayım
sabah: geçen bahsettiğim arabaşı, büyük bir kase çorba ( geç kalkmıştım öğle saatinde yuttum hamurunu çorbayla ana az kalorili bir şey )
ara : 40 gram çikolata( ülkerin kara çikalataları varya 80 grmlık fıstıklısından yedim,reglim cnm aacayip çikolata çekiyodu )
öğle : bir bardak ayran, yarım lavaşa sarılmış sebzeli tavuk dürüm ( dürüm tek lavaştan yapılmış ama ben yarısını yedim ve içinde bol miktarda patates kızartması vardı onları ayakladım bir tek tavuk ve marulundan yedim )
ara : 40 gram çikolata( öğlen diğer arada yediğim çikolatanın kalan yarısını yedim )
akşam : 1 kase çorba ve hamuru ( yani arabaşı ,bitine kadar devam etcem bunu yemeğe :60:, çünkü bol yapılan 3-4 günde tüketilen bir şey )

akşamdan sonra ara yapmadım çok şişmiştim,pek güzel bir menü olmadı dışarıdaydım hep bir de bu arabaşı olayı düzeni biraz değiştirdi ana yemeklerimde yedim hep ama dediğim gibi kalorili bir şey değil,yani bir kuru fasülye yada kızartma etkisi yaratmaz

ve bu gün kü menüme gelelim aygirlcüm şimdi haşırt diye benden bayağı puan kırcaksın çünkü ara yapamadım :(

sabah : çok küçük bir dilim kepek ekmeği, 6-7 tane çükül yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta,yanında az miktarda roka-maydonoz, bir kupa çay içinede 3 kesme şeker attım
ara yok
öğle: ton balıklı makarna salatası bir yemek tabağı kadar( makarna,soğan-yeşillik ve biraz ton balığı vardı)
ara : 3 ü birarada, bir tane tutku bisküvi ( okulda ders arasındaydım tutkunun bir tane bisküviyi paketlediği şeyi varya ondan yani 2 tane normal tutku yapar öyle diyim)
akşam : büyük bir kase çorba ( arabaşı yani çorbanın yanında hamurundanda yuttum, ve arabaşı faslı bitmiştir bu akşam itibariyle )
ara : şuan çok şiş hissediyorum ara yaparmıyım bilmiyorum ama aygirl kızma :61: , bir tane meyve yiycem

işte böyle , reglim ve acayip şiş haldeyim bu cuma tartıda 57 dinin üstünü görmiyim başka bir şey istemiyorum , bir sonraki cumada 56-55 i göreyim lütfeeeeeeen, aygirlcüm yorumunu bekliyorum merakla :61: herkese ii akşamlar diliyorum..

ne kadar iğrenç cümleler kurmuşum aceleden :( kendimi kınıyorum,yazım hatalarımdan ötürü kusra bakmayın dediğim gibi acele yazdım..

makarna salçalıydı..su içme problemim var çok az içiyorum bugün zorla 1lt anca olmuştur.cips fıstıkta bitirmek için yedim zaten:46:bir de sorum vardı.benim hamilelikten kalma oruç borçlarım vardı pazartesi ve perşembeleri tutmaya çalışıyorum..öğünleri nasıl ayarlayacağım..

makarna salçalıydı..su içme problemim var çok az içiyorum bugün zorla 1lt anca olmuştur.cips fıstıkta bitirmek için yedim zaten:46:bir de sorum vardı.benim hamilelikten kalma oruç borçlarım vardı pazartesi ve perşembeleri tutmaya çalışıyorum..öğünleri nasıl ayarlayacağım..

makarnayi yogurtlu yapip üzerine kiyma dökseydin bir iki dilim domatesle yeseydin veya makarnanin yanisira salata yeseydin, mesela yesil salata üzerine az miktarda ton baligi, veya salata yogurt soslu olsa cok cok iyi olurdu.

su konusunda mutlaka kendini zorla. bende cok az su icen biriyim ama simdi zayiflama hevesiyle her aciktigimda öncelikle bir yudum yada icebilirsem bardak su iciyorum. oruc tutarken ögünleri ayarlamak zor olur. bunu arkadaslara bi soralim:44:, ben geldim geleli buraya hic oruc tutmadim cünkü. suleulku arada tutar, ona bi soralim en iyisi, oruca ragmen cok güzel menüler cikiyor onda.. :55:

bugünkü menüm

sabah
bir küçük tost
1,5 bardak portakal suyu

ara
yarım poğaca ( portakal suyu çok geldi sanırım karnım kazındı. )
1 elma
ara
1 minik bohça böreği

öğle
1 servis kaşığı kısır
yarım servs kaşığı patates salatası
1 yemek kaşığı makarna salatası
1 küçü dilim tiramisu

ara
bir avuç leblebi
ara
2 ısırk muz

akşam
1 kase tarhana çorbası
bir tabak ıspanak yemeği( üstünde kıyma soğan biber havuç kabak vardı)
yoğurt

ara
3 fincan yeşil çay
1 eti puf
B]ara[/B]

yarım nar ( bayağı büyüktü)
1 mandalina

2 litre su sporum yok....

canim kahvaltida zeytin peynir domates gibi seyler eksik
ara güzel gayet doyurucu, öglen o kadar secenegin icinde abartmamana vesile olmus
labneli tiramisuyu hic sevmem ama umarim labneyle yapmislardir
aralar yine gayet iyi
aksam yemegin harika :46::46::46:

slm kızlar 2 gündür malesef foruma girme fırsatım olmadı o yüzden aygirkcüme kısaca dünkü menümü yazayım
sabah: geçen bahsettiğim arabaşı, büyük bir kase çorba ( geç kalkmıştım öğle saatinde yuttum hamurunu çorbayla ana az kalorili bir şey )
ara : 40 gram çikolata( ülkerin kara çikalataları varya 80 grmlık fıstıklısından yedim,reglim cnm aacayip çikolata çekiyodu )
öğle : bir bardak ayran, yarım lavaşa sarılmış sebzeli tavuk dürüm ( dürüm tek lavaştan yapılmış ama ben yarısını yedim ve içinde bol miktarda patates kızartması vardı onları ayakladım bir tek tavuk ve marulundan yedim )
ara : 40 gram çikolata( öğlen diğer arada yediğim çikolatanın kalan yarısını yedim )
akşam : 1 kase çorba ve hamuru ( yani arabaşı ,bitine kadar devam etcem bunu yemeğe :60:, çünkü bol yapılan 3-4 günde tüketilen bir şey )

akşamdan sonra ara yapmadım çok şişmiştim,pek güzel bir menü olmadı dışarıdaydım hep bir de bu arabaşı olayı düzeni biraz değiştirdi ana yemeklerimde yedim hep ama dediğim gibi kalorili bir şey değil,yani bir kuru fasülye yada kızartma etkisi yaratmaz

canim sali günü icin notunu verelim bi :)

kahvaltida arabasi yiyen ilk seni biliyorum :) tok tuttuysa sorun yok.
aran iyi, cikolata arzunu gidermissin abartmadan.
ögle yemegin harika. özellikle kizartilmis patatesi ayiklaman cok cok iyi olmus :46:
2. arada keske cikolata yemeseydin, onun yerine meyve tercih etseydn
aksam arabasinin yaninda bi salata yeseydin keske..

spor ve su durumun nedir canim ?

Back
X