Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:89:teşekkür ederim.önce haplara bakarken sonra burası aklıma geldi.çok güzel bir sistem olmuş.inşallah ben de zayıflarım.ben de evlenip doğumdan sonra kilo alanlardanım.bugün kilolarımı sitres yapıp çok düzensiz ve abur cubur yedim.inşallah yarın başlayacağım...:92:
bişey sorabilir miyim bu kilo cetveli nasıl yapılıyor..
slm canim, menün güzel.
aksamki lahana sarmalari keske öglen yeseydin aksam daha az yemis olurdun. tavuk baget´i internetten aradim da, tavuk budu gösteriyor ve cok cesitli tarifler var. menünde tavuk her haliyle iyi, sadce meraktan soruyorum canim.
son aradaki meyveler cok iyi bence. kazandibi olmasa aksam aksam daha iyi olurdu tabi ama yarim dilimmis zaten.ben yazin meyve salatasi yaparim kendime, cok severim. son aran bana onu hatirlatti :)
.
hımm 7 aya kadar çalışıcaksın yani, gerçi ilk 3 ayı ve son 1 ayı e zormuş ama yine de kolay değil. zaten iştesin evişi vs onları boşver tabi.
ama hamileliğin ciddi anlamda zor geçerse ve doktor rapor verirse evde olması lazım diye, o zaman tüm hamileliğinde izin kullanabiliyorsun. ama tabi özel sektörde bu biraz zor oluyor.
sen niye çekiniyorsun ki, işyerindekilerini tanımıyorum ama böyle bir durumda laf eedecek kadar küçüleceklerini sanmıyorum. ilk hamileliğin yahu, onların işlerinden daha mı kıymetli, ayrıca yasal zorunlulukları var. hiç de birşey diyemezler sıkma canını![]()
bence de 3 aylik olmadan sakin soyleme. benim bir arkadasim 7 aylikken soylemisti
eve de bence temizlikci kadin almaya basla artik
yorma kendini....bol bol dinlen. vucut simdi iki kisi icin yoruluyor. kolay degil. yemenden de hic kisma.
is yerinde belki laf soylerler ama birsey yapamazlar. insan haklarina aykiri...sagligin musade ederse son aya kadar calisirsin. bazilarinin son aylari cok kolay geciyor, bazilari 7 aydan sonra yatmak zorunda kaliyor. insallah sen de problemsiz hamilielik yasaynlardan olursun..
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN BAYANLAARRRRRRRRRRR
aygrilcüüüüm menümü yazıorum hemen
2 bardak su (uyanır uyanmaz)
1 kuru kayısı
(20 dk sonra)
1.5 dilim çavdar ekmek
1 üçgen light peynir
1 bardak ekinezya çay
1 hurma
1 limonlu ıhlamur
1 siyah çay
1 bardak su
öğlen
Yarım porsiyon mercimek çorba
4 adet sulu köfte
Ara
1 incir
1 hurma
1 fincan 5i bi yerde çay
1 bardak su
Ara
2 kuru kayısı
1 fincan çay
2 bardak su
Ara
1 hurma
1 kayısı
Akşam
Hani o dün yaptığım dereotlu maydonozlu karışık baharatlı yumurta harcı vardı ya
İşte onun içine 1 dilim kızarmış ekmeği kare kare bölüp buladım
Yağsız kızgın tavada pişirdim ve afiyetle yedim=)
1 bardak ekinezya çay
Ara
2 fincan çay
1 avuç leblebi 2 bardak su
varyaaaa harika giiyosun......çok güzel besleniyorsun artık...sağlıklı br zayıf olacaksın....![]()
bu arada bişi itiraf edebilir miyim:18::18:
hayırdır???? merak ettim....
şimdi dün benim doğumgünümdü ya annemler çok sevıorum die limonlu cheesacake alışlar tabi ben onu akşam yemedim çünkü o saatten sonra hayatta yakamazdım onu..sabaha ayırdım bende:18:
sabah kalkar kalkmaz ılıktan biraz daha sıcak suya 10-15 damla limon sıktım içtim
arkasından 1 kayısı yedim 1 bardak su içtim tekrar
sonra 1 dilim (biraz bonkör bi dilim oldu yalnız)cheesacake yedım ve 5i bi yerde çay içtim 1 kupa kadar
sonrasında 20 dk yürüyüşüm var şimdi ben bu yediğim pastayı akşama kadar eritirmiyim ayrıca bu gun 2 bardak daha yemeklerden sonra 5i 1 yerde çay içicem erir dimi erie erir vicdan yaptım çok pis:18: