50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:89:teşekkür ederim.önce haplara bakarken sonra burası aklıma geldi.çok güzel bir sistem olmuş.inşallah ben de zayıflarım.ben de evlenip doğumdan sonra kilo alanlardanım.bugün kilolarımı sitres yapıp çok düzensiz ve abur cubur yedim.inşallah yarın başlayacağım...:92:

:89:teşekkür ederim.önce haplara bakarken sonra burası aklıma geldi.çok güzel bir sistem olmuş.inşallah ben de zayıflarım.ben de evlenip doğumdan sonra kilo alanlardanım.bugün kilolarımı sitres yapıp çok düzensiz ve abur cubur yedim.inşallah yarın başlayacağım...:92:

haplari bosver sen. birden kilo verdiren seylerde fazlaliklari cok kisa sürede geri aliyoruz ama saglikli beslenip, vücuda istedigini verirsek, o da ani cikislar yapmiyor. mideyi kücültüp kendimize hakim oluyoruz. bilincli besleniyoruz hem. her hafta basari oranini ölcmüs oluyoruz ve gaza geliyoruz, eminim sende verirsin o kilolari. yarin bekleriz. bu haftanin kocu benim, yani yediklerimizi ben degerlendiriyorum. bu hafta bence sen alismaya bak, menülerini yaz, degerlendirelim arkadaslarla birlikte. sonra haftaya artik sende kilolarla ve bizlerle yaris olur mu ?

slm canim, menün güzel.
aksamki lahana sarmalari keske öglen yeseydin aksam daha az yemis olurdun. tavuk baget´i internetten aradim da, tavuk budu gösteriyor ve cok cesitli tarifler var. menünde tavuk her haliyle iyi, sadce meraktan soruyorum canim.
son aradaki meyveler cok iyi bence. kazandibi olmasa aksam aksam daha iyi olurdu tabi ama yarim dilimmis zaten.ben yazin meyve salatasi yaparim kendime, cok severim. son aran bana onu hatirlatti :)

.

öğlene doymadım aslında aç aç kalkım sofradan... 1-2 dksonra doyma sinyali geldi kendimi tok hissettim.. :))

akşamada başka bir şey yapmadım sarma bitsin diye....hoş bitmedi çok az yaptım aslında düdüklünün 1 sırası doldu.. ama evde durmayınca yiyende yok bitmiyor birtürlü.... bu akşam yiyelim kalanını yarın okula getircem zaten burda yenir....

tavuk baget,, but gibi bi şey zaten.... reklamlada çıkan maggi nin tavuk harcından almıştım... fırın poşetine koyuyosun bahaatları doküp hiç haşlamadan pişiriyorsun.... çok lezzetli oluyor...hiç yağsız kendi suyuyla pişiyor....

bu öğlene öğrenciler yiyecek bir şeyler getiriyorlar.....ne yicem bilmiyorum içlerinden sağlıklı olanları seçmeye çalışcam bakalım...

günaydınnnnnn buz gibi kış soğuğu va burda.... bide bahçe nöbetçisyim.... tam kar havası.....bir yerlere yağmış beselli... yada bize geliyo :18::18:

hımm 7 aya kadar çalışıcaksın yani, gerçi ilk 3 ayı ve son 1 ayı e zormuş ama yine de kolay değil. zaten iştesin evişi vs onları boşver tabi.
ama hamileliğin ciddi anlamda zor geçerse ve doktor rapor verirse evde olması lazım diye, o zaman tüm hamileliğinde izin kullanabiliyorsun. ama tabi özel sektörde bu biraz zor oluyor.

sen niye çekiniyorsun ki, işyerindekilerini tanımıyorum ama böyle bir durumda laf eedecek kadar küçüleceklerini sanmıyorum. ilk hamileliğin yahu, onların işlerinden daha mı kıymetli, ayrıca yasal zorunlulukları var. hiç de birşey diyemezler sıkma canını;)

saglik durumum iyi olursa son aya kadar calisirim cnm, izinlerimi dogumdan sonraya saklarim, bakalm 1 aya yakin yillik iznim de var, onu alan da alicam o gunlerde

bence de hicbisey benim ve bebegimin sagligindan daha kiymetli degil diy mi canim

bence de 3 aylik olmadan sakin soyleme. benim bir arkadasim 7 aylikken soylemisti :34:
eve de bence temizlikci kadin almaya basla artik
yorma kendini....bol bol dinlen. vucut simdi iki kisi icin yoruluyor. kolay degil. yemenden de hic kisma.
is yerinde belki laf soylerler ama birsey yapamazlar. insan haklarina aykiri...sagligin musade ederse son aya kadar calisirsin. bazilarinin son aylari cok kolay geciyor, bazilari 7 aydan sonra yatmak zorunda kaliyor. insallah sen de problemsiz hamilielik yasaynlardan olursun..

alicam cnm eve temizlige birini artik, ben de temizligi birak camasirlari yikayacak hal yok bu aralar

insallah dedigin gibi hamileligim rahat gecerse son aya kadar calisirim.

bu aralarda bi 10 gun yogunlugumu atlatayim 2-3 gun yillik izin alip dinlenirim belki.

isyerindekiler konusunda aynen senin gibi dusunuyorum garip tepkiler verip canimi sikacaklar ama bisey de yapamazlar, yasalar var cok sukur

aygirl cnm dunku menum

sabah
yarim simit

ara
-

ogle
1 servis kasigi pilav
1 izgara tavuk sisin yarisi
1 kase cacik

ara
yarim simit
yarim salatalik

aksam
1 kase corba
2 kasik havuc salatasi
1 tabak eriste makarna

ara
1 muz

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN BAYANLAARRRRRRRRRRR:3::3::3:

aygrilcüüüüm menümü yazıorum hemen

2 bardak su (uyanır uyanmaz)
1 kuru kayısı
(20 dk sonra)
1.5 dilim çavdar ekmek
1 üçgen light peynir
1 bardak ekinezya çay

1 hurma
1 limonlu ıhlamur
1 siyah çay
1 bardak su

öğlen
Yarım porsiyon mercimek çorba
4 adet sulu köfte

Ara
1 incir
1 hurma
1 fincan 5i bi yerde çay
1 bardak su

Ara
2 kuru kayısı
1 fincan çay
2 bardak su

Ara
1 hurma
1 kayısı

Akşam
Hani o dün yaptığım dereotlu maydonozlu karışık baharatlı yumurta harcı vardı ya
İşte onun içine 1 dilim kızarmış ekmeği kare kare bölüp buladım
Yağsız kızgın tavada pişirdim ve afiyetle yedim=)
1 bardak ekinezya çay

Ara
2 fincan çay
1 avuç leblebi 2 bardak su

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN BAYANLAARRRRRRRRRRR:3::3::3:

aygrilcüüüüm menümü yazıorum hemen

2 bardak su (uyanır uyanmaz)
1 kuru kayısı
(20 dk sonra)
1.5 dilim çavdar ekmek
1 üçgen light peynir
1 bardak ekinezya çay

1 hurma
1 limonlu ıhlamur
1 siyah çay
1 bardak su

öğlen
Yarım porsiyon mercimek çorba
4 adet sulu köfte

Ara
1 incir
1 hurma
1 fincan 5i bi yerde çay
1 bardak su

Ara
2 kuru kayısı
1 fincan çay
2 bardak su

Ara
1 hurma
1 kayısı

Akşam
Hani o dün yaptığım dereotlu maydonozlu karışık baharatlı yumurta harcı vardı ya
İşte onun içine 1 dilim kızarmış ekmeği kare kare bölüp buladım
Yağsız kızgın tavada pişirdim ve afiyetle yedim=)
1 bardak ekinezya çay

Ara
2 fincan çay
1 avuç leblebi 2 bardak su

varyaaaa harika giiyosun......çok güzel besleniyorsun artık...sağlıklı br zayıf olacaksın....:54:

hayırdır???? merak ettim....

şimdi dün benim doğumgünümdü ya annemler çok sevıorum die limonlu cheesacake alışlar tabi ben onu akşam yemedim çünkü o saatten sonra hayatta yakamazdım onu..sabaha ayırdım bende:18:
sabah kalkar kalkmaz ılıktan biraz daha sıcak suya 10-15 damla limon sıktım içtim
arkasından 1 kayısı yedim 1 bardak su içtim tekrar (20 dk hazırlanmam sürdü giyin saç baş oda toparlama)
sonra 1 dilim (biraz bonkör bi dilim oldu yalnız):1: cheesacake yedım ve 5i bi yerde çay içtim 1 kupa kadar

sonrasında 20 dk yürüyüşüm var şimdi ben bu yediğim pastayı akşama kadar eritirmiyim ayrıca bu gun 2 bardak daha yemeklerden sonra 5i 1 yerde çay içicem erir dimi erie erir vicdan yaptım çok pis:18:

Son düzenleme:
şimdi dün benim doğumgünümdü ya annemler çok sevıorum die limonlu cheesacake alışlar tabi ben onu akşam yemedim çünkü o saatten sonra hayatta yakamazdım onu..sabaha ayırdım bende:18:
sabah kalkar kalkmaz ılıktan biraz daha sıcak suya 10-15 damla limon sıktım içtim
arkasından 1 kayısı yedim 1 bardak su içtim tekrar
sonra 1 dilim (biraz bonkör bi dilim oldu yalnız):1: cheesacake yedım ve 5i bi yerde çay içtim 1 kupa kadar

sonrasında 20 dk yürüyüşüm var şimdi ben bu yediğim pastayı akşama kadar eritirmiyim ayrıca bu gun 2 bardak daha yemeklerden sonra 5i 1 yerde çay içicem erir dimi erie erir vicdan yaptım çok pis:18:

aa erir erir sıkma canını....keyfini çıkar.....sabahtan yemişin bide..... hiç merak etme.....kilo verdin okadar buda ödülün.... sanki hayatımızda hiç pasta yemicek miyiz....unutma biz rejim yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz....

Back
X