50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu elmalı karanfilli çay nasıl yapılıyor ve ne etkisi var..ve hangi çayları tavsiye ediyorsunuz..ayrıca ekinezya çayını da ilk defa duydum..

ödem söktürücü bir çay..metabolizmyı hızlandırıyormuş.......... tarfii vereyim.....

3 litre kaynar su
2 elma 4 e bölünmüş
1 limon 4 e bölünmüş
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 kabuk tarçın

bunlar kaynak 15-20 dk süzdür iç bitene kadar...

dulcina,hatice_84,tweety,aygirl,daisy87 kızlar dünkü sporlarınızı öğrenbilir miyim?............

bugünkü menüm:56:
KALKINCA 1br ılık su
SABAH 1poğaça 1 kurabiye peynir 1zeytin 1çy k. bal yeşil çay
ARA 1dilim kedidilli pasta yeşil çay
ÖĞLE bezelyeli kereviz 3 yk.buğday
ARA 3 4 kaşık ayva kompostosu ve maalesef yarım kase cips fıstık [bitti çok şükür]
AKŞAM 1 tabak makarna
ARA meyve yemeyi düşünüyorum.
SPOR 20 dk. yürüyüş 10 kat merdiven yarım saat 400 cal kondisyon bisiklete bindim.inşallah pastayı ve fıstıkları yakmışımdır..:84:

canım hoşgeldn aramıza..... spor listesi yapıyoruz dahil olmak ister misin?....

herkese slm 57 kiloyum ve 50 olmam gerek en kısa zamanda. spor yapmak da deli gibi iştahımı açıyor önerilerinizi bekliyorum =(((

öğlene doymadım aslında aç aç kalkım sofradan... 1-2 dksonra doyma sinyali geldi kendimi tok hissettim.. :))

akşamada başka bir şey yapmadım sarma bitsin diye....hoş bitmedi çok az yaptım aslında düdüklünün 1 sırası doldu.. ama evde durmayınca yiyende yok bitmiyor birtürlü.... bu akşam yiyelim kalanını yarın okula getircem zaten burda yenir....

tavuk baget,, but gibi bi şey zaten.... reklamlada çıkan maggi nin tavuk harcından almıştım... fırın poşetine koyuyosun bahaatları doküp hiç haşlamadan pişiriyorsun.... çok lezzetli oluyor...hiç yağsız kendi suyuyla pişiyor....

bu öğlene öğrenciler yiyecek bir şeyler getiriyorlar.....ne yicem bilmiyorum içlerinden sağlıklı olanları seçmeye çalışcam bakalım...

bazen öyle oluyor canim.

güzelmis o tavuk seysi, bizde tavugu bazen firin posetinde az yagla pisiririz sanki daha güzel oluyor.
bu arada ben tavuk baharati olarak sirf maggininkini kullanirim. cok güzel... eminim o dedigin harcda güzeldir.

öglen neler yedin merak ettim :) ögretmen olmak güzel olmali dimi? ben cuma günü eski okul arkadaslarimla bulusucam, ögretmenimizi de davet ettim ama haber alamadim, umarim gelir.

aygirl cnm dunku menum

sabah
yarim simit

ara
-

ogle
1 servis kasigi pilav
1 izgara tavuk sisin yarisi
1 kase cacik

ara
yarim simit
yarim salatalik

aksam
1 kase corba
2 kasik havuc salatasi
1 tabak eriste makarna

ara
1 muz

canim, masallahin var,hamileligin etkisi varken benden iyi besleniyorsun :1:
güzel gidiyorsun, ama keske öglen pilavi fazla yeseydin, aksam ise eristeyi daha az yeseydin. onun yerine havuc salatadan daha cok yeseydin..

öglen neler yedin merak ettim :) ögretmen olmak güzel olmali dimi? ben cuma günü eski okul arkadaslarimla bulusucam, ögretmenimizi de davet ettim ama haber alamadim, umarim gelir.

ayyy ne güzel bir fikir.... inş gelir....

ben olabildiğim kadar az yemeğe çalıştım salata yedim hep ama onlarda k.hidratlı hepsi...

1 servis kaşığı kısır,yarım servs kaşığı patates salatası,1 yemekkaşığ makrna salatası 1 küçük dili tiramisu :2:

aslında kısırı yedim başka şey yemicektim. eşim kızdı bu kadar şeyle doyulurmu diye.. bende diğerlerinden de yedim... anca bu kadar yırtabildim

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN BAYANLAARRRRRRRRRRR:3::3::3:

aygrilcüüüüm menümü yazıorum hemen

2 bardak su (uyanır uyanmaz)
1 kuru kayısı
(20 dk sonra)
1.5 dilim çavdar ekmek
1 üçgen light peynir
1 bardak ekinezya çay

1 hurma
1 limonlu ıhlamur
1 siyah çay
1 bardak su

öğlen
Yarım porsiyon mercimek çorba
4 adet sulu köfte

Ara
1 incir
1 hurma
1 fincan 5i bi yerde çay
1 bardak su

Ara
2 kuru kayısı
1 fincan çay
2 bardak su

Ara
1 hurma
1 kayısı

Akşam
Hani o dün yaptığım dereotlu maydonozlu karışık baharatlı yumurta harcı vardı ya
İşte onun içine 1 dilim kızarmış ekmeği kare kare bölüp buladım
Yağsız kızgın tavada pişirdim ve afiyetle yedim=)
1 bardak ekinezya çay

Ara
2 fincan çay
1 avuç leblebi 2 bardak su

canim sen aralari biraz cok tutuyorsun, aksam yemeginden önceki arada 2 hurma fazla olmus, sonucta tatli yani fruktozu boldur, onu yemesen daha iyi olurdu. ögle yemeginde karbonhidrat eksik, sulu köftede patates varmiydi ? varsa sorun yok ama yoksa bir dilim ekmek / bir iki kasik makarna iyi olurdu. aksam yedigin yumurta tok tutar ve karbonhidrati az tutmussun gayet iyi. leblebiyi keske ögleden sonra yeseydin aksama kuru kayisi yeseydin.. spor ne durumda ?

şimdi dün benim doğumgünümdü ya annemler çok sevıorum die limonlu cheesacake alışlar tabi ben onu akşam yemedim çünkü o saatten sonra hayatta yakamazdım onu..sabaha ayırdım bende:18:
sabah kalkar kalkmaz ılıktan biraz daha sıcak suya 10-15 damla limon sıktım içtim
arkasından 1 kayısı yedim 1 bardak su içtim tekrar (20 dk hazırlanmam sürdü giyin saç baş oda toparlama)
sonra 1 dilim (biraz bonkör bi dilim oldu yalnız):1: cheesacake yedım ve 5i bi yerde çay içtim 1 kupa kadar

sonrasında 20 dk yürüyüşüm var şimdi ben bu yediğim pastayı akşama kadar eritirmiyim ayrıca bu gun 2 bardak daha yemeklerden sonra 5i 1 yerde çay içicem erir dimi erie erir vicdan yaptım çok pis:18:

sabah yedigin icin puan kesmiyorum :34:

canım eşim asker doğuda.boyum 155 benim.yani uzun değilim yüzden bu kilo bu boya çok fazla.sokağa çıkınca zayıf zayıf hatunları görünce içim gidiyor ya.bende bir zamanlar böyleydim süslenir püslenir gezerdim diyorum:((neyse yine çıtır bir anne olucam inşallah.eşimde diyor ki sen artık istesende eskisi gibi olamazsın.o kadar zayıflayamzsın.onun inadına zayıflıcam.ee tabi birde kendimi güzel hissetmek için tekrar.onuda pişman edicem beni bırakıp gittiği için.:)) hamilelikte insana herşey serbestmiş gibi geliyor.yicem tabi ben can taşıyorum ohh ne güzel.ye hamuru ye keki ye pastayı anam bi baktım ibre 75 gösteryo.dudalar silikonlu gibi oldu.burnum arı sokmuş gibi:))çok komik görünüyordum.arkadaşlarım yanımdan gelip geçerdi tanıamzdı düşün yani:)) hep birlikte çıtır olucaz inşallah..:32:

Allah kavustursun canim. Ne kadar oldu gideli ? Sen kac yasindasin ?
Boyuna göre hedefledigin kilo cok iyi canim. esin desin dursun sen istedikten sonra zayiflarsin. hamilelikte iyice sistin demekki :1:artik aaa jelyb10 sen misin diyecekler :21: insallah canim :13:

Gün gelip de bir diyet grubuna mesaj yazacağım aklıma gelmezdi...:31:

Yıllarca hep korudum kilomu,52-53-54 civarındaydı,en son da 58 oldum,

Beni de aranıza alın da bari birlikten kuvvet doğar söylemiyle kilolarımı vereyim,

Kullandığım besin takviyesi olan bi bitki kapsülü var,galiba ondan 4-5 kilo aldım,

Ve kendimi yemek yemekten alamıyorum,hiç doymuyorum sanki :56:,önceden böyle değildim,

Liseden kalma kıyafetlerim var yani on yıllık falan onlara bile sığabiliyordum,giyiyordum yani,

Ama şu an pantolonlarım çok sıkıyo,çünkü ne yersem direk kalça ve basene gidiyo,yüzüm zapzayıf,

Spor yapma fırsatım yok,altı gün çalış, bi günde ev işi dinlenmekle geçiyo,

Ara sıra dans ediyorum ama sürekli olmayınca,bi de bölgesel zayıflamam gerektiği için fayda etmiyo,

İştahım o kadar açık ki napcam bilemiyorum,niye böyle oldum anlamadım ki..!:37:

Napcaz hanımlar,bana da bi el atın ....:13:

Ilk is senin mideni kücültmek. bak o zaman eskisi gibi olursun. hosgeldin aramiza :71:

aslında bı aydır plates yapıorum sadece krına yonlık hareketler yapıorum alt karın ust karın hıc bı deısıklık olmadı ama yedıklerıme dıkkt etmedım sımdı dıkkt dde edıorum pzrtsıden berı baklım belkı bu sfr bı kac cm oynar:(

mekik cek pilatesin yanisira ?

ayyy ne güzel bir fikir.... inş gelir....

ben olabildiğim kadar az yemeğe çalıştım salata yedim hep ama onlarda k.hidratlı hepsi...

1 servis kaşığı kısır,yarım servs kaşığı patates salatası,1 yemekkaşığ makrna salatası 1 küçük dili tiramisu :2:

aslında kısırı yedim başka şey yemicektim. eşim kızdı bu kadar şeyle doyulurmu diye.. bende diğerlerinden de yedim... anca bu kadar yırtabildim

10 yil olmus, o okuldan cikali :) yani 10. sinifa gideli. 5 yil evvel yine bulusma tertiplemistim cok güzeldi.. canim esinde mi ögretmen ? elinden geleni yapmissin.

aygirl cüm süper bir koç oluyorsun :)) tüh seni de kacırıyorum :)) ama haftaya pazartesinden itibaren oldukça sıokı birşekilde başlayacagım.. bunca yememe ragmen hala 50'yim :P ama midem büyüdü hissediyorum... hep daha çok yemek istiyorum :P

Arkadaslar, dünki menülere göre puanlari listede görebilirsiniz. Eger eksik varsa, haber edin emi :)
Isim Kahv. Ara Ögle Ara Aksam Ara Spor Su Toplam
hatice_84 2 0 3 1 3 0 1 1 11
ca_cansu 1 0 3 1 2 1 0 1 9
aygirl 3 1 3 1 1 0 2 1 12
suleulku 3 1 3 1 3 1 1 1 14
jelyb10 3 1 3 1 3 1 1 2 15
lachesis 3 1 0 0 3 1 1 1 10
peppermint 1 0 3 1 3 1 0 1 10
intlogistics 3 1 2 1 3 1 1 1 13

Back
X