Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim cok iddiali gördüm seni:82:
sagol canimhııımmm çok güzel düşünmüşün canım....tebrikler uymaya çalışcaz buna... şimdiden hayırlı olsun koçluğun.......
abooowben daha da iddialıyım 2 listede de birinci olcam bu hafta
sagol canim
abooowyürü be hatice kim tutar seni
![]()
yetti artık bu kilolar kurtulcam ya çok sinirlendim nasılsa evdeyim bugün durup durup egzersiz yaparım suyumu da içiyorum
intlogistics şekerim senle aynı kilodaymışız bu hafta.... yeni fark ettim..
saol tatlım ama ben kendimi tebrik edemıorum çünkü 50,3lerden çıktım nerdeyse 53e şimdi vermek için çabalıorumaygirl@ kilom 60.1 ama adetim
DULCİ@tebrikler 1. kaptın sonunda
İNTLOGİSTİCS@tebrikler canım 900g vermişsin
GZMNC@doğum günün kutlu olsun tatlım
anchusa@liste için teşekkürler ben kilo bildirimi yapmadım bu hafta çünkü adetim
ŞULEULKU@sana da liste için teşekkürler ve bugünkü sporum 45 dk leslie yapabilirsem 15 dk da kol hareketleri yapcam yaparsam daha sonra tekrar yazarım
KIZLAAAAAAR@ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
yeni yil, yeni ümitler :13: kendine göre bir hedef cizdin mi ? yani su zaman icerisinde su kiloya inmeliyim diye ?
saol tatlım ama ben kendimi tebrik edemıorum çünkü 50,3lerden çıktım nerdeyse 53e şimdi vermek için çabalıorum
neyse önce sağlık dielim
8.5 kiloyu 7 ayda verdim ama sıkıldım artık kalan 4.5 kiloyu da 1-2 ayda verrmek istiyorum az bir zaman mı sence hamilelikten önceki kilom 55 ti ama en fazla 52 olmak istiyorum ben
evt cnm öyleymişiz hakkaten =) ama artık senın tavsiyelerine uyarak çook sağlıklı beslenıorum yavaş ama kesin çözüm alıcam bu sefer inş. bakalım bu hafta hangimiz daha çok gram vericez
aramızda tatlı bi çekime olsun azcık da kaçamak yaparken 2 kez düşünelim bari
beni zaten haftasonu kaçamakları mahvetti50,3 lere düşmüştüm ne güzel:2:
neyse moral bozmak yok bu efer hem sağlıklı hem kalıcı verıorum kilolarımı![]()
tebrik ederim intlogisticbu kilon da çok güzel bence
aygirl@ kilom 60.1 ama adetim
DULCİ@tebrikler 1. kaptın sonunda
İNTLOGİSTİCS@tebrikler canım 900g vermişsin
GZMNC@doğum günün kutlu olsun tatlım
anchusa@liste için teşekkürler ben kilo bildirimi yapmadım bu hafta çünkü adetim
ŞULEULKU@sana da liste için teşekkürler ve bugünkü sporum 45 dk leslie yapabilirsem 15 dk da kol hareketleri yapcam yaparsam daha sonra tekrar yazarım
KIZLAAAAAAR@ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
herkese güüünayyydıııııııııııııın
GZMNC canım mutlu yıllar yeni yaşın sağlık mutluluk başarı getirsin sana inş
dulci koçluğun için saol
aygirlcüm bu haftaya çok sıkı başladım aldığımı kiloları biir bir vericem eminim sana süper menüler bildiricem iddaloyım bu konuda
ama menüleri bi gun sonra yazıcam çunku yemeden yazında kaçamak lar olabilio dolayısyla bugunku menümü yarın yazıcam sana
yeni yıl yeni hedefler
hepimize kolay gelsin kızlar başarı mutluluk daim olsun![]()
evet canim kesinlikle varim bu hafta spor listesinde. olmaliyim.. zaten gicik oldum enerjimi bu sekilde atayim :88: begendigim salak oglan yilbasi partisinde bir kizanumarasini vermis. ondan vazgecmeliyim
inadina incecik güzel olayim ki kaybeden o olsun
![]()
gzmnc mutlu yıllar hayatım, geç oldu ama yeni öğrendim.
Aydınlık mutluluk dolu bir yıl getirsin yeni yaşın![]()
kilolari verirsin eminim..
bosverdimdövsem kilo verirmiyim ki ?
aslında bu benim 2 sene önce rejime başlayıp hedeflediğim kilo 59-60 arası bişeydim o döenmler 52 hedef koymuştum kendime ama şimdi 50nın tam normal olacağını düşünüorum çünkü azcık basen ve azcık göbiş var onlarda gitmeli![]()
Kizlar üzerinize afiyet benim haftasonu bi sorunum oldu, kalp atislarim birden hizlandi ne nefes darligi gecirdim, hemde cok rahat yatarken, yani bir aktivite yokken. babam mutlaka doktora git dedi, simdi persembe icin randevu aldim, ama su an bu simdi o günden sonra ikincisi, garip bir his var, asiri heyecanlanmisim gibi hissediyorum. cok rahatsiz etti beni bu yarim saattir böyleyim..