• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

intlogistics şekerim senle aynı kilodaymışız bu hafta.... yeni fark ettim..

intlogistics şekerim senle aynı kilodaymışız bu hafta.... yeni fark ettim..

evt cnm öyleymişiz hakkaten =) ama artık senın tavsiyelerine uyarak çook sağlıklı beslenıorum yavaş ama kesin çözüm alıcam bu sefer inş. bakalım bu hafta hangimiz daha çok gram vericez:1:

aramızda tatlı bi çekime olsun azcık da kaçamak yaparken 2 kez düşünelim bari:1:
beni zaten haftasonu kaçamakları mahvetti:41: 50,3 lere düşmüştüm ne güzel:2:
neyse moral bozmak yok bu efer hem sağlıklı hem kalıcı verıorum kilolarımı :46:

selam arkadaslar,
nasilsiniz

bu hafta benim islerimin en yogun oldugu hafta, fazla giremicem simdiden kusura bakmayin
ama aksam evden takilirim size..

optummmm

aygirl@ kilom 60.1 ama adetim

DULCİ@tebrikler 1. kaptın sonunda

İNTLOGİSTİCS@tebrikler canım 900g vermişsin

GZMNC@doğum günün kutlu olsun tatlım

anchusa@liste için teşekkürler ben kilo bildirimi yapmadım bu hafta çünkü adetim

ŞULEULKU@sana da liste için teşekkürler ve bugünkü sporum 45 dk leslie yapabilirsem 15 dk da kol hareketleri yapcam yaparsam daha sonra tekrar yazarım

KIZLAAAAAAR@ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

anchusa@liste için teşekkürler ben kilo bildirimi yapmadım bu hafta çünkü adetim

ŞULEULKU@sana da liste için teşekkürler ve bugünkü sporum 45 dk leslie yapabilirsem 15 dk da kol hareketleri yapcam yaparsam daha sonra tekrar yazarım

saol tatlım ama ben kendimi tebrik edemıorum çünkü 50,3lerden çıktım nerdeyse 53e şimdi vermek için çabalıorum:1:
neyse önce sağlık dielim

yeni yil, yeni ümitler :13: kendine göre bir hedef cizdin mi ? yani su zaman icerisinde su kiloya inmeliyim diye ?

8.5 kiloyu 7 ayda verdim ama sıkıldım artık kalan 4.5 kiloyu da 1-2 ayda verrmek istiyorum az bir zaman mı sence hamilelikten önceki kilom 55 ti ama en fazla 52 olmak istiyorum ben

8.5 kiloyu 7 ayda verdim ama sıkıldım artık kalan 4.5 kiloyu da 1-2 ayda verrmek istiyorum az bir zaman mı sence hamilelikten önceki kilom 55 ti ama en fazla 52 olmak istiyorum ben

nasil verdin kiz o kadar kiloyu 7 ayda ?:53: su an hamilemisin sen ? benim hafizam cok iyi degildir, belki daha önce konusmusuzdur ama iyice kavramam zaman aliyor :)

yok canım bu vermeye çalıştığım kilolar doğumdan kalan oğlum var 1.5 yaşında daha kurtulamadım şimdiye çoktan vermem gerekirdi doğumdan sonra 65tim şimdi 56.4 7 aydır kilo verme girişimlerim var

evt cnm öyleymişiz hakkaten =) ama artık senın tavsiyelerine uyarak çook sağlıklı beslenıorum yavaş ama kesin çözüm alıcam bu sefer inş. bakalım bu hafta hangimiz daha çok gram vericez:1:

aramızda tatlı bi çekime olsun azcık da kaçamak yaparken 2 kez düşünelim bari:1:
beni zaten haftasonu kaçamakları mahvetti:41: 50,3 lere düşmüştüm ne güzel:2:
neyse moral bozmak yok bu efer hem sağlıklı hem kalıcı verıorum kilolarımı :46:

hııımm çok güzel olur....tamam şekerim bakalım cumaya kim daha çok verecek.....

tebrik ederim intlogistic :nazar::nazar::nazar:bu kilon da çok güzel bence

aslında bu benim 2 sene önce rejime başlayıp hedeflediğim kilo 59-60 arası bişeydim o döenmler 52 hedef koymuştum kendime ama şimdi 50nın tam normal olacağını düşünüorum çünkü azcık basen ve azcık göbiş var onlarda gitmeli:27:

herkese güüünayyydıııııııııııııın:3:
GZMNC canım mutlu yıllar yeni yaşın sağlık mutluluk başarı getirsin sana inş:71:
dulci koçluğun için saol :54:

aygirlcüm bu haftaya çok sıkı başladım aldığımı kiloları biir bir vericem eminim sana süper menüler bildiricem iddaloyım bu konuda :21:
ama menüleri bi gun sonra yazıcam çunku yemeden yazında kaçamak lar olabilio dolayısyla bugunku menümü yarın yazıcam sana

yeni yıl yeni hedefler :21:
hepimize kolay gelsin kızlar başarı mutluluk daim olsun :65:

evet canim kesinlikle varim bu hafta spor listesinde. olmaliyim.. zaten gicik oldum enerjimi bu sekilde atayim :88: begendigim salak oglan yilbasi partisinde bir kiza :20:numarasini vermis. ondan vazgecmeliyim :63:inadina incecik güzel olayim ki kaybeden o olsun :21:

gzmnc mutlu yıllar hayatım, geç oldu ama yeni öğrendim.

Aydınlık mutluluk dolu bir yıl getirsin yeni yaşın :71:

kilolari verirsin eminim..

bosverdim :61:dövsem kilo verirmiyim ki ?

İyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim....

bol kilo vererek sağlıkla birlikte paylaşarak inş....

Aygirl'cüm boşver boşver pişman olacaktır kesin ama 'son pişmanlık neye yararrrrrrr' deriz bizde ona :P

Kizlar üzerinize afiyet benim haftasonu bi sorunum oldu, kalp atislarim birden hizlandi ne nefes darligi gecirdim, hemde cok rahat yatarken, yani bir aktivite yokken. babam mutlaka doktora git dedi, simdi persembe icin randevu aldim, ama su an bu simdi o günden sonra ikincisi, garip bir his var, asiri heyecanlanmisim gibi hissediyorum. cok rahatsiz etti beni bu yarim saattir böyleyim..

aslında bu benim 2 sene önce rejime başlayıp hedeflediğim kilo 59-60 arası bişeydim o döenmler 52 hedef koymuştum kendime ama şimdi 50nın tam normal olacağını düşünüorum çünkü azcık basen ve azcık göbiş var onlarda gitmeli:27:

eveet süper vki 19 iyi bence de darısı başıma bence de yarışalım çok hırslıyım bu hafta

Kizlar üzerinize afiyet benim haftasonu bi sorunum oldu, kalp atislarim birden hizlandi ne nefes darligi gecirdim, hemde cok rahat yatarken, yani bir aktivite yokken. babam mutlaka doktora git dedi, simdi persembe icin randevu aldim, ama su an bu simdi o günden sonra ikincisi, garip bir his var, asiri heyecanlanmisim gibi hissediyorum. cok rahatsiz etti beni bu yarim saattir böyleyim..

geçmiş olsun stres ve üzzüntüden bazen taşikardi olabiliyor psikolojiktir ama yine de bi git için rahat etsin

Back
X