5 yıllık sevgilisini benimle aldatmış.

Ileride seninlede sorunlar yaşadığında sana şuan yaptığını başka bir kıza yapacak ve o kızı elde edince senden ayrılacak çünkü sorun olduğunda başka kisilere yönelme davranışı var bunu degiştirebilceğini sakın düşünme daha küçüksün insanlar değişmez değişmiş gibi yapar... iliskin ciddi bir yola girmeden bitirmende fayda var...

Kolay aldatılıyorsun anladıgım kadarıyla. Ruhun duymuyor tabiri caizse. Belki 3. Biri var ne biliyorsun? Eğer çok istiyorsa seni yaşıda genç değil, direk işi ciddiye bindirsin ancak öyle güven güvenceksen.

Tam tersinden düşünün yaşadıklarınızı.

Yer değiştirin sevgilinizle, o sizin diğer güya ayrılmadığını sevgilinizle konuşur muydu?
Yoksa iki kişiyi idare ettiğinizi duyduğu anda büyük tepki verip sizinle iletişimi mi keserdi?
Cevap belli.

Diğer kizla konuşmussunuz birde. İkinizin de düştüğü durum çok komik.

İstemeseydim söylemezdim demiş paşam lütfetmis

Ne yazsam bilemedm ben belki hata yapardım ama içimde kalmasindansa kalbimin sesini dinlerdim keşke afferseydim dememek icin iyice süründürdkden sonra tabi bayağı mesafeli ve önyargılı olurdum ama denerdim

Konu sahibinin hepsi bu kadarsa seni affedicem demesine ne demeli . Sevgilisinin sevgilisi olmasi pekte umrunda değil gibi

Cidden şaka gibi sevgilin sevgilisiyle buluşuyor ve sen "hee iyi cnm tmm öptm" deyip devam ediyorsun. Adam evlenince de aldatsa accuk da seviştim al ispatı diye telefona bağlar kadını "hmm pki" der geçer o zaman da konu sahibi. Ne güzel hayatlar

Erkek arkadaşın numarayı verince blöf yapmış aramayacağını düşündğ herhalde foyası ortaya çıktı, sen varken niye görüşsün mantıklı mı sence? Bana pek güvenilir gelmedi.

5 yıllık yaşanmışlığı olan asıl sevgilisine bunları yapan 2 aylık sana neler yapmaz bi düşün bakalım

yav bu erkeklerin soyuna kıran mı girdi noldu ? Siz de biliyorsunuz en azindan hissediyorsunuz iste. Guven kolay bir sey degil nasil guveneceksiniz de evleneceksiniz? Yapmayin Allah askina kendinize deger verin biraz

dur ben bi affedip geliyim neyse tanışalı 2 ay oldu adamın 5 yıllık da sevgilisi varmış ama evlenicez zaten yaşamayan bilemez
Bu pandemi sürecinde nasıl ve ne kadar görüşüp güzel bir ilişki yaşamislar acaba birde o var telefondan yaşanmış olabilir bu güzel ilişki

Bu pandemi sürecinde nasıl ve ne kadar görüşüp güzel bir ilişki yaşamislar acaba birde o var telefondan yaşanmış olabilir bu güzel ilişki
geçen burda 3 yıldır hiç görüşmeden sadece telefondan sevgili olup 5 sene daha böyle devam edersek evlenmeyi düşünüyoruzu gördükten sonra artık şaşırmamaya karar vermiştim halbuki

ben aklına fındık kabuğu sokmak istemem ama belki kızda biliyodur seninle ilişkisi olduğunuyalan söyliyor olabilirler ona gidiceğini göster hatta git ama korkutmak için b gerçekten gitme yani korksunki hata yapamasın ve varsada öle bi durum hemen hatasını düzeltsin erkekler kaç yaşına gelirse gelsin çocuk gibilerdir yaramazlık yapıp kaçarlar eğer anneleri peşinden geliyorsa dahada kaçarlar ama anne olduğu yerde duruyorsa erkek çocuk anneye koşar kaçan kovalanır hesabı sen akıllı bi kızsın benim gördüğüm kadarıyla hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…