5 yıllık sevgilisini benimle aldatmış.

Istesem soylemezdim ne demek ya lütuf etmis beyfendi

Aldatmanın boyut değiştirmiş hali.

Hem yalancı he pişkin.

Resmen aldatmış bir de üste çıkmış.

Kim bilir kızla neler yaşadılar , beş sene ya dile kolay üstüne de " anlaşamıyoruz , ayrılmak için irademi kullanmadım " diyor.

Utanmadan diğer kizla konuşturuyor.

Evli olup aldattiktan sonra " anlaşamıyoruz zaten yillardir diye yalan adan şeref yoksunlarinin sözlerine benziyor aynı bu da.

Bugün o kıza yapan yarın da sana yapar.

Seni de onu da aldatmış

Paralel bi ilişkisi daha varmış.

Yaşın da zaten evlenmek için çok küçük 22 ne ki

Ayrıl

Daha karakterli gözüyle gönlüyle senin yanında olup gözünü arkada bırakmayacak adamları bul.

Bundan bi yol olmaz. Kız içinde gerçekten eski sevgilisi olduğuna inanmıyorum. Hiç kimse bu kadar sakin kalamaz yani konuşmaz bile. Bitirir gider. Bir de açıklama yapmış sizin işiniz görülsün diye. Ben inanmadım. Sevgilin vicdanını rahatlatıyor. Aynısını sanada yapar

Konusturdugu kisinin eski sevgilisi olup olmadigida meçhul belki de birini ayarlamstr konuşturmak icin. Bana fazla dramatik ve sıkıntılı geldi.5 yillik sevgilisine bunu yapan 5 yıllık eşine neler yapmaz yani bu çocuktan koca moca olmaz iyi düşün

ahahah şaka mı bu??
Tarih tutuyor, yaş tutuyor 5 yıllık ilişki abla ve profesyonel yalancılık adının baş harfi de “k” mı?
Aynı sözler ve de..
İlişkisi olduğunu ben öğrenmiştim, bana da sürekli tartıştıklarını ama bir türlü ayrılamadığını, sorunları olduğunu, ilk defa birine karşı böyle hissettiğini onu sevmediğini falan söylemişti, inanılır mı sizce buna? Umarım kanmamışsınızdır, yalnız aynı kişiyse iyi gülerim

Konu sahibi size cevap veremez zira kendisinin hesabı pasif. Eski konuyu hortlatmışsınız sevgili yeni üye.

Ay aklıma wplure geldi birden o da kendiyle kavga etmişti aynı cümleleri kurmuştu, kulakları çınlasın

Dilerseniz yeni konu açın, öyle dertleşelim

O da kendiyle kavga etmişti demişsiniz mecazi mi gerçek mi

Boyle hastalıklı toksik ilişkiler yasayan ınsanlar var. Bır ınsanı şstemıyorsan ,o ne yaparsa yapsın istrmessın dönmessin. Kız bırakmıyor senınkı de anngelıyor kullanıyor kızı bellı kı. Emın ol ewlensen , gorusurler.kız da kabul eder , ayrıl barıs yalaması olan ilişkiler hep boyle oluyor. ne gerek var. Bence uzaklas. Cok gencsın. Daha duzgun biriyle bır seyelr yasaman daha iyi olur.kafan rahat olur

Canım farkında mısın o kızı değil sadece seni de aldatmış? Ne demek dürüst oldum bir kere seni kaybettim, harika bir şey bu en kötü şeyleri yaparım sonra söyleyince eee dürüst oldum sil onları derim. Bu dürüstlük değil, dürüstlük de bu değil. O aradığının kız arkadaşı olduğundan emin ol, illa devam edeceksen de ailenle falan tanıştırma, iki aydır tanıyorsun ve aldatılmışsın. Çok iyi takip et affederseniz…

Kesinlikle yol ver.
Yarn birgün yine aldatacak yakaladığında da"ama aşkım ben sana demiştim kız peşimi bırakmıyo" olacak
Hem olmasa bile bu şüpheyle ne kadar mutlu olabilirsin. Her saatin işlence olur her hali şüphe uyandırır. Paranoyaya bağlarsın
Kaldı ki evlenince çook daha rahat oluyo bu tipler çirkefleşiyor kendilerini her halükarda hakkı görüp muhatabının saçını bşını yolduruyorlar.
Laflarına asla kanma derim. Benden sana büyük tavsiyesi canım

Arkana bakmadan kaç git çünkü bunu şuanda yapan evlenince gene yapar. Değişmez bir kanun aldatan hep aldatır ve bir saçmalık yapıp sakın evlenme. Aldatan adam adam değildir çok şey yazarım buraya ama işte yazamıyorum. Birde şunu anlamıyorum neden bu aldatan erkekler bu kadar ilgi çekici oluyor seviyorsunuz anlam veremiyorum gerçekten. Allah karşına seni seven seni aldatmayacak birinş çıkarır umarım. Hayatının en büyük hatasını bununla ilişkiye devam edersen yapmış olursun.

Siz bu hikayedeki hangi kişisiniz. Yoksa konuya sonradan mı dahil oluyorsunuz ya da görünmeyen kısımda mısınız.

Dürüstlk naraları atma planları Bak ileride duyarsan şimdiden söyleyeyim de bile bile geldin derim sonra demek istemiş.

Sana tiyatro oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…