5 yıllık sevgilisini benimle aldatmış.

Ben insanların değişeceğini düşünmüyorum ( istisnai durumlar hariç) yani o 5 yıllık sevgilinin başına gelen sizin de başınıza gelebilir. Yerinizde olsam aklımda bu kadar soru işaretleri ile aklımı meşgul etmez yol verirdim aslan parçasına :süslü: Zaten büyük ihtimalle siz ayrılırsanız şayet soluğu o kızın yanında alacak 😊 Hep böyle olur zaten hatta muhtemelen evlenirler yuva kurarlar o kızcağız da : Bak bensiz yapamadın benden vazgeçemedin diyerek böbürlenir

Seni aldatmış. Üzülmesi mahcup olması bir daha aldatmayacagi anlamına gelmez.

Cidden şaka gibi sevgilin sevgilisiyle buluşuyor ve sen "hee iyi cnm tmm öptm" deyip devam ediyorsun. Adam evlenince de aldatsa accuk da seviştim al ispatı diye telefona bağlar kadını "hmm pki" der geçer o zaman da konu sahibi. Ne güzel hayatlar :KK53:
Şaka gibi gerçekten 😂 adam ikisini birden alsın mutlu mesut yaşasınlar bence 🤣

Linclemeyi doğru bulmuyorum kimse kimseye zarar vermeden istediğini yapabilmeli ama başkasını üzüp aldatan bir insan haysiyetsizdir. Ben seni aldattım ama bak haber veriyorum demek de ne bileyim...

Dikkatli ol uzak dur derim yorumların çoğu bu yönde ama yok ben yazılanları okudum ama kendim karar verecem diyorsan sen bilirsin . Pisman olmanı kimse istemez . Sende olmak istemezsin sanırım dimi 🤔

BENce ilişkide karşılıklı güven tam olmalı.. belli ki içinde ukte kalıyor kendini üzersin ve inan doğru insanla karşılaştığında içinde ukte olmadan ona evet dersin

Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kaç ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dün bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da görüştüğünü, onu sevmediğini, sürekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir türlü iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını söyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar açıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum çünkü seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını söyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları söyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını söyledi.

Evet aramız iki üç yıldır çok kötüydü beni istemediğini de söylüyodu ama düzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi çıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs söyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana söylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere dürüst olup söyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını söyleyemedim dilim varmadı o yüzden onun numarasını verdim öğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir süre düşünmek istiyorum dedim, pek görüşmüyorum.

Ben bundan önceki ilişkimde de büyük aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı içim rahat değil hem de kendim için tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve çok mahcup durumda olması, beni çok istediğini herşeyi düzelteceğini söylemesi.
Bugüne kadar her şey gayet güzel gidiyordu bu kez düzgün bir ilişkim oldu sanmıştım. Böyle bir olay olması beni şaşırttı

Bu aşılabilecek bir durum değil
Yalan, aldatma bir de üstüne seni üçüncü bir kişiyle muhatap etmesi olacak iş değil
Bu adamla sadece üzülürsün

Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kaç ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dün bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da görüştüğünü, onu sevmediğini, sürekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir türlü iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını söyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar açıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum çünkü seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını söyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları söyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını söyledi.

Evet aramız iki üç yıldır çok kötüydü beni istemediğini de söylüyodu ama düzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi çıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs söyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana söylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere dürüst olup söyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını söyleyemedim dilim varmadı o yüzden onun numarasını verdim öğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir süre düşünmek istiyorum dedim, pek görüşmüyorum.

Ben bundan önceki ilişkimde de büyük aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı içim rahat değil hem de kendim için tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve çok mahcup durumda olması, beni çok istediğini herşeyi düzelteceğini söylemesi.
Bugüne kadar her şey gayet güzel gidiyordu bu kez düzgün bir ilişkim oldu sanmıştım. Böyle bir olay olması beni şaşırttı
Başkasını seninle aldatan,senide başkasıyla aldatır

Şimdi senin aşkindan ölüyorsa bile evlenip 3-5 sene sonra aynisini sana yapmayacagini bilemezsin.

Sanki evli 5 cocuklu yuvasini dagitiyorda yok kizin ailesi devreye giriyormuşta ayrilamamiş filan. Hangi aile kizinin sevgilisine "nolur ayrilmayin" diye yalvarir Allah askina.

Basbaya ikinizi idare etmeye calismiş. Bunu yapan insan ayni şeyi evliyken de yapar, size de yapar gayet.

Sadece bu kadarsa affedeceğimden sonrasını okumadım.Ne fark eder ki? İsterse hiç görüşmemiş olsun,sonuçta bir kıza hiçbir açıklama yapmadan,kız ilişkisi devam ettiğini zannederken aldatma fiilinde bulunmuş mu bulunmuş.Bugün ona yarın size.Güvenilmezin teki.Madem ayrılmak istiyormuş madem sevmiyormuş 5 senedir aklı nerdeymiş.Konuşma yetisini mi kaybetmiş.Adam akıllı ayrılmak istiyorum dese kız peşinden koşmazdı hoş.Yedekte tutacak canı isteyince gidecek.İğrenç bir karakteri var,midem bulandı.Hala daha sevgilim demeyin şu karakterize

Konuştuğun kişi gerçekten o kız mıydı acaba ? Sen yalanlarına inandın mi, hangi kız 5 sene boyu sevilmediğini bile hissede devam eder? Öyle bir anlatmış ki sanki kız peşinde pervane, kendinden pay biç 5 sene seni sevmeyen ve sevmediğini belli eden adamla sevgili olur musun? Adamın her sözü yalan dolan. Bayağı kandırmış onu da seni de. Sen affedersin bu midesizlikle, bu kadarsa tamam affedicem falan demişsin çünkü . Midem kalktı gece gece gidiyorum ben

Yasin daha 22. Ne evlenmesi hem de iki aydir tanidigin adamla. Ne cabuk tanidiniz birbirinizi de evlenmeye karar verdiniz. Zaten taniyamamissin da gormus oldun.
Ayrica bu adamla da olmaz. Herseyi anlattim demis altindan baska seyler cikiyor. Ondan ayrilamadim ama seni sevdim. Seninle evlenmeyi dusunuyorum o yuzden herseyi bil istedim falan hikaye. Nisanlansan diyelim sosyal medyadan oradan buradan kiz ogrenecekti ve sen eninde sonunda o kizi ogrenecektin..o yuzden simdiden kizdan ogrenmeden kendim soyleyim demis. Olay bu.
Bu adamla evlenilmez. Aldatma karakter meselesidir. Aldatan hep aldatir. 13 haziranda bitirmeyi bilmisse bunu daha once de yapabilirdi. Hikaye yazmasin bosyere. O kizi seninle aldatmis iste. Istese ayrilip sonra seninle sevgili olabilirdi. Resmen ikinizi de idare etmis. Adam 5 para etmez karaktersizin teki. Bu arada yalani da var. Yalanci ile yola cikilmaz.

Okadar dunyadan bihabersinki . Yasin küçük normal. Aslinda o an ona tekmeyi basicaktin. Soylediklerine baksana yalanci aldatan birj. Heleki evlenirsen kac kez aldatir seni. Inan kardesim dunya vok kotu. Hele erkekler cok pis nefisli. Iyisi de vardir. 22 cok kucuk yas. Gez eglen oku calis yapılacak okadsr guzel seyler varki

Merhaba

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Kesin mahcuptur. Yerin dibine giriyordur. Sizi inandırmak için iyi oynamış belli. Yerinizde olsam asla görüşmezdim.

Neyin kararsızlığını yaşıyorsunuz?
Kim bilir niye itiraf etti? Madem hiç sevmemiş beş yıl boyunca ne diye ayrılamamış?
Buluştuklarını söylemeye de dili varmamış.Aman ne masum...
Yok konferans şeklinde ayrılık konuşmaları. Ne kadar çirkin.

Adamın ne beş yıllık sevgilisine ne de iki aylık sevgilisine zerre saygısı yok. Bakın aynı cümlede iki sevgili ne kadar rahatsız edici değil mi? Affetmek için çok ulvi bir sebebiniz yoksa kurtarın kendinizi derim.

Ay diğer kıza yaptıklarından yüreğim şişti (ama kızın düzmece olduğunuda düşündüm,kızın tepki vermeden nur parçası gibi herşeyi anlatması,konferans görüşmede kıza seni istemiyorum demekler falan fazla düzgün ilerleyen bir itiraf sahnesi). Yavrum bu düzenbazı çok mu aradın? Hepsi bu kadarsa seni affedicem ne demek ola ki hem? Daha ne bekliyosun yasak aşk cinayeti falanmı çıkmalıydı arkasından,töbe yarabbim yaaa! Evlen evlen sen bunla bi daha bulamazsın böyle cinsini,resmen özel imalat!

X