5 Yıllık Platonik Aşkım :'(

asigimasikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
1
0
32
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandır aslında aranızdayım,devamlı okuyorum ama yeni üye oldum.

Benim 2010 yılından beri bitmek tükenmek bilmeyen derdim var.

Ben ankarada kalıyorum, geçen yıl iç mimarlık mezunu oldum, kıbrıslıyım. Birazdan bahsedicegim platonik aşkımda kıbrıslı, ama o kıbrısta kalıyor..

2010 yılında önce kıbrıs gazetesinde gördüm onu, bir bakanın ailesinden olduğu için aksam yemeginden bir fotografları vardı.
Neyse; araştırdım buldum, 2011 yılına kadar sosyal medyadan devamlı takip ettim, kıbrısa tatile gittik, yer bildirimi yaptıgı yere gittim, ama o beni görmedi kalabalıktan..
Sonra ilişkisi başladı, 2 buçuk yıl sürdü tahminen.

Bu esnada bende unutmayı denedim, ama olmadı hep resimlere baktım, kıbrısa gittikce gormeye calıstım vs.. Ama hiç konuşmadım, kendimi farkettirmedim ona, cesaret edemedim.

Neyse, ben bu kişiye hala aşığım arkadaşlar, 5 yıl oldu ama durduramıyorum kendimi, 2 ay önce yine kıbrıstaydım, bi arkadasımın dugunu icin, o da oradaymış, sahneye cıktı, meger sesi guzelmis, sarkılar soylettiler.. Benim azalan aşkım iyice iyice arttı tabi. Sabah akşam çektiğim videosunu izleyip duruyorum.

En son dün mesaj attım duramadım, kimsin dedi kim oldugumu soylemeden seni begenen biri gibi bir mesaj attım, sadece ok yazdı...

Kızlar ben ne yapmalıyım, resmen yanıp tutuşuyorum, deliricem artık hayallere dalıp kendi kendime sırıtıp duruyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum..
Bana bi akıl fikir verin lütfen..

Hım daha önce ilişkiniz de olmamış zaten .platonik ise cesaret edin facede filan ekleyin konuşun biraz .sonra onun tavrından anlarsın oldu oldu olmadı çay içersiniz :)

oy oy oy 5 yıl..Hiç mi başkasıyla görüşmedin,çıkmadın bu aşktan öte takıntı olmuş sende

Keşke öyle bir mesaj atmasaydınız... "Ok" cevabı da ayrı bir olay, çok umursamaz, kendini beğenmiş gibi geldi bana. Sizinki aşk değil, takıntı.

sizi beğeneyorum mesajına ok yazan erkeğin egosu fazla kalkmıştır.. uzak dur ondan

aşk? bu mu aşk? yok artık.. bir gün aşık olursanız anlarsınız aşkın ne olduğunu.. bu anca saplantı yada takıntı olabilir. hiç tanımadığı bir insanı 5 yıl gizli gizli takip etmekte pek sağlıklı bir durum değil açıkçası.. "stalking" diye bir tabir var bir araştırın derim..

Platonik değil,takıntı bence..
Ayrıca seni beğenen biri demeniz hoş olmamış,kabarık egosu iyice kabarmış çocuğun..

sen yine yaşayana aşık olmuşsun :)
ben bundan taaa 11 yıl önce gazetede çıkan
kapkaç kurbanı birisine aşık olmuştum
üstelik ölmüştü ...

Bence de aşk değil bu
İyi bilirim benim de bu kadar uzun sürmese de takıntım oldu ama takıntından kurtulman için takip etmeyi videolarını izlemeyi stalklamayı kesmelisin, gerisi kolay, zaman halleder.

5yil çok uzun bir süre.. Kaç yaşındasınız? Ayrıca 5yil içinde ulaşmayı neden düşünmediniz? Yani sevgilisi olmadan once.. ya da sevgilisinden ayrildiktan sonra. Bence ilk mesajınız olmamış.Kendinizi merak ettirseydiniz. Bir hayran diye düşünmüştür. Umarim 5yila karsilik bulabilirsiniz..

5 yıl yahu 5 yıl.. kaldi mi boyle platonikler. Kendinizi durdurun bence silin o videoyu o çocuğu da ekleyin faceden bi şansınızı deneyin ama olmazsa olmaz zorlamaya gerek yok. Napin edin unutun bence hayattan bir seyler kaçırıyor olabilirsiniz. Suan sevgiliniz olabilirdi cok mutlu olabilirdiniz evlilik planlari uçuşuyor olabilirdi ama siz hala sizin varlığınizdan habersiz biri için 5 yil harciyorsunuz.. yapmayin etmeyin padişahın oğlu olsa değmez

5 yıla yazık olmuş,bu aşk değil hayranlık olabilir. Benim bildiğim platonik kendi çevremizdeki insanlara karşı olur,ünlü sayılacak birine ancak hayran olabilirsiniz,takıntı olmuş,yardım almalısınız 5 yıl çok fazla,hemen açılsaydınız keşke

Adam öyle sahneye mahneye çıkan bi tipse, kendi çapında ünlü takılan bi tipse yani, ilk mesajında onun dikkatini çekebilmen, daha yaratıcı bişeyler yazman lazımdı.
Beğenen eden oktur, klişe mesajlara alışıktır o da. Sallamamış olması normal yani bi nebze.
Bi süre bişey yazma, adını bi unutsun, sonra daha yaratıcı şekilde imaj tazelersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…