5 Yıllık Platonik Aşkım :'(

Kusura bakmayın ama tanımadığınız, huyunu suyunu bilmediğiniz ve bir şeyler paylaşmadığınız bir insana bu kadar "aşık" olamazsınız bence. Sizinki saplantı. Ulaşabileceğiniz ve gerçek bir sevgiyi paylaşacağınız insanlara yönelin bunlar anca lisede olur

bu tamamen saplantı, benimde başıma geldi aylarca kendimi bilmedim sonra bizim iş arkadaş vasıtasıyla oldu, sonra 15 günde bitti gitti. Hiç kafamda kurduğum gibi diilmiş adını duymak istemedim bi daha.

size burcu güneş in hep seni sevdim şarkısını armağan ediyorum
valla ilk aklıma o geldi

ok yazması da yetmiş bence yani
kendini beğenmiş sanırım...

çok enteresan aşk değil hastalık gibi birşeymiş

Sevgi emek ister. Tanımadığınız ve hiç bir şey paylaşmadınız bir adama böyle büyük bir aşk beslemek aşkın sevginin doğasına aykırı. Bu olsa olsa bir takıntıdır. Bence psikoloğa gidin. Burada ne desek ikna olmazsın. O yüzden uzman kişilerin bunun aşk olmadığını sana söylemesi belki etkili olur.

kesinlikle katılıyorum yakından tanıyınca bitmesi muhtemel..hatta faceden geçmişine bakabiliyorsanız bile bitebilir o derece :)

bence açık açık söyleyin..Bişi kaybetmezsiniz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…