Merhaba arkadaslar. Uzun zamandır aslında aranızdayım,devamlı okuyorum ama yeni üye oldum.
Benim 2010 yılından beri bitmek tükenmek bilmeyen derdim var.
Ben ankarada kalıyorum, geçen yıl iç mimarlık mezunu oldum, kıbrıslıyım. Birazdan bahsedicegim platonik aşkımda kıbrıslı, ama o kıbrısta kalıyor..
2010 yılında önce kıbrıs gazetesinde gördüm onu, bir bakanın ailesinden olduğu için aksam yemeginden bir fotografları vardı.
Neyse; araştırdım buldum, 2011 yılına kadar sosyal medyadan devamlı takip ettim, kıbrısa tatile gittik, yer bildirimi yaptıgı yere gittim, ama o beni görmedi kalabalıktan..
Sonra ilişkisi başladı, 2 buçuk yıl sürdü tahminen.
Bu esnada bende unutmayı denedim, ama olmadı hep resimlere baktım, kıbrısa gittikce gormeye calıstım vs.. Ama hiç konuşmadım, kendimi farkettirmedim ona, cesaret edemedim.
Neyse, ben bu kişiye hala aşığım arkadaşlar, 5 yıl oldu ama durduramıyorum kendimi, 2 ay önce yine kıbrıstaydım, bi arkadasımın dugunu icin, o da oradaymış, sahneye cıktı, meger sesi guzelmis, sarkılar soylettiler.. Benim azalan aşkım iyice iyice arttı tabi. Sabah akşam çektiğim videosunu izleyip duruyorum.
En son dün mesaj attım duramadım, kimsin dedi kim oldugumu soylemeden seni begenen biri gibi bir mesaj attım, sadece ok yazdı...
Kızlar ben ne yapmalıyım, resmen yanıp tutuşuyorum, deliricem artık hayallere dalıp kendi kendime sırıtıp duruyorum, ne yapmam lazım bilmiyorum..
Bana bi akıl fikir verin lütfen..