5 yıllık evliyiz ayri eve çıkmak istiyoruz masraflarin altından nasıl kalkabiliriz ?

Dışarıda çalışmak, calismak olarak görülmüyor sadece. Pandemi döneminde zaten ofiste çalışanlar bile eve geçti mesela. Niye öyle sansin insanlar ki. Bu kadar yorumdan sonra değil başlarda söyleseydiniz bunu kimse bir şey demezdi. Biliyoruz ki söylüyoruz hem. Kızımın sınıflarında oldu hep okuldaki öğretmenlerin çocukları. Arkadaşım öyle iş aradı buldu yazın demiştim zaten. Boş boş konuşmuyoruz yani ağzımız var diye. Fikir de yürütmuyoruz. Bu arada günde kaç kere kargoya gidip geliyorsunuz mesela
Ben saat 4 5 i beklemiyorum ne zaman siparis gelirse veriyorum önceki günden aksamdan siparis varsa sabah da veriyorum

Benim tanıdık da öyle. Akşam 4 gibi gidilir işte. Hatta 4ten sonra olanlar yarın kargoya verilir yazar kargo yerinde. Iade olursa kargodan alacaksan oraya gidince olur. Tabii ki sipariş takibi, insanlarla iletisim, hazırlama vs uzun sürer. Ama günde kaç kere kargoya gidiyorum deyince en az 3 herhalde dedim ben. Neyse yine boş konuşuyorsunuz anlamıyorsunuz der şimdi daha çok konuşmayayim:)
Bence de 😊

Ben saat 4 5 i beklemiyorum ne zaman siparis gelirse veriyorum önceki günden aksamdan siparis varsa sabah da veriyorum
Yani gelen her sipariş için nerdeyse kargoya mı gidiyorsunuz? Bence akşama doğru bir saat belirleyin. Çocukla beraber hele soğuk havalarda niye sürekli gidip gelesiniz ki? Zaten sabah verseniz de akşam verseniz de hepsi aynı anda yola çıkıyor biliyor sunuz değil mi?

Evet o söylemler fazla ama sanırım evde kayınvalide bile çalışınca, demek ki ihtiyaç var, kayınvalidenin evine gelip çalışmamak garip geldi insanlara sanırım.
Evlerinde nasıl bir ortamın olduğunu bilmiyoruz ki.. Kv belki emekliliğine az kalmıştır onun için uğraşıyordur, belki Konu sahibi çocuğunu kendi büyütmek istiyordur , belki atama için bekliyordur vs vs
Herkesin şartları aynı değil Malesef :KK43:

Her konuyu da kadının çalışmasına bağlamasanız keske...

Bir öğretmen olarak keşke mesleğini yapsa ya da bir Kadın olarak dimdik ayaklarının üstünde tel başına dursa iyi , güzel ....ama ister çalışır ister çalışmaz Kendi bileceği iş..
Kaldı ki bize işiyle ilgili soru sormamış ki Kadın.
Eşyalarla ilgili fikir istiyor.
Elinizde ki para size yeter konu sahibi biraz eksik kalsa bile zamanla tamamlarsınız. Sıkmayın canınızı...
Konu sahibine evden çalışmasının günde kaç saatinin aldığı günde kaç saat kargoya gittiği sorulmuş..hayretle okuyorum yorumlari

Evlerinde nasıl bir ortamın olduğunu bilmiyoruz ki.. Kv belki emekliliğine az kalmıştır onun için uğraşıyordur, belki Konu sahibi çocuğunu kendi büyütmek istiyordur , belki atama için bekliyordur vs vs
Herkesin şartları aynı değil Malesef :KK43:
Evet, ama çok kötü ailesi olup kurtulmak isteyen bir öğretmen adayı sanki böyle bir şeyi kabul eder gibi geliyor. Sonra da evliyken atanmak için uğraşır gibi geliyor. Bana garip geldi sadece. Kendi bileceği iş artık.

Konu sahibine evden çalışmasının günde kaç saatinin aldığı günde kaç saat kargoya gittiği sorulmuş..hayretle okuyorum yorumlari
Kargo için boşuna git gel yapma diye yazıyorlar . O konu da yanlış yok bana göre. Sonuçta tüm kargolar hepsi aynı saatte yola çıkıyor. Boşuna çocuğuyla sıkıntı çekmesin diye yazıldı.

Benim şasırdıgım çalışmamasına bu kadar tepkili olunması ve bazı söylemlerin fazla olması. İster çalışsın ister çalışmasın kendi bileceği iş. Kaldı ki iş ile ilgili konu açmamış ki Kadın...

Son düzenleme:
Neden sordunuz onu merak ettim
Sabah, öğle, akşam gidip gidip duruyorsa ayarlayıp günde 1 kerede halletmesi için. Çünkü kaç kere kargoya gidiyorum günde demiş. Herhalde en az 3ten bahsediyor dedim kaç kere yazınca. Fikrimi söyleyecektim. Bu isle uğraşanlar böyle yapıyor diyecektim.

Arkadaşım bahane olduğunu nereden çıkarıyorsunuz ben evden e ticaretle uğraşıyorum eşimin kurduğu şirketi evden yönetiyorum hergun çocuğunuzu alıp kargolara gidiyorum. Cocugum yanımdayken çalışıyorum çok şükür.

7 sayfa sonra mı çalıştığınızı hatırladınız? Kusura bakmayın inandırıcı bulmadım

35 40 bin kadar birikmis var
Yeni evlenenler için paketler var yemek masası konsol salon takımı yatak odası takımı 15 bin tldi bugün feyste gördüm.öyle kampanyalı sette alabilirsiniz gayet şıktı. 15binde beyaz eşya ve tv tutar uygunlarını alırsanız geri kalanda tülü perdesi tencere vs bi miktarda kredi çekersiniz bence olurlu.

Yani gelen her sipariş için nerdeyse kargoya mı gidiyorsunuz? Bence akşama doğru bir saat belirleyin. Çocukla beraber hele soğuk havalarda niye sürekli gidip gelesiniz ki? Zaten sabah verseniz de akşam verseniz de hepsi aynı anda yola çıkıyor biliyor sunuz değil mi?
Bende kar yağarken 10 defa kargoya gitmiştim akil edemedim 😊😄 günde kaç siparis geliyor onu da söylemiyim. Kargo arabaları her gün bir defa çıksa kargo yığını olur her gidişimde araba hazırlanıyor. Mesele ne zmaan çıktığı da değil sistemde siparişin kargoya verildi olarak güncellenmesi

Bazı beyaz eşyaların hasarlı satış noktaları oluyor hem garantisi var hem baya uygun sadece nakliye sırasında bazı yerlerinde ezik ve çizikler oluyor. Koltuk vs gibi eşyaların da teşir ürününü bulursanız daha uygun olur.

Sabah, öğle, akşam gidip gidip duruyorsa ayarlayıp günde 1 kerede halletmesi için. Çünkü kaç kere kargoya gidiyorum günde demiş. Herhalde en az 3ten bahsediyor dedim kaç kere yazınca. Fikrimi söyleyecektim. Bu isle uğraşanlar böyle yapıyor diyecektim.
Anladım yardımcı olmak adına sormussunuz ..ben hanımefendinin üzerine çok gidilince hani sorgular gibi sordunuz anladım o yüzden kusura bakmayin

7 sayfa sonra mı çalıştığınızı hatırladınız? Kusura bakmayın inandırıcı bulmadım
Normalde cevap bile vermemem lazim ama bakın da ufkunuz genişlesin

Eklentiler

• 20210403_230054.jpg
    20210403_230054.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 114
X