5 yıllık evliyiz ayri eve çıkmak istiyoruz masraflarin altından nasıl kalkabiliriz ?

Normalde cevap bile vermemem lazim ama bakın da ufkunuz genişlesin

Bu kadar kazanıyorsanız aynı evde durmanız hata :KK70:
Orada yazan 11 bin bir ayda cebinize giriyorsa çocuğa zamanla kreş bile açarsınız

Bu arada bir üye yazmış aklıma geldi. Beyaz eşyacıların hasar noktaları var. Mesela fabrikadan çıkarken kapağı çizilmiş sadece. Ya da üstü azıcık içeri gömülmüş vs.

Çok daha ucuz oluyor. Annem oradan buzdolabı aldı istanbulda. Sıfır ikinci el değil.

Oralara da bakabilirsiniz

Normalde cevap bile vermemem lazim ama bakın da ufkunuz genişlesin

Hahaha ciddi mi yazdınız bunu😂 Neden ufkum genişlesin yahu ne alaka? Siz beni inandırmaya çalışacağınıza kendinizi inandırın çalıştığınıza 7 sayfa sonra hatırladınız nasıl bir unutmaksa, bol bol bakın bu fotoğrafa ufuk genişletiyor madem 😂

Sabah, öğle, akşam gidip gidip duruyorsa ayarlayıp günde 1 kerede halletmesi için. Çünkü kaç kere kargoya gidiyorum günde demiş. Herhalde en az 3ten bahsediyor dedim kaç kere yazınca. Fikrimi söyleyecektim. Bu isle uğraşanlar böyle yapıyor diyecektim.
Sabah öğle akşam gitmiyorum her şeyi en ince ayrıntısına kadar mı yazacağım. Aksamdan kalanları sabah yada öğlen veriyorum. Bunun iadesi var evde olmayınca gelirse onu da almam gerekiyor. Ince işler var yani

Bu kadar kazanıyorsanız aynı evde durmanız hata :KK70:
Orada yazan 11 bin bir ayda cebinize giriyorsa çocuğa zamanla kreş bile açarsınız

Bu arada bir üye yazmış aklıma geldi. Beyaz eşyacıların hasar noktaları var. Mesela fabrikadan çıkarken kapağı çizilmiş sadece. Ya da üstü azıcık içeri gömülmüş vs.

Çok daha ucuz oluyor. Annem oradan buzdolabı aldı istanbulda. Sıfır ikinci el değil.

Oralara da bakabilirsiniz
Tek bizim cebimize girmiyor ortak var ve masraflar hariç ücret bu.

Bence beyaz eşyada çokda ucuza kaçmayın derim Çünkü onlar uzun ömürlü eşyalar en ucuzu bile 2 bin lira okadar verdikten sonra biraz daha verip kalitelisini almaya çalışın.2. elcilere mutlaka bakon arkadaşım bulaşık makinası aldı sıfır gibi 600 liraya ve alacağınız eşyaların mutlaka A+++ olmasına dikkat edin çünkü elektrik çok farkediyor koltuk takımlarında teşhir ürünleri oluyor mesela 5 bine kardeşim aldı daha yeni o kadar güzel ki.Perde, halı falan ucuza bulursunuz halı dünyası gibi yerlerde baya ucuza var.
Ve kirada olacağınız için sıkıntı çekersiniz bunu bilerek yola çıkın 1 yıl sonra çocuğunuz normal kreşe gidebilir o zamanda iş konusunu düşünürsünüz

Hahaha ciddi mi yazdınız bunu😂 Neden ufkum genişlesin yahu ne alaka? Siz beni inandırmaya çalışacağınıza kendinizi inandırın çalıştığınıza 7 sayfa sonra hatırladınız nasıl bir unutmaksa, bol bol bakın bu fotoğrafa ufuk genişletiyor madem 😂
Tabi canim şirketi az önce açtık zaten unutmuşum 😊Hayatınızda ne kadar güvensizlik yaşadiysaniz yalan olduğunu düşünebiliyorsunuz 😊

Tabi canim şirketi az önce açtık zaten unutmuşum 😊Hayatınızda ne kadar güvensizlik yaşadiysaniz yalan olduğunu düşünebiliyorsunuz 😊

Laf sokucam diye zorladınız kendinizi o kadar, ağzınızdan çıka çıka bu mu çıktı? 😌 Fotoğrafa az bakmışsınız ufkunuz genişlememiş demek ki

Sabah öğle akşam gitmiyorum her şeyi en ince ayrıntısına kadar mı yazacağım. Aksamdan kalanları sabah yada öğlen veriyorum. Bunun iadesi var evde olmayınca gelirse onu da almam gerekiyor. Ince işler var yani
Anladım,bol kazançlar olsun inşallah.

Oncelikle evet 5 yıllık evliyiz kayinvalide ile birlikte oturuyoruz. Başta bir süre otururuz sonra çıkarız diye konuşmuştuk ama bu süreçte eşim tek çalıştığı için maddi olarak pek uygun olmadi. Kayinvalide zaten sabah çıkıp akşam geliyordu çalışıyordu. Babasi da başka bir yerde çalışıyordu. Simdi o da geldi çalışıyor bu evde yaşiyor. Kayinvalide artık haftada bir iki gün işe gidiyor. Cocugum da var 3 yasinda. Eşim daha iyi bir işte calisiyor inşallah ayrı eve istiyoruz. Biraz birikmişimiz var. Yatak odası takimi ve yatak odası için yorgan yastık battaniye nevresim tarzi şeylerimiz var işte bebek için kurutma makinesi almıştık onu da aliriz zaten. Beyaz eşyalar koltuk tv falan alınacak. Mutfak eşyaları alınacak. Yani yatak odası hariç her şey. Ben cocuk olduğu için çalışmıyorum bunları almak çok mu zor olur. Birlikte oturup sonra ayri eve çıkanlar falan siz nasil yaptınız bu işleri?

Ayrica lutfen baştan aynı eve gitmeseydiniz nasil birlikte oturuyorsunuz falan demeyin öyle oldu. Sorunlar yaşıyoruz zaten. En kısa zamanda çıkmaya çalışıyoruz
Sizin beğeniniz eşyalar ve maddi durımunuza göre değişir. Eğer takip ederseniz aktüel market ürünleri ile ev dizenler bile var.(mutfak robotu kazan kepçe bir çok şey) Ben robot setimi aldım Onları takip edin hem piyasaya göre daha uygun olabiliyor. Koltuk takım vs yine bir çok araştırma yapıp bütçenize göre bulursunuz umarım.

Sizin beğeniniz eşyalar ve maddi durımunuza göre değişir. Eğer takip ederseniz aktüel market ürünleri ile ev dizenler bile var.(mutfak robotu kazan kepçe bir çok şey) Ben robot setimi aldım Onları takip edin hem piyasaya göre daha uygun olabiliyor. Koltuk takım vs yine bir çok araştırma yapıp bütçenize göre bulursunuz umarım.
Evet aktuel ürünleri takip ediyorum güzel şeyler geliyor

Dar kafalı oldugun içindir. İnsanların her lafından bir şey çıkartıp yalan olduğunu düşündüğünüz içindir 😄

Bak ben sans daha ilk sayfada nasıl yorum yaptım şimdi bana dar kafalı demen oldu mu?
Sen o kadar geniş kafalı olduğun için mi birikimin varken bu kadar kazanıyorken ki ALLAH daha çok versin nasıl eşya alırız diye sordun
Konuna baktım iş çalış mevzusu olmuş dedim ki konu eşya sonu çalışmak

Arkadaş açıklama yaptı.ama kazancının belgesini göstermekteki amacı sordum bana dar kafalı dedin

Senin o geniş kafan nasıl konusulur bilmiyorsa terbiye edep üslup davranış adap
Bilmiyor ve bu kadar iyi niyetli yorum yaptığım halde bana dar kafa diyorsan

SeNin kafanın dar kafalı geniş kafalı olduğunu görmüş olduk ...

Sadece gerekli şeyleri alırsınız illa herşey dört dörtlük olmaya bilir sıkıntıya düşmek yerine denk geldikçe alırsınız

Evet aktuel ürünleri takip ediyorum güzel şeyler geliyor
İnanın bir dolu marka ürünler geliyor sabah sabah aktüel kuyruğuna girmek zor olmazsa sizin için ufak ufak alın hem maddi olarak aşırı zorlamaz. Evinize geçip ihtiyaçlar doğrultusunda yine eksikleri halledersiniz Allah yardım eder kolaylıklar dilerim 🙏

Oncelikle evet 5 yıllık evliyiz kayinvalide ile birlikte oturuyoruz. Başta bir süre otururuz sonra çıkarız diye konuşmuştuk ama bu süreçte eşim tek çalıştığı için maddi olarak pek uygun olmadi. Kayinvalide zaten sabah çıkıp akşam geliyordu çalışıyordu. Babasi da başka bir yerde çalışıyordu. Simdi o da geldi çalışıyor bu evde yaşiyor. Kayinvalide artık haftada bir iki gün işe gidiyor. Cocugum da var 3 yasinda. Eşim daha iyi bir işte calisiyor inşallah ayrı eve istiyoruz. Biraz birikmişimiz var. Yatak odası takimi ve yatak odası için yorgan yastık battaniye nevresim tarzi şeylerimiz var işte bebek için kurutma makinesi almıştık onu da aliriz zaten. Beyaz eşyalar koltuk tv falan alınacak. Mutfak eşyaları alınacak. Yani yatak odası hariç her şey. Ben cocuk olduğu için çalışmıyorum bunları almak çok mu zor olur. Birlikte oturup sonra ayri eve çıkanlar falan siz nasil yaptınız bu işleri?

Ayrica lutfen baştan aynı eve gitmeseydiniz nasil birlikte oturuyorsunuz falan demeyin öyle oldu. Sorunlar yaşıyoruz zaten. En kısa zamanda çıkmaya çalışıyoruz
Bence birikiminiz yeterli beyaz eşyayı alıp bide koltuk takımı alırsanız yeter halı olmazsa olmaz çoçuk var tüller filan yatak odanızda varmış yeter bencede huzur en güzeli gerisi gelir.

ben de kendi kullanmadığım şeyleri satıyorum .sabah kargoluyorum öğleden sonra tekrar satış oluyor acele kullanması gereken ürün oluyor doğum günü vs.rica ediyorlar tekrar kargoya gidiyorum ne var ki bunda.günde 2 kere gayette gidilebilir ki ben profesyonel satıcı da değilim.ama netten çok ürün alırım satıcıdan aynı gün kargolamasını istediğim de olur.uygunsa kabul ederler

Bak ben sans daha ilk sayfada nasıl yorum yaptım şimdi bana dar kafalı demen oldu mu?
Sen o kadar geniş kafalı olduğun için mi birikimin varken bu kadar kazanıyorken ki ALLAH daha çok versin nasıl eşya alırız diye sordun
Konuna baktım iş çalış mevzusu olmuş dedim ki konu eşya sonu çalışmak

Arkadaş açıklama yaptı.ama kazancının belgesini göstermekteki amacı sordum bana dar kafalı dedin

Senin o geniş kafan nasıl konusulur bilmiyorsa terbiye edep üslup davranış adap
Bilmiyor ve bu kadar iyi niyetli yorum yaptığım halde bana dar kafa diyorsan

SeNin kafanın dar kafalı geniş kafalı olduğunu görmüş olduk ...
7 sayfa sonra çalıştığım aklıma gelmis de inandırıcı bulmamışmışş o arkadaş. Tabiki kanıtlamak zorunda değilim ama bilsin sadece yalancı insanlar yok hayatta

X