Aileyle alakalı ama artık yoruldum aynı yaştalar hayat tam olarak acımasız ama daha 5yaşında öğrenmesine gerek yok yeni nesil çok zorBazi seyleri ailelerde öğreniyor cocuklar.
Kiziniz arkadaşının hosuna gitmeyen bisey yaptiginda "seni sevmiyorum " dediyse muhtemelen aileside cocuga boyle davraniyordur.
Dalga gecme konusunu birbirlerinden ogreniyorlar.
Sanirim bunlarin onune gecmek mumkun degil. Cocuklarimiz tecrube kazanirken kalpleri kirilacak
Başka bir arkadaşıyla oynadığı için söylemiş kızıma evet ne yazık ki çok acımasız şapkasını ponponuyla dalga geçtikleri için artık şapka takmıyor basit konular ama ne yazık ki onlar anlamıyorNeden öyle bir şey demiş ki diğer çocuk? şaştım kaldım
Çocuğum yok, tavsiyem de yok ama yeni nesil çok acaip yetişiyor ne empati var ne sevgi varsa yoksa zorbalık ve karşıdakini sindirmeGeçende bir video izledim, ilkokul kızı (evet ilkokul) kendinden daha küçük bir kızı yere düşürdü sonra saçlarından tutup kafasını yere çarptı Bu olay basbayağı okulda olmuş. Yeni nesilden korkuyorum, açıkası bizleri iğneyle falan uyutacaklarını düşünüyorum yazdıklarınıza da hiç şaşırmadım. Çocuklar artık ciddi şekilde acımasız, empati yoksunu ve şiddet yanlısı yetişiyor. Kızınıza tavsiyem başka arkadaş baksın başka kız grubu yok mu sınıfta?
Başka bir arkadaşıyla oynadığı için söylemiş kızıma evet ne yazık ki çok acımasız şiddet değil ama küfür çok fazla öğreniyorNeden öyle bir şey demiş ki diğer çocuk? şaştım kaldım
Çocuğum yok, tavsiyem de yok ama yeni nesil çok acaip yetişiyor ne empati var ne sevgi varsa yoksa zorbalık ve karşıdakini sindirmeGeçende bir video izledim, ilkokul kızı (evet ilkokul) kendinden daha küçük bir kızı yere düşürdü sonra saçlarından tutup kafasını yere çarptı Bu olay basbayağı okulda olmuş. Yeni nesilden korkuyorum, açıkası bizleri iğneyle falan uyutacaklarını düşünüyorum yazdıklarınıza da hiç şaşırmadım. Çocuklar artık ciddi şekilde acımasız, empati yoksunu ve şiddet yanlısı yetişiyor. Kızınıza tavsiyem başka arkadaş baksın başka kız grubu yok mu sınıfta?
Bu konu en basiti giydiği kıyafetlerle konuşmasıyla annenin eşyalarını mı giyorsun sana bişey almıyorlar mı diye bir çok şeyBen nedense zorbalık göremedim çocuklar arasında olan bir şey gayet normal geldi hatta
Aileyle alakalı ama artık yoruldum aynı yaştalar hayat tam olarak acımasız ama daha 5yaşında öğrenmesine gerek yok yeni nesil çok zor
Peki kızınız bu duruma aşırı mı tepki veriyor?Bu konu en basiti giydiği kıyafetlerle konuşmasıyla annenin eşyalarını mı giyorsun sana bişey almıyorlar mı diye bir çok şey
çok acımasız şapkasını ponponuyla dalga geçtikleri için artık şapka takmıyor
Çok cabuk arkadaş olabilen bir çocuk değil melasef kızım diğer çocuklarla da arkadaş ama daha çok samimi oyun oynadığı 2arkadaşı var anlatıyorum bir başkasının bizi sevmesine ihtiyacımız yok biz seni seviyoruz sen kendini seviyorsun bu yeter diyorum ama anlamıyorSeni sevmiyorum'un zorbalık olduğuna emin değilim.
Kızınıza "arkadaşların her zaman seninle oynamak zorunda değil, sen de istemediğin zaman oynamayabilirsin. Bunu düzgün şekilde belirtmen yeterli" yi anlatmanızı öneririm. Yani diğer çocuğun da evde kendi kendini doldurup seni sevmiyorum demeyeceğini düşünüyorum.
Bu yaşta küsüyorlar, kızıyorlar... Okul başladığında benimki de mıy mıy aşırı sevgi kelebeğiydi, şimdi "kavga ettik gittim başkasıyla oynadım onunla mı uğraşıcam" ya da "az önce küsmüştüm şimdi barıştım" şeklinde.
Hayır sadece sarılıp ağlıyor konuşuyoruz sonra anne kapatalım artık konuşmayacağım diyorPeki kızınız bu duruma aşırı mı tepki veriyor?
Biraz komik gelebilir ama kızınız değil de siz narin olabilir misiniz acabaHayır sadece sarılıp ağlıyor konuşuyoruz sonra anne kapatalım artık konuşmayacağım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?