yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz a.s.
Allah bagislasin evlatlarinizi
Hoşbulduk, teşekkürler :)
Aminnnn, hepsini!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz a.s.
Allah bagislasin evlatlarinizi
merhaba benim kızımda 25,9,2005 doğumlu tam bir winx hastası bir gün bloom bir gün stella oluyor elinde olsa odasındaki tüm esyalar giysileri winxli olucak.
merhaba benim pirensimde 10 ağustos 2005 doğumlu bilgisayar ve telefon la çok ilgili
merhaba benim kızımda 25,9,2005 doğumlu tam bir winx hastası bir gün bloom bir gün stella oluyor elinde olsa odasındaki tüm esyalar giysileri winxli olucak.
Merhaba benim de 18 Ocak 2005 doğumlu bir kızım var.Kızımın doğması ile ben başka bir hayata geçtim.Benim kızım Tüpbebeğim o benim.Çok bekleyince gelişini ailede herkesin ilgisi onda oldu.Bu da biraz çok bilmişlik ve şımarıklık yapabiliyor.
Benimde kızım Winx sevdalısı.Sizin de dediğiniz gibi adı bir gün Stella Bir Bloom oluyor :)
T-shirtler,boyama kitapları her yer winxx...
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
merhaba oğlum da 25 Eylül doğumlu...
merhaba arkadaşlar..benimde 11.08.2005 doğumlu oğlum var çok fena her yere yetişiyo delirtiyo beni bikaç gündür de çok yalan söylemeye başladı ne yapmam konusunda fikri olan varmı
oğlumun da doğum günü 25 eylül... oğlum da benten ve bakuganı seviyormerhaba benim kızımda 25,9,2005 doğumlu tam bir winx hastası bir gün bloom bir gün stella oluyor elinde olsa odasındaki tüm esyalar giysileri winxli olucak.
ben ten ve bakugan'dan çok sıkıldım ama o hiç sıkılmıyor:1shok:benimde 2 tane oglum var 31.08.2005 doğumlu büyük oğlum küçük oğlumda 2buçuk yaşında. valla tozu dumana katıyolar bir olup. haylazlık hat safhada. sadece birbirlerinin elindekileri kıskanmak ve kavga etmek dışında çok iyi anlaşıyolar bitanalerim. ben 10 hayranı benim oğluşlarda.
ben ten ve bakugan'dan çok sıkıldım ama o hiç sıkılmıyor:1shok:
benim kızımda 11temuz2005 dogumlu cok iştahsız bır cocuk winx hastasıyız ama stella hastasıyız saclarım nıye sarı degıl stella gibi diye basımın etını yıyor ayakkabı sapka nevresim bebegi ne gorduysek alıyoruz daha fazlasını ıstıyor bu yıl anaokuluna baslıyoruz cevremizde gonderebılecegım duzgun okul yok mecbur ozele yazdırdık daha az ogrenci daha cok ılgı olur ümidiyle hayırlısı olsun artık
selam kızlar ..bizmde bu sene anaokulu derdimiz var ben çalışmıyorum ama kendime sorun ediyorum çocuğum nasıl durur başına bişeymi gelir kavga mı eder döverlermi hwp içimde bi eziklik var sizlerdede varmı korku[/QUOTE
canım dert etme, ben de geçen yıl beş yaş grubuna gönderdiğimde aynı şeyleri düşündüm... öyle güzel ilişki kuruyorlar arada sorun da çıkıyor ama onlar da önemli değil... bu yıl okulunun açılmasını dört gözle bekliyor
bir de aralarında benten bakugan muhabbeti yapmıyorlar mı sırnaşık şeyaynen bendeeeeeeeeeee.............sempatiksalakcinni