benimki en cok kullandığı renk siyah ve duvarlara resim yapmak en büyük zevki yeterki fırsat bulsun
ve cok hayal dünyasında yaşayan bir cocuk ve herseyini benim halletmemi istiyor artık kendi kendine yetmesi lazım değilmi sanki üc yasındaki kızım ondan daha büyük gibi davranıyor oynarken bile dikkat ediyorum sürekli bebek oluyor ağlıyor mızlanarak oynuyor cok az arkadaşıyla uyum icinde oynuyor ve elinden oyuncağını alsalar verin oyuncağımı diyemiyor
anneeeee oyuncağımı aldılarrrr tabi gözünde yaşlar hemen hazırda
sürekli müdahale etmek istemiyorum ama ğözümün önündede sürekli ağlayan bir cocuğa dayanamıyorum
tabi bunda cevremizdeki cocukların karakter yapısı ve yaş farkı cok var hepsi kızımdan büyük ve onu yönetiyorlar
Kardeş geldimi büyükler biraz bebek gibi davramaya başlıyorlar aslında. Ama kişilik yapısı da olabilir. Bazı çocuklar çok afacan vurdulu kırdılı iken bazıları baha içli hisli olabiliyorlar. Benim kızım da kardeşi doğunca çok hisli ve bana yapışık bir hale gelmişti. Kardeşi doğduktan 1 sene sonra kreşe verdim ve o da ben de rahatladık. Artık o hisli yapısı çok kalmadı. Tabi konu kardeş olunca yine hislenip bazen bebekleşebiliyor ama yine kendisi bununla başetmeyi öğrendi. Aslında sizinkinin de biraz yaşıtı olsa çok iyi olurdu ama ne yazık ki herzaman bu mümkün olmuyor herhalde.