- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.141
Bu arada herkese hayırlı sabahlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün doğum günümdeİşte örnek bir eş, bravoooo![]()
![]()
AA neredeydin canım sen Allah beterinden korusun ara depremler evet can sıkıcıdır ama stresin bosalmasi için iyidir böyle düşünKızlar geceden beri sallanıyoruz moralim çok bozuk
Aynen yaaHaha çok iyitelefonla gezmek zorunda da degilsin
![]()
İyiki doğduuunn iyiki tanıdım seni. Hep varol ol. Rabbim hayırlı, sağlıklı, mutlu bi ömür nasip etsin İnşaAllah. Evladınla-evlatlarınlaBugün doğum günümde![]()
İyiki doğdunuz nice mutlu sağlıklı yıllarınızz olsunBugün doğum günümde![]()
Geçmiş olsun cnmHataydayım canım![]()
Sakin olmaya calis xanim gerçekten insanin psikolojisi bozuluyo ama elimizdende birsey gelmiyor duadan baska,insallah hafif olsun hepHataydayım canım![]()
Olsun rabbim bir dahakine tamamlamak nasip etsinBende başladım İnşaAllah. Umre dönüşü için aldığımız hurmaları yiyorum artık☹
Ooo iyiki dogdun tatlimBugün doğum günümde![]()
Geçmiş olsun canımKızlar geceden beri sallanıyoruz moralim çok bozuk
Aminnn inşaAllah.Olsun rabbim bir dahakine tamamlamak nasip etsin![]()
İyiki doğduuunn iyiki tanıdım seni. Hep varol ol. Rabbim hayırlı, sağlıklı, mutlu bi ömür nasip etsin İnşaAllah. Evladınla-evlatlarınlaeşinle...
![]()
İyiki doğdunuz nice mutlu sağlıklı yıllarınızz olsun![]()
Ooo iyiki dogdun tatlimkoc burcu.sevdiklerinle mutlu saglikli bir omrun olsun canim
![]()
Neden moralin bozuktu canımBu arada ne güzel ayarlamışsınız herşeyi. Dğn akşam acayip moralim bozuktu. Okudum ama cvb veremedim. Maşallah ellerinize sağlık
birsevgi
Tempus
kardelelen321
pawlover
Cherry Mom
Eşim üzdü biraz. Hayal kırıklığı yaşattı diyelimNeden moralin bozuktu canım