• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarım kabak
1 patates
1 soğan rendeledim suyunu sıktım
içine 1-2 dilim kadar peynir
maydanoz
1 yumurta
4 yk tam bugday unu
ve baharat ekledim
Yogurdumun ince ince yaptım. Teflon tavaya 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı döküp fırça ile yaydim. Yavaş yavaş pisirdim sonrada afiyetle yedim. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde ama 2 tane ile yetindim.
Bu arada eşim kabagi pek sevmediği için Patates ekledim ben.

2 tane mi ben hayatta duramam :)))

100_0958.webp

bak ne güzel olmuş tepsidede hem daha sağlıklı btlbetul btlbetul

nasıl yaptın sağlıklı ? ben mücvere bayılırım ama yağdan yenmiyo...
Fırında yap fırında. Ben bi keresinde kek kalıbının icine döktüm mücver harcını fırında pisirdim, sonra kek gibi kesip kesip ikram etmistim misafirlere, cok begenmislerdi :)
Öğle yemeği 2 yumurta 1 porsiyon haslanmıs ıspanak ve domates :) normalde kavrulmuş yumurtalı ıspanagı severım ama bu gercekten mıde bulandırıcı geldı :KK70: neyse artık bı sure ıdareten cekıcem bu durumu :KK70:
Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zor ;)
Yaa ben bu yarısmaları cok seviyorum ama katılmaya hic cesaret edemedim :oops:
kabaklı pizzamı olur pizza dediğin sucuklu olur, bu ördek nasıl korkutmuş sizi pizzayı bile kabaklı yapıyolar :KK70::KK70:
Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimi :D

Fırında yap fırında. Ben bi keresinde kek kalıbının icine döktüm mücver harcını fırında pisirdim, sonra kek gibi kesip kesip ikram etmistim misafirlere, cok begenmislerdi :)

Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zor :KK66:

Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimi :KK70:

yapiciğim yarın ofto atarım :)))

Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zor :KK66:

Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimi :KK70:

karnabahardan pizza duymuştum kısırını bile yapan var :) bir ben deneyemedim....

Back
X