- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.101
ben gecen protein kek yapmistim kendime tadi cok guzel oldu, kalorisi de cok az :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/ burdan katılcaz.kazanana hediyede veriyolarmış :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gecen protein kek yapmistim kendime tadi cok guzel oldu, kalorisi de cok az :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/ burdan katılcaz.kazanana hediyede veriyolarmış :)
evet alevli kahve yapıyor bir aklın şaşar ...Becerikli hatunsun belli belli...
tarifini verirmisin canım :)ben gecen protein kek yapmistim kendime tadi cok guzel oldu, kalorisi de cok az :)
tost makinesinde pişir yağlı kağıtta sıfır yağ
ay yok canım ya çocuklar ev birde ayrıyetten böyle şeylerle uğraşmıyım hem yaparsam yeim sende katılma sen diyette değilmisin bacımpekiiii![]()
alevlisini sen yapıyosunnn,benim alevli ortamlarla işim olmazevet alevli kahve yapıyor bir aklın şaşar ...
1 çatal alırım kalanını konuya komşuya dağıtırım .evde benim dışımda 4 kişi var onlar yer olmadı :)ay yok canım ya çocuklar ev birde ayrıyetten böyle şeylerle uğraşmıyım hem yaparsam yeim sende katılma sen diyette değilmisin bacım
Yarım kabak
1 patates
1 soğan rendeledim suyunu sıktım
içine 1-2 dilim kadar peynir
maydanoz
1 yumurta
4 yk tam bugday unu
ve baharat ekledim
Yogurdumun ince ince yaptım. Teflon tavaya 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı döküp fırça ile yaydim. Yavaş yavaş pisirdim sonrada afiyetle yedim. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde ama 2 tane ile yetindim.
Bu arada eşim kabagi pek sevmediği için Patates ekledim ben.
ya birde bu şeilde hazırlayıp malzemeleri borcama koyup fırında pişiriyorlartost makinam bozuldu fırında yaparım bende....
ya birde bu şeilde hazırlayıp malzemeleri borcama koyup fırında pişiriyorlar
bak bak nasıl kaşınıyor yinealevlisini sen yapıyosunnn,benim alevli ortamlarla işim olmazsen yine kocanı özlemişin
![]()
ya birde bu şeilde hazırlayıp malzemeleri borcama koyup fırında pişiriyorlar
tepsiye dök kız çokda güzel olurben borcamdan korkuyorum ya patlarsa.... benim ki davul fırın.... öyle kibar fırınlardan diil...
tepsiye dök kız çokda güzel olur
Fırında yap fırında. Ben bi keresinde kek kalıbının icine döktüm mücver harcını fırında pisirdim, sonra kek gibi kesip kesip ikram etmistim misafirlere, cok begenmislerdi :)nasıl yaptın sağlıklı ? ben mücvere bayılırım ama yağdan yenmiyo...
Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zorÖğle yemeği 2 yumurta 1 porsiyon haslanmıs ıspanak ve domates :) normalde kavrulmuş yumurtalı ıspanagı severım ama bu gercekten mıde bulandırıcı geldıneyse artık bı sure ıdareten cekıcem bu durumu
![]()
Yaa ben bu yarısmaları cok seviyorum ama katılmaya hic cesaret edemedimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yas-pastalar.944947/ burdan katılcaz.kazanana hediyede veriyolarmış :)
Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimikabaklı pizzamı olur pizza dediğin sucuklu olur, bu ördek nasıl korkutmuş sizi pizzayı bile kabaklı yapıyolar![]()
Fırında yap fırında. Ben bi keresinde kek kalıbının icine döktüm mücver harcını fırında pisirdim, sonra kek gibi kesip kesip ikram etmistim misafirlere, cok begenmislerdi :)
Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zor
Yaa ben bu yarısmaları cok seviyorum ama katılmaya hic cesaret edemedim
Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimi![]()
Bu ne kız pek güzel görünüyor
Fırında yap fırında. Ben bi keresinde kek kalıbının icine döktüm mücver harcını fırında pisirdim, sonra kek gibi kesip kesip ikram etmistim misafirlere, cok begenmislerdi :)
Canım aksam topluca yaz menünü böyle takip etmemiz cok zor
Yaa ben bu yarısmaları cok seviyorum ama katılmaya hic cesaret edemedim
Ben karnabahardan pizza yapmıstım diyetteyken düsün halimi![]()