• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo problemi yok canım 180 boyunda 70 kilo. Kiskançlıği da yoktur. Ama kilo takıntılı birisi de değil... beraber yemeyi seviyor. Zehir de olsa benimle beraber ye diyen bir kocam var düşün artık. Zehir yiyeceğime tatlı yerim bende:halay:
Ayyy ne büyük aşkkk :) sanada bahane lazım dimi :sopa: kocam aldı yemek zorunda kaldım bahanesini istemiyoruz artık. bak kocan ideal kilosundaymış sende ideal kilona gel ondan sonra birlikte yersiniz.2. Günden bozmuşsun yine :KK48:

Ayyy ne büyük aşkkk :) sanada bahane lazım dimi :sopa: kocam aldı yemek zorunda kaldım bahanesini istemiyoruz artık. bak kocan ideal kilosundaymış sende ideal kilona gel ondan sonra birlikte yersiniz.2. Günden bozmuşsun yine :KK48:

ya ama ben motivasyonumu hic kaybetmedim. Saglikli beslenmenin tadina vararak besleniyorum yaa. Dodurma da cok sagliksiz sayilmaz su yaz gununde

Ay maşallah Allah bağışlasın canım.Bunlar baya küçükmüş ayy peşinde dolaşmaktan incecik olur insan

Evet canım 2 yaş ve 5 yaş..sağolasın
yani yediğim tatlıları biliyorsun ben bunlar sayesinde kilom sabit kaldı diyebilirim.

ya ama ben motivasyonumu hic kaybetmedim. Saglikli beslenmenin tadina vararak besleniyorum yaa. Dodurma da cok sagliksiz sayilmaz su yaz gununde
Ya ye tabi arada yiyeceksin bende yiyorum ama arada :) yani kocacın yarında elinde bişeyle gelirse yeme bunla yetin.Bende bugün yedim dondurma ama 1 hafta hiç kaçamak yapmıcam.

Ya ye tabi arada yiyeceksin bende yiyorum ama arada :) yani kocacın yarında elinde bişeyle gelirse yeme bunla yetin.Bende bugün yedim dondurma ama 1 hafta hiç kaçamak yapmıcam.

Artık ben de öyle yapacam canım. Bugün yediysem 1 hafta kaçamak yok... bakalım bu diyetle Kaç kg düşeceğim. Bu diyet çok doyurucu. Her besingrubundan var. Bu diyetle motivasyonum arttı tekrardan.

Selam kızlar
Nasılsınız??
Hepinizi çok özledim.Bu sefer arayı biraz açtım. @morodek kollontai kollontai nilsub nilsub parkbyull parkbyull btlbetul btlbetul toplight toplight T tatlitambak inatettimolacak inatettimolacak d_mndc d_mndc nasılsınız kızlar
Yaaa ebrusumuzz gelmisss..hoşgeldin canim.. hala tatildeyim ben anamin evinde ;) bi de bel fıtığı oldum sanirsam bi dr islerim var ışte.. herkescikleri bi kisa ozet geceyim m sana ;)
*Nilguncumle orti olduk fıtı fıtı veriyoz kilolari..:KK76::KK19:dun abisi gelmis yazmadi korktuk bisey mi oldu diye. :110:
*Kaptan ist gecmisti en son durumu biliyorsundur
*Ordekcim de buralarda kirmizi kart gostertiyo millete :duduk:
*Betus kollontaiyle es oldu kiz bu hafta hep spor yapti jelibon yemedi inanabiliyo musun :KK35: :D
*Parky gecen kızdı bize yine :D :olamaz:
*Tambak yeniden diyete basladi bugun kocusi zorla dondurma yedirmis :D :p:dondurma:
*Toplight kaptana menu yazdiriyoz listeye de alicizzzz ;) :super:
*Duygu gecen eski bi before after yapti girip bi bak ;) :nazar::KK28:

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım
inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:1 kase çorba+1 adet biber dolma+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Ara:1 adet baklava+1 top dondurma
Akşam:1 kase çorba+ az peynirli menemen+2 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor: yok
Sıcaktab çok bunaldım, bide bugün iş dolayısıyla sahadaydım yürü ,in,çık sıcağın altında resmen perte çıktım
Ben yatar kızlar iyi geceler

Yaaa ebrusumuzz gelmisss..hoşgeldin canim.. hala tatildeyim ben anamin evinde :KK66: bi de bel fıtığı oldum sanirsam bi dr islerim var ışte.. herkescikleri bi kisa ozet geceyim m sana :KK66:
*Nilguncumle orti olduk fıtı fıtı veriyoz kilolari..:KK76::KK19:dun abisi gelmis yazmadi korktuk bisey mi oldu diye. :110:
*Kaptan ist gecmisti en son durumu biliyorsundur
*Ordekcim de buralarda kirmizi kart gostertiyo millete :duduk:
*Betus kollontaiyle es oldu kiz bu hafta hep spor yapti jelibon yemedi inanabiliyo musun :KK35: :KK70:
*Parky gecen kızdı bize yine :KK70: :olamaz:
*Tambak yeniden diyete basladi bugun kocusi zorla dondurma yedirmis :KK70: :p:dondurma:
*Toplight kaptana menu yazdiriyoz listeye de alicizzzz :KK66: :super:
*Duygu gecen eski bi before after yapti girip bi bak :KK66: :nazar::KK28:

ayyy maşallah ne güzel özetlemişsin :)))) jelibon yemediğime ben bile inanamıyorum :)))))

WP_20160802_001.webp

Butun gün serum takıldı butun tahlilleri yapıldı

Canim noldu hayirdir ins gecmis olsun :KK43:
valla canım bulamadılar sebebini bizim burada küçük bir hastane var once oraya çocuk doktoruna götürdük ordan ambulansla balıkesir merkes hastanesine yollıcam dedi normal değil bu ağrılar dedi bizde arabamız var dedik tamam dediler serumu çıkartıp damar yolunu bıraktılar orda acil müdahale yapılır diye aklım çıktı balıkesirdede butun herşeye bakıldı bulamadılar birşey bizde anlamadık yatırdılar takip için sonra geçti doktor en ufak birşeyde getirin dedi tamam dedik geldik bakalım şimdi iyi gibi ama ben fena oldum üzüntüden..

valla canım bulamadılar sebebini bizim burada küçük bir hastane var once oraya çocuk doktoruna götürdük ordan ambulansla balıkesir merkes hastanesine yollıcam dedi normal değil bu ağrılar dedi bizde arabamız var dedik tamam dediler serumu çıkartıp damar yolunu bıraktılar orda acil müdahale yapılır diye aklım çıktı balıkesirdede butun herşeye bakıldı bulamadılar birşey bizde anlamadık yatırdılar takip için sonra geçti doktor en ufak birşeyde getirin dedi tamam dedik geldik bakalım şimdi iyi gibi ama ben fena oldum üzüntüden..
Uzulme canim ben de bol hastaneli bi cocukluk geçirmiştim..ciddi bisey olsa bulurladi yaptilar herseyi diyosun..daha kucuk snin kiz diye biliyrum ama simdiki nesil biraz erken giriyo ergenlige..olmadi bi ara iyi bi kadin dogumcuya da gotur hormanaldir belki yumurtaliklarina filan da bakarlar.. dua et kiza oyle telasli görünme korkutma cocugu bi de sen üstüne cani yaniyomus zaten.. cok gecmis olsun canim

Uzulme canim ben de bol hastaneli bi cocukluk geçirmiştim..ciddi bisey olsa bulurladi yaptilar herseyi diyosun..daha kucuk snin kiz diye biliyrum ama simdiki nesil biraz erken giriyo ergenlige..olmadi bi ara iyi bi kadin dogumcuya da gotur hormanaldir belki yumurtaliklarina filan da bakarlar.. dua et kiza oyle telasli görünme korkutma cocugu bi de sen üstüne cani yaniyomus zaten.. cok gecmis olsun canim
sağol canım iyi şimdi çok şükür evet canım yaptılar herşeyi daha büyük hastaneye geçtik üşüttü belkide neyse iyi ya şimdi:)

Back
X