- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir sürü foto attım geçmişe bak bi zahmetayyy pazara gitmedim tavuk pişirdim bnde....
ay hepiniz mi banlandınız![]()
bir sürü foto attım geçmişe bak bi zahmet![]()
aaaa şikayetçi olan mı var başımın üstünde yerin varben burdayııım :)) ben gene başına kaldım :)
Eki Görüntüle 1864542
2tane patlıcanı bu şekilde makineye koyuyorum..
Eki Görüntüle 1864543
Üzerine koyıcağım sebzeleri domates yeşil biber sarmısak pul biber karabiber tuz zeytinyağını bu şekilde soteliyorum ikiside pişiyor üzerine sokuyorum en son üzerine peynir koyup eritiyorum çok güzel oluyor
Kız beceriksiz @fyzanur gordunmu?:)
Ben cidden burada ozellikle anneleri bir kere daha tebrik etmek istiyorum : spor ve duzenli beslenme kolay degil emek isi buna cocuklarina ragmen caba gosterip yapmaya calisan kadinlara ayri saygim var. Kendini onemseyen, kendine deger veren kadinlarsiniz siz, benim hep ornek alacagim anne modeli. Bir kere daha sizi takdir ediyorum sevgili anneler :)
bitter seviyorum diye kendime değer vermiyor muyum ben şimdi heeee.... bence spor insanın kendine yapacağı en büyük zulüm yaşasın bitter severlerin kardeşliği :)) bizi zaten o perfect vücutlu hatunlar yaktı herkez en az 42 beden olmalı... bu ne yaaa.... açım tepem atık....
çokda lezzetli olyor kız dene bak peynir koymadan bile harika ve tam diyetlik açken uydurduğum bir tarifayyy ne güzel tarif görsell eğitim seti gibi olmuş....
Kiz baktım yazmadin utuye gectim ben de sonra yemek filan derken alamadim elime teli bi dahaAaa ben varım dedin kayboldun nerdesiniz kızlar herkesler mi geziyor pazar diye bir ben mi evdeyim ağlamak istiyorum![]()
Kiz bisey mi oldu bize benim de icim yemek almiyo hic.. Menun guzel olmus orticim afiyet olsunKızlar menümmorordek
inatettimolacak
Kahvaltı domates salatalık lor 1dilim koy ekmeği şekersiz çay
Öğlen 15.00 1tabak patlıcan tost :) 1bardak ayran 3 yk yağsız makarna
Bu saat oldu hiç acıkmadım yemeyi düşünmüyorum... Belki 1kahve 2kayısı yerim.. Yersem yazarım...:)
Su 1lt
Ödem çayı 1lt
Sade maden suyu 1şişe
Spor halı yıkadım evi yerleştirdim dahada işim bitmedi :)
Seniben kızsanız da sopayıda elinize alsanız menümü yazamayacağım. yazarsam atarsınız benineyse buradan anladığınız üzere menüm çok kötüydü ve diyet güne gitti. moralim bozuk kızlar ve böyle zamanlarda hiç de dikkat etmiyorum yediklerime. yarın kendime çekidüzen vermem lazım
Bacim menu guzel de sen ne yaramazlik yaptin bakiym banlanmissin hayirdir??Selamlar , menümü yazayım birazdan spor yapacağıminatettimolacak
morordek
Sabah: haşlanmış yumurta, yarım domates, acı biber, iki dilim kepek ekmeği
Öğlen : Can'ım pek bi şey istemiyordu yoğurt içine iki kayısı doğradım yedim
Akşam: dolma yiyecektim ama pişmesi geçikeceği için dün yaptığım çok az yağlı bol yeşillikle kısırdan yedim
Ara: 1 haşlanmış Mısır
Suyumu içiyorum ,birazdan sporumu yapacağım
Artik cok gec sanirimherkes banlanıyor,her an banlancam diye aklım çıkıyor.o yorumu yapmıycaktım![]()
aybende halıları serdim evi topladım ara ara yazdım ne yapcan ev kadını olmakta zorKiz baktım yazmadin utuye gectim ben de sonra yemek filan derken alamadim elime teli bi daha
Ay kolay gelsin canim valla biz girismedik daha yaz temizligine nasil büyüyo gözümde bi bilsenaybende halıları serdim evi topladım ara ara yazdım ne yapcan ev kadını olmakta zor