• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah: peynir,zeytin, domates, salatalık ve yumurta
öğlen: bir kase çorba, bir dilim ekmek, tavuk + 1 kaşık pilav
akşam: bir tabak salata+ bir kase keten tohumlu yoğurt

spor olarakta:
sabah: 22 dk abs ve oblique body tone
15 dk butt ve tight slim body tone
8 dk hızlandırılmış squat
akşam da 3 saat kadar alışveriş yaptım yürüyerek pertim çıktı :skandal:

keşke her gün böyle boş olsamda rahat rahat uygulasam bunları ama nerdeeee :KK51:

Ben cidden burada ozellikle anneleri bir kere daha tebrik etmek istiyorum : spor ve duzenli beslenme kolay degil emek isi buna cocuklarina ragmen caba gosterip yapmaya calisan kadinlara ayri saygim var. Kendini onemseyen, kendine deger veren kadinlarsiniz siz, benim hep ornek alacagim anne modeli. Bir kere daha sizi takdir ediyorum sevgili anneler :)

bitter seviyorum diye kendime değer vermiyor muyum ben şimdi heeee.... bence spor insanın kendine yapacağı en büyük zulüm yaşasın bitter severlerin kardeşliği :)) bizi zaten o perfect vücutlu hatunlar yaktı herkez en az 42 beden olmalı... bu ne yaaa.... açım tepem atık....

bitter seviyorum diye kendime değer vermiyor muyum ben şimdi heeee.... bence spor insanın kendine yapacağı en büyük zulüm yaşasın bitter severlerin kardeşliği :)) bizi zaten o perfect vücutlu hatunlar yaktı herkez en az 42 beden olmalı... bu ne yaaa.... açım tepem atık....

Katılıyorum bu mesaja, bugün diyetimin ilk günü ve çikolata gördükçe hüzünlenen bir insan oldum ahh ahh diye :) yazık değil mi bize

Kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Kahvaltı domates salatalık lor 1dilim koy ekmeği şekersiz çay

Öğlen 15.00 1tabak patlıcan tost :) 1bardak ayran 3 yk yağsız makarna

Bu saat oldu hiç acıkmadım yemeyi düşünmüyorum... Belki 1kahve 2kayısı yerim.. Yersem yazarım...:)

Su 1lt
Ödem çayı 1lt
Sade maden suyu 1şişe

Spor halı yıkadım evi yerleştirdim dahada işim bitmedi :)
Kiz bisey mi oldu bize benim de icim yemek almiyo hic.. Menun guzel olmus orticim afiyet olsun :KK15:

ben kızsanız da sopayıda elinize alsanız menümü yazamayacağım. yazarsam atarsınız beni:KK17: neyse buradan anladığınız üzere menüm çok kötüydü ve diyet güne gitti. moralim bozuk kızlar ve böyle zamanlarda hiç de dikkat etmiyorum yediklerime. yarın kendime çekidüzen vermem lazım
Seni morordek morordek ime havale ediyorum bassin cezalari da gor :63: noldun bakiym niye canın sıkkın senin??

Selamlar , menümü yazayım birazdan spor yapacağım inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Sabah: haşlanmış yumurta, yarım domates, acı biber, iki dilim kepek ekmeği
Öğlen : Can'ım pek bi şey istemiyordu yoğurt içine iki kayısı doğradım yedim
Akşam: dolma yiyecektim ama pişmesi geçikeceği için dün yaptığım çok az yağlı bol yeşillikle kısırdan yedim
Ara: 1 haşlanmış Mısır

Suyumu içiyorum ,birazdan sporumu yapacağım
Bacim menu guzel de sen ne yaramazlik yaptin bakiym banlanmissin hayirdir??

Back
X