• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel listeymiş böyle, hem aç kalmazsın hem uygulaması kolay hem de guzel verdiriyormuş. başlıyor musunuz kızlar? listeye bağlı kalabilirsem bende yapayım diyorum.kimler başlıyor bakalım?
Ya ben yapacagim degisiklikleri yazacagim kendimde : 1- Ben sabah 2 dilim ekmek yemem bana cok geliyor genelde 2 dilim o nedenle 1 dilim ekmek ile 1 yumurta olarak degistiririm onu.
2- Her zaman sabahlari elma yemeyebilirim 2 kayisi ile degistirebilirin kayisiyi cok seviyorum ve bagirsaklarima cok iyi geliyor :) Bir de onu ara ogun olarak yerim sabah-ogle arasi ara ogun olarak sabah verilen meyveyi ve kuruyemisi birlikte yerim.
3- ispanak yerine semizotu yaparim. Kiyma yerine de semizotunun yaninda 1-2 kofte yerim cunku evde koftem var.
4- Pirinc pilavi yemem bulgur pilavi yerim.
5- Makarnayi kepekli makarna olarak yerim.
6- Sabahlari 1 dilim ekmek verilen gunlerde keyfime gore ya ekmek ya yumurta yerim.
7- Oglenleri meyve olan gunlerde mevsim meyveleri kayisi seftali cilek erik falan yerim; yaz meyvelerini seviyorum ya :)

nilsub nilsub T tatlitambak

savurgan savurgan fıstık sana da geçmiş olsun. keşke düğünü bekleseydin kestirip atmasaydın. olan olduysa da kısmetmiş demek lazım. ben bundan iki yıl önce resenmamak a atandım ama Nasıl üzüldüm Nasıl ...evimle okul arasında 40 50 km var, ayrıldığım okulumu çok seviyordum durmadan ağladım depresyona ne girdim. neyse daha önce eşim kesinlikle ikinci çocuğu düşünmüyor ben baskı yapıyorum ona. baktı okul çok ters öğrenciler sıkıntı, okula gitmemi çok istemedi derken görev sürem dolsun diye (gebelik izni normal izin kullanırım )ve beni de kırmamak için çocuk yapalım dedi. sonra ne mi oldu ben çok istediğim ikinci çocuğa sahip oldum hemde tekrardan eski okuluma döndüm. seninkinde de vardır bir hikmet çok üzülmemek lazım

savurgan savurgan fıstık sana da geçmiş olsun. keşke düğünü bekleseydin kestirip atmasaydın. olan olduysa da kısmetmiş demek lazım. ben bundan iki yıl önce resenmamak a atandım ama Nasıl üzüldüm Nasıl ...evimle okul arasında 40 50 km var, ayrıldığım okulumu çok seviyordum durmadan ağladım depresyona ne girdim. neyse daha önce eşim kesinlikle ikinci çocuğu düşünmüyor ben baskı yapıyorum ona. baktı okul çok ters öğrenciler sıkıntı, okula gitmemi çok istemedi derken görev sürem dolsun diye (gebelik izni normal izin kullanırım )ve beni de kırmamak için çocuk yapalım dedi. sonra ne mi oldu ben çok istediğim ikinci çocuğa sahip oldum hemde tekrardan eski okuluma döndüm. seninkinde de vardır bir hikmet çok üzülmemek lazım
İnşaallah canım bende geri döndüğümde iyi bir iş bulurum:KK66:

Ya menemen sogansiz olur mu ya?? Sogansiz menemen ben yiyemiyorum cok yumurta yumurta geliyor :)
Alışkanlkla alakalı galiaba tatlım.bizim evde soğanlı olmaz mesela çocukluğumdan beri öyle alışmışım.Bayramda kahvaltıya ablam soğanlı yapmıştı mesela bir lokma aldım yiyemedim .Mesela soğanlı sucuklu yumurta yaparız o süper oluyor.Yada soğanı kavurup iyice,pulbiber,azcık salça,biber filan kavurup yumurtayla yaparız onuda çok severim :) ama menemende soğana katlanamıyorum

WP_20160731_001.webp

2tane patlıcanı bu şekilde makineye koyuyorum..
WP_20160731_002.webp

Üzerine koyıcağım sebzeleri domates yeşil biber sarmısak pul biber karabiber tuz zeytinyağını bu şekilde soteliyorum ikiside pişiyor üzerine sokuyorum en son üzerine peynir koyup eritiyorum çok güzel oluyor;)
Kız beceriksiz fyzanur fyzanur gordunmu?:)

İnşallah canım.Vardır bundada bir hayır daha iyi bir iş bulursun inşallah
Aynen tatlım annemi babamı kardeşlerimi çok özledim öğretmenlik olmazsa farklı mesleklerde diplomalarım var :rapci:hiçbirşey bulamazsam anaokulu öğretmenliği güvenlik işi bakarım:KK54:şart değil yaa illa lise öğretmenliği sonuçda aynı para ve çoçuklar arası dünya kadar farkkkk anaokulu sorunsuz lise hergün ekşınlııı:lülülü:

Alışkanlkla alakalı galiaba tatlım.bizim evde soğanlı olmaz mesela çocukluğumdan beri öyle alışmışım.Bayramda kahvaltıya ablam soğanlı yapmıştı mesela bir lokma aldım yiyemedim .Mesela soğanlı sucuklu yumurta yaparız o süper oluyor.Yada soğanı kavurup iyice,pulbiber,azcık salça,biber filan kavurup yumurtayla yaparız onuda çok severim :) ama menemende soğana katlanamıyorum
Ay bende hiç soğan yememiştim evlenene kadar evliliğimin ilk haftası kayınvalide yemeğe çağırdı gittik ikinci hafta 2 günde bir çağırırdı birgün kpederim dediki kızım dikkatimi çekdi birşey sorucam yemeğin içinde ne arıyorsun bende direk soğan sarımsak hiç yemem ben ayıp olmasın diye ayıklaya ayıklaya yiyorum :KK70:adam dediki deeeee git soğansız sarımsaksız yemekmi olur:mad:halen daha menemene koymam soğan :KK66:ama sarımsak sosunu çok seviyorum özellikle kebabla çok yakışıyor alıştım:KK73:

Eki Görüntüle 1864542
2tane patlıcanı bu şekilde makineye koyuyorum..
Eki Görüntüle 1864543
Üzerine koyıcağım sebzeleri domates yeşil biber sarmısak pul biber karabiber tuz zeytinyağını bu şekilde soteliyorum ikiside pişiyor üzerine sokuyorum en son üzerine peynir koyup eritiyorum çok güzel oluyor:KK66:
Kız beceriksiz fyzanur fyzanur gordunmu?:)
Bekar ve yeni evliler pek beceruksuz bacum tıpkı geçmiş zamandakiii ben gibi:-)elimde kitap dolanırdın bide malzeme eksik haydeeee çık dışarı al gel tam başla yine birşey eksik :eek:git gel derken epey zaman gerek alt tarafı 1 tencere yemek:bicak:şimdi aslıyı keremi bilmem ammaaaa tüm yemekleri gözüm kapalııı yapıyorummm:63:

Bekar ve yeni evliler pek beceruksuz bacum tıpkı geçmiş zamandakiii ben gibi:-)elimde kitap dolanırdın bide malzeme eksik haydeeee çık dışarı al gel tam başla yine birşey eksik :eek:git gel derken epey zaman gerek alt tarafı 1 tencere yemek:bicak:şimdi aslıyı keremi bilmem ammaaaa tüm yemekleri gözüm kapalııı yapıyorummm:63:
Evet canım yemek yapan genç yok artık....
Ben kendimi bildim bileli güzel yemek yaparım genetik galiba anneciğimde çok guzel yapar .. Kızım bana en güzel yemek anne yemeği der kalbimi içten fetheder..;)

Kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Kahvaltı domates salatalık lor 1dilim koy ekmeği şekersiz çay

Öğlen 15.00 1tabak patlıcan tost :) 1bardak ayran 3 yk yağsız makarna

Bu saat oldu hiç acıkmadım yemeyi düşünmüyorum... Belki 1kahve 2kayısı yerim.. Yersem yazarım...:)

Su 1lt
Ödem çayı 1lt
Sade maden suyu 1şişe

Spor halı yıkadım evi yerleştirdim dahada işim bitmedi :)

Son düzenleme:
Back
X